reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

a bo musiałam leżeć, ciągle jakieś plamienia i bóle brzucha- ale teraz jest już ok:-)
A pewnie że dobrze będzie:tak:, bądź dobrej myśli- jeszcze tylko 2 tygodnie i zobaczysz serduszko:tak:

reklama
pandorkawitaj :) fajnie że u Ciebie wszystko dobrze :) o właśnie Szymon to bardzo piękne imie !!! :) wpadaj do nas częściej ;)tillidobra dobra ja już swoje wiem ;) a z imprezą poczekamy jak już urodzisz i będziesz po macierzyńskim ;) chłopów zostawimy z dzieciakami a same w tany pójdziemy ;) jeszcze akuku ukradniemy ;) żebym tylko w miare szybko robote znalazła bo krucho będzie :/

Missiiss oj ale ja mam daleko do tilli :-( gdybym blisko miala to pewnie bym na kawke wpadala a tak to ...

Swoja droga tilli mij m byl gdzis blisko corby bo mowil ze znaki na corby byly I ze wlasnie malo mil bylo.
Kurde a ja mialam z nim jechac I akurat do pracy wrocilam...ahh

Widzisz a juz bym Twoj brzucholek wymacala co by sie zarazic :-P :-P hahaha

Dzis spotkalam kolezanke juz w 30 tyg. Jest a dopiero pamietam jak zaszla...ahhh

akuku nie martw sę jak mi się uda zaklimatyzować w UK i znaleźć szybko prace, wynająć mieszkanką i ściągnąć m i jasia to jakos coś pomyślimy żeby się spotkać w trójeczke :D narazie to sie zaczynam martwić czy aby prace będe miała. kuzyn poleciał 20 marca i narazie cisza mówi że pracy nie ma... on w Birmingham jest. Martwie się żebym nie pojechała , nie przejadła i nie przesiedziała całej kasy. Bo pożyczam od rodziców i będe musiaa im oddać a nie chce pojechać i wrócić z długami i z niczym :/ tego się najbardziej boje właśnie.

kasoku to trzymam za Was kciuki :-)

Dziewczyny takie fajne cyce mi się zrobiły...takie jędrnusie że szok :-D :-) podoba mi się owulacja hehe :-) jeszcze tydzień i póki co zero stresu :-)

Akuku najważniejsze jest by zmienić myśli,nastawienie,jest to możliwe !
Dobrze jest zająć się czymś by nie mieć czasu na rozmyślanie, no ja w ostatnich dniach miałam kilku lekarzy,nic na miejscu do każdego dojeżdżaliśmy,terapia,zakupy świąteczne,sprzątanie domu i nawet nie mam czasu myśleć,ale zostałam przy mierzeniu temperatury,palucha nie wpycham by badać szyjkę :-D musisz nauczyć się robić to wszystko automatycznie i nie podchodzić do tego emocjonalnie,nie myśleć że pozytywny test owulacyjny to będzie równoznaczny z ciążą bo przez takie myślenie powoduje doła itd gdy się nie udaje,pozytywny test to tylko pozytywny test,bo owulacja i tak może nie wystąpić

hej PANDORKa fajnie,ze sie odezwalas do nas , cmok.

a u mnie gtak to wyglada:
we wtorek bylo przytulansko, ale bez mojej satysfakcji, bo biore te antydepresanty, a po nich nie ma bata na orgazm, ale ok , w srode mialam pecherzyk i dostalam zastrzyk w doope, lekarz powiedzial,ze mam zaczac od czwartku co drugi dzien, bo owu bedzie do 44h, no wiec wczoraj nic nie czulam zadnego klucia i sie zmusilam z przytulankiem, dzisiaj wstalam i cos tam mnie kluje i sie zastanawiam, m ma dzisiaj dyzur, wuiec jutro znowu do dziela, aj mowie wam dziewczyny tak bym chciala zeby sie udalo, a pesymizm znowu goruje.

Cześć dziewczyny :) Nie wiem będę miała czas jeszcze do Was zajrzeć więc już teraz życzę Wam radosnych, spokojnych i rodzinnych świąt! I spełnienia marzeń :-)

hejka! ja po wczorajszej wizycie zadowolona moje 3 mega pechole pekly czyli owulka przebyta teraz czekac na 7 kwietnia i testowanko. jestem 5 dpo a juz mnie cmi jak na @. o dzien sie owu przesunela ale i tak nie jest najgorzej.

Wesloych kobitki:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry