reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Hej Emalia!
Mój to prawie w wieku Mamolinki hehe. On w ogóle uważa się, że jest stary i zaraz zejdzie z tego świata. Jednak jurny chłopak, że hej;-).
Ja to bym nawet z kraju wyjechała, jednak bariera językowa mnie ogranicza (albo strach :confused:).
Karotka- współczuje ale, ale listopad jeszcze się nie kończył hehe:-D. Dobre piwko nie jest złe.
A właśnie może bym sobie lampkę winka wypiła;-).
Dziś byliśmy wybrać drzwi do domu. Kurna te koszta mnie przerażają. No ale co się zaczęło trza skończyć:-)
Jaśko zdrowieje, inhalacje pomagają. Z czystym sumieniem polecam nebulizator i wziewy a nie syropy:tak:.

No to jak dziewczęta, która w "płodny" chodzi a która testuje?:-)

reklama
krowkabordo to faktycznie stary jak w moim wieku Ty juz powinnas mu pomnik zaczac stawiac a nie na dzieci namawiac :D Normalnie rozbroilas mnie, to ciekawa jestem co mu bedzie za pare lat hihi pewnie powie, ze juz dziadkiem moglby zostac :D

Nam na szczescie pomagaja syropki na goraczke Nurofen a na kaszel Flegamina ;)

Ale narobilyscie mi ochoty na winko, a nawet nie mam zadnego w domu :(
Jutro przychodza chyba do nas znajomi ehh nie za bardzo cieszy mnie to no ale coz, czasami trzeba ;) Tym bardziej, ze poznanie mialam nie za ciekawe z partnerem kolezanki (mechanik mojego P.) .... Spotkalam go w barze jak bylam na babskim wieczorze z kolezankami,, a on chyba myslalam, ze ja ucieklam staremu z domu i stwierdzil, ze mu powie ze mnie widzial :D A na drugi dzien sie troszke zdziwil jak moj P. podziekowal za odwiezienie mnie do domu :-D

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki:-D

kasoku- nie zazdroszczę akcji z autkiem:-(

karotka- a to złośliwa małpa z tej @, kurde ale jeszcze pół listopada przed Tobą- jeszcze zdążysz:tak:

emalia 82- witaj:-D

a ja mam dziś kiepski dzień, jakiś mega dół:no: pewnie zły humor przywlekła @:-(

heja, ja juz pol butelki winka mam za soba mniam pycha, chcica dominuje, a M wcale nie jest skory do bra bara. jutro jade w gory po corcie, bo prawie na dwa tygodnie Jaq wywioalam i dzisiaj zadzwonila do mnie i powiedziala z pretensja w glosie, ze jutro mam juz na pewno po Nia przyjechac :-)siedze teraz po kapieli i czekam na rozwoj wydarzen z moim starym.he

ale mnie juz wczesnie naszla przed winem jeszcze :) cos dzisiaj od rana mam chcice, co sie czesto nie zdarza, tzn dawno dawno temu jak bylam piekna i mlodka to bywalo ,ze chcice mialam prawie codziennie, a teraz ???moge policzyc na jednej rece, zwalam na mase obowiazkow i zmeczenie;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry