reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Tilli juz 8 miesiecy :-) :-P
masz racje musze uwierzyc.

Die no mam stopke juz jestem w 4tyg. 1 dniu :-)
Termin na 17 styczen :-)
A pirrwsza wizyte bede miala w poniedzialwk bo wyblagalam pobranie krwi.
Potem umowie sie do midwife tez jakos szybko , da mi ksiazke ciazowa I powie co I jak, potem polece do pl tam zrobie usg, a tu usg w 12 tyg. Czyli jeszcze tylko 8 :-)

Tilli ja pozamiatalam I jestem mokra jak szczur hahaha
Wlasnie jem sniadanko :-)

Ostatnia edycja:
Akuku to super:) teraz wiesz kwas foliwoey i jod lykaj:) nie przemczaj sie wypoczywaj:P ja juz sapie jak lokomotywa jak wlaze do siebie na 3 pietro:P chodze jak zólw powli a jak sie zmecze to zaczynam chodzic jak kaczka kolibiac sie na boki:P

No własnie z tym jodem tez bylam zaskoczona ale moja lekarka powiedziala ze to jeden z najpotrzebniejszych skladnikow w czasie ciązy- powiedziala ze jest wazniejszy nawet od kwasu foliowego! i kazala przyjmowac cały okres ciązy. tutaj wklejam ci linki nt. jodu w ciązy ja łykam 200mcg
Jod dla zdrowia przyszłej mamy i jej dziecka - Ciążowy.pl
Jod w ciąży - bezkompromisowo niezbędny | NetMama.pl

Z tego co mi mowila moja lekarka w niemczech na jod klada ogromny nacisk.

akuku widać różnicę, widać :tak:

łykaj witaminki i nie przepracowywuj się!

no a u mnie kolejny skok, organizm nie daje za wygraną i nadal próbuje by owulka była, szkoda tylko, że po każdym takim próbnym skoku tempka nie utrzymuje się i nie rośnie...

o godz 11 tempka jeszcze wyższa bo 37,1, pomyślałabym, że szykuje się jakieś choróbsko ale gardło mnie nie boli, kataru nie mam, zatem o co kaman?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry