reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
emalia no oby ;-) już tu wcześniej pisałam,że w tak fajnym gronie MUSI się udać wcześniej czy później,same pozytywne wibracje.:-)
pandora ja również witam w klubie...czasami uda mi się mieć ten orgazm,ale to rzadkość. Oczywiście tak czy inaczej sprawia mi to przyjemność,ale jednak jakiś tam niedosyt jest.:sorry2: Mimo wszystko miło wiedzieć,że nie jestem z tym problemem sama.;-)
Oj,chyba zaraz się położę...Zero pobudki rano,a więc pośpię sobie :-D A potem porządki,muszę w końcu dokładnie odgruzować mieszkanie,nie tylko tak na prowizorkę,żeby się nazywało.:-D:-D Ale co ja poradzę na to,że nienawidzę sprzątać.Robię to,bo muszę,ale u mnie b.często jest "zaraz,później,jutro" hahaha :-D A potem sama jestem na siebie zła,bo zamiast coś robić na bieżąco,to się nazbiera i mam 3 razy tyle do zrobienia niż gdybym to robiła systematycznie.

DZIEWCZYNY KOCHANE!!!!non jak to?????bez orgazmow to nie ma seksu, nalezy zrobic to tak:
po pierwsze w miare dluga gra wstepna, po drugie znajdzcie pozycje, w ktorej WAM jest dobrze, ja akurat lubie na jezdzca, natomiast nienawidze na pieska, a wyobrazcie sobie, ze jak moj M sie postara, to i nawet na pieska drugiego org dostane, wiec musicie byc na maxa w lozku egoistkami, facet sobie zawsze poradzi, ja duzo nauczylam mojego staruszka co i jak ma robic, przegadalismy na poczatku troszke, ale mowie Wam bez orgazmu u mnie nie ma zycia.

kasoku kurczę zazdroszczę ci ;) Ale co do tego pomagania w zajściu,to ja nie wiem :-p W sumie na pewno wtedy jest jak najbardziej przyjemne z pożytecznym i nie myśli się TYLKO o tym,żeby się udało "zapylić" ;-) Pewnie trochę racji w tym jest...ale dobrze,że nie ma tak,że tylko przy orgazmie można zajść w ciążę,bo nasza planeta byłaby bardzo uboga w ludzkość :-D Tzn. mówię oczywiście o orgazmie u kobiet.

:-D:-D:-D w kazdym badz razie poprobujcie i zycze ORGAZMOW. ja dzisiaj nie mam co liczyc na przytulanko :no::wściekła/y: jutro nie ma obiadu :-)niech sam se ugotuje.

hahha dziewczyny dopiero was doczytalam
ale rzadzicie i swoich facetow probojecie wykorzystac i to jeszcze seksualnie a oni nic .... no kurdeee :szok:
za mna tez winko chodzi i piwko od 2-3 dni - jutro chyba sie skusze :)

witaj emalia :)!

ja jutro ide do kolezanki na obiadek - hah wiec gotowacnie musze jejeje ;),

Karotka00 no to mnie pocieszylas ze masz z 'bosikiem' corke - jednak jest nadzieja hahhahha:-D

a z orgazmami to niby prawda ze latwiej zajsc bo niby skurcze 'pchaja' do przodu plemniki ;), no i ja sobie tez seksu bez mojej przyjemnosci nie wyobrazam :tak:

juz tam dalej nie wiem co mialam pisac oj oj ... moja pamiecc :no: hehe, doklikam jeszcze jutro uciekam spac narazka dziewczyny:-)

reklama
kasoku- no to zazdroszczę:-D ja jestem egoistką w łóżku wtedy kiedy mam ochotę na przytulanko i wtedy zwykle też mam orgazm ale to się niestety zdarza góra dwa razy w roku :-D

karotka- mam ze sprzątaniem identycznie jak Ty:-D uwielbiam porządek ale nie lubię go robić:-D

no nic idę odkurzać:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry