• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
sory dziewczyny ze tak od razu bez czesc ani nic pisze ale od razu odpisuje i nardrabiam a pozniej jak juz skoncze to od siebie cos dam - co tam u mnie ;), hm wiecie co ja tez czekam na ok 15-16 listopadajak @ nie przyjdzie to moge miec powolutku nadzieje :-), kurcze dzisiaj bylam u kolezanki ma 9 m-cy coreczke, ale fajna taka spokojna usmiechnieta ehhh... od razu jak wsiadlam do samochodu z moim to mowie - idziemy do domku robic dziecko - a on no przeciez caly czas robimy ! :-D hahah dobry jest agencik z niego - on oczywiscie na silowni a ja mam czas zeby sobie popisac do was :tak:

oj zazdroszczę Wam tych rozpoczętych staranek:-) u mnie niby w czwartek @ ale w sumie skończyło się plamieniami:-( i nic więcej się nie rozkręca:-(

tiluchna- to może tak co drugą sobotę wpadałabyś i do mnie??:-D

pandora to zaznacz sobie to moze to byl mega skapy @, ja bym juz zaczela liczyc dc w razie w , ;) bo raczej juz wiekszego nic z tego nie bezie wiec moze to to ;)

tiluchna, no wiem wiem ze szkoda cyklu, ale niby nie powinno sie nic brac - no wiesz jak jest ale moze zalezy tez kiedy ty bedziesz miala te dni plodne skoro tak nieregularnie to wszystko ;-), albo zapytaj lekarza jak bedziesz na kontroli :)

witam tez nowe forumowiczki i zapraszam do dyskusji ! :)

tiluchna- u mnie plamienie przed to standard ale nie aż tyle dni, no i mam dokładnie tak samo jak Ty przez pierwszy jeden-dwa dni:-( w sumie to może jeszcze jakieś zaburzenia po zabiegu:wściekła/y:... ja chce już się starać!:sorry2:

miciur-ka- myślisz że tak może być? jeszcze nigdy tak nie miałam- ale młoda jestem i jeszcze niewiele wiem:-D

Ostatnia edycja:
Tiluchna-jak ładnie ten Twój mężulek mówi:-):-D Ja mam troszkę okien do mycia ale zapraszam w przyszłym roku jak sie wprowadzimy hehe
Pandora- rozkręci się, zobaczysz!
Ale koleś wymiata kostkami rubika...szok.Paluszki ma cudne :-D:zawstydzona/y:

Ile postów opuściłam, aż edytować trza było:-D To chyba przez te paluszki hehe
Kasoku
-olej plamienia i do dzieła!
Miciurka - rozgarnięty chłopak hehe

Ostatnia edycja:
Miciurka - przewertowalam pana Google i antybiotyk nie ma wplywu na starania sie o dziecko
ewentualnie moze opoznic owulacje (no patrzcie patrzcie ;-))

inaczej jest kiedy juz ciaza jest, to powinno sie skonsultowac z lekarzem

zdaje sie na los :tak: nigdy mnie nie zawiodl

krowkabordo - do okien powiadasz? hehe:-D

Pandora - jestes moj rocznik :tak:

Sek w tym, ze poklocona jestem z M i nie wiem jak to bedzie dalej, niestety bzykac mi sie tylko chce jak mam owulke, wiec pewnie ten cykl spisze na straty :(, antybiotyk nie przeszkadza w tworzeniu dzidzi, moze oczywiscie rozlegulowac cykl, ale tylko ten , w ktorym jest brany. Aj dzisiaj jestem nie do zycia, wszyscy mnie wkurzaja, jajnik mnie boli i w ogole bez kija nie podchodz.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Jak widze, mlode dziewuszki jestescie, ja to stara dupa juz jestem po 30 i to trzy lata :no:, jezu kiedy to zlecialo, zawsze bylo przed 30 ,a teraz ...leci mi czas niesamowicie. Kurde zle sie dzisiaj ze mna dzieje...Mam big DOLA

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry