reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
pobolewa mnie jajnik, mam chcice, a tu dopiero dzisiaj okres skonczylam, oj wydaje mi sie, ze na maxa jestem rozregulowana hormonalnie...hm...

pandora, krowkabordo dzięki :* wiem,wiem,nie martwię się,na listopad z tymi płodnymi spokojnie się załapię :-)
kasoku to już pół buteleczki za tobą? nooo,to nie dziwię się,że chcica coraz większa :-D:-Dale to dobrze.
emalia słoneczko kochane,miło cię tu widzieć, widzisz jak mamolinka o nas dba :*
A mnie z tej @ tak brzuch napieprza...zeżarłam 2 tabletki, trochę pomogło i pociesza mnie fakt,że jutro już nie będzie bolało.:no: Jestem jakaś padnięta...podróż z młodą do matki,opóźnienie pociągu,powrót,pociąg odwołany,kombinowanie z innymi połączeniami i jeszcze zimnooo... Wprost uwielbiam takie dni.;/ Ach,no i oczywiście jeszcze plus bolący brzuch.:crazy:
Ale marudzę hehe :-D,no ale jakiś mam dzień dzisiaj taki do dupy. Jutro zawzięłam się,że robię w końcu remanent w ubraniach mojego dziecka,a jest tego sporo.:szok: No,ale skoro młodej nie ma,to spokojnie sobie to zrobię.;-)
A co do charakterów naszych m,to w sumie mój też taki raczej bosik, zadziorny i uparty,ale mamy dziewuszkę. ;-) Zobaczymy co wyjdzie z drugiego. Tzn.najpierw muszę się zapylić,a potem będę się przez pół ciąży zastanawiać czy na różowo,czy na niebiesko.:-D:-D
A,mamolinka śpij dobrze,no i kombinuj,kombinuj :-)

Pandora czasami sie zastanawiam jak to ze mna jest, bo prawie codziennie chodze z tonowym klocem na plecach, na maxa wykonczona. dzisiaj wrocilam z Wawy, co prawda mialam intensywny tydzien, ale kurde az do tego stopnia???

jest po 22 to mogę się szczerze wypowiedzieć:-D ze mną to jest tak że z przytulanek mam średnią przyjemność bo rzadko miewam orgazmy:zawstydzona/y: no i jak mam wybór bara bara czy spanie to jasne jest że wolę się wyspać, efekt jest taki że T chciałby codziennie więc ja codziennie czuję się zmęczona i unikam przytulanek:zawstydzona/y:

Karociu- kochana ty moja, zas razem jesteśmy w naszych rozterkach. oby tym razem nam sie udało :* :* :* Oj ta nasza Mamolincia dba o nas, tak tak to prawda :* Pewnie sie juz dopadła do swojego "brudaska" :-D
Pandorka- witaj w klubie. Ja tez nie miewam orgazmów, aczkolwiek czasami sprawia mi to przyjemność :-p
kasoku- jak ci sie chc to sobie ulżyj :-D szkoda stresu.

To ja jestem egoistka, bo gdybym przy zblizeniu nie dostala orgazmu chyba bym oszalala, tak wiec ze wszystkimi moimi chlopami mialam , zawsze tak to robie w lozku, zebym to ja dostala, a potem mysle o M, straszne prawda??/ale za to mam zawsze i oby tak zostalo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry