reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karola:tak: dlatego pogodzcie sie bo nigdy nie wiadomo kiedy owulka bedzie i kochajcie sie pelna para:tak:

Anabelko - ja jestem ciagle glodna hehe

Die - kaczuszko:-D ja juz czasem stekne a to dopiero poczatek:szok:

reklama
Tilli ale zobacz mam polowe maja, czerwie, lipiec, sierpien, wrzesien, pazdziernik, listopad, grudzien I polowa stycznia
Wychodzi 8 pelnych miesiecy.:-)
A liczac ze miesiac ma.4 tyg. to 9 jeszcze:-)

Anabelko to zajadaj, ja ostatnio mieszalam chipsy z czekolada...masakra, a zjadlam to sniadanie I juz mnie mdli ale zeby nie bylo 4 dzien mnie juz mdli...tylko ze przed @ tez mnie mdlilo a teraz jest gorzej :/:/
Wiec jak juz czuje mdlosci to co bedzie dalej.hehe
Wklej swoj wykres :-) jak tempka ??
Hmm moze sie udalo ?

Karola no to pogudzcie sie I do wyrka mykac :-) skad wiesz kiedy bedzie kolejna owu ?? No ego do kieszeni I do lozia :p

Ostatnia edycja:
tili, akukuja nie zaczęłam tej całej "szopki" więc nie będę się próbowała godzić na siłę bo np. tempka mi skoczyła...

nic na siłę... skoro on nie chce by było dobrze to trudno...

a zresztą nawet gdyby to jednak okazał się skok tempki spowodowany owulacją (w co jednak szczerze wątpię) to już raczej za późno na serduszkowanie, jedyne co z tego może wyjść to NIEPOKALANE POCZĘCIE :-D :-D :-D

od 2 cykli moje motto to No Expectations, No Disappointments.

nabrałam dystansu do staranek i zdecydowanie to służy mojej psychice.

jeśli wszystko wypali dziś zabieramy 3,5-letniego chrześniaka Marcina do cyrku, może to jakoś poprawi nastroje i nasze relacje...

we'll see...

Ostatnia edycja:
kamilka- gratuluje prawdopodbnej coreczki! super ze z dzidzia wszystko gra!
ja tak samo jak ty i tili nie chce nikogo po porodzie itd. a juz sie wszyscy probowali wprosic :), mysle ze ewentualnie w listopadzie ktos do nas przyjedzie bo ja nie bede sie wybierac w grudniu z tak malutkim dzieckiem w podroz samolotem itd.

die- wow super brzuszek - normalnie pileczka ze szok - ponoc w 2 ciazy szybciej wyskakuje ale ja nie wiem od czego to zalezy - hmm tak patrze i moj brzuszek sie wydaje mniejszy od twojego dziwne:eek:

domi- ale masz jajeczko takie szpiczaste hihih- super :)!!

akuku - nie przejmuj sie mama, no co zrobisz.. skoro twojego m nie akceptuje to nie znaczy ze sie z dzieci/ wnukow nie cieszy , chyba po prostu trzeba to olac - ale wiem ze jest ci ciezko - a co teraz zrobisz z praca? :) btw pamietasz jak mowilas ze napewno wrocisz do pracy i pewnie zajdziesz zaraz heehhe - i faktycznie tak jest :D:D,

kasoku- hani trzymaj sie dzielnie, bynajmniej cykle wyregulowane - i pewnie w najblizszych miesiacach sie co wydarzy :) ! ja dalej mocno kciuki za ciebie zaciskam

co do mnie to sama w domku sobie siedze, tomcio w pracy a ja bylam wczoraj u lekarza - mnie tak mocno wymacal po brzuchu i powciskal ze potem mialam jakies skurcze ;/;/, masakra - zachodu tyle ze szok - a generalnie takie badanie po lebku mialam wrazenie ze nie wie koles co robi - no i jak sie pytalam czy powinnam sobie zrobic badanie tarczycy bo mialam wysoko potem wynik nisko - to on stwierdzil ze nie bo to i tak nic nie ma do ciazy..- a przeciez wlasnie ma - i wez tu z tymi konowalami sie mecz..., ja teraz intensywnie mysle nad biznesem zeby cos rozkrecic i pracowac na wlasny rachunek bo - juz mam dosyc robienia na kogos za g**wniane pieniadze to bynajmniej wole robic cos co bede lubic i dla siebie- to teraz mam burze mozgow musze zbadac rynek itd. fajnie by bylo pracowac z domu - hm no nic bede myslec :))

a to my 26tydz :) - jenyy jak to zlecialo!!!!!!!!!!!!
26tydz.jpg

Załączniki

• 26tydz.jpg
    26tydz.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Tilli ale zobacz mam polowe maja, czerwie, lipiec, sierpien, wrzesien, pazdziernik, listopad, grudzien I polowa stycznia
Wychodzi 8 pelnych miesiecy.:-)
A liczac ze miesiac ma.4 tyg. to 9 jeszcze:-)

Anabelko to zajadaj, ja ostatnio mieszalam chipsy z czekolada...masakra, a zjadlam to sniadanie I juz mnie mdli ale zeby nie bylo 4 dzien mnie juz mdli...tylko ze przed @ tez mnie mdlilo a teraz jest gorzej :/:/
Wiec jak juz czuje mdlosci to co bedzie dalej.hehe
Wklej swoj wykres :-) jak tempka ??
Hmm moze sie udalo ?

Karola no to pogudzcie sie I do wyrka mykac :-) skad wiesz kiedy bedzie kolejna owu ?? No ego do kieszeni I do lozia :p

ja lubię słone zagryzać słodkim :-)

a to ciut mojego wykresu

2zi5uu9.jpg

luka to mój pobyt w szpitalu,cyce bolą od 9 maja

karola 2 dni później ode mnie miałaś okres,możliwe że to dzisiaj było owulacją, dzień skoku i po nie jest przesądzony ;-) ja tak zaszłam w ciąże,a teraz jak na złość zawsze Nam się trafi że przed...teraz też,sama nie wiem kiedy mi temperatura skoczyła,ale zapewne za późno,następnym razem będziemy codziennie do kilku dni po skoku,no ale sobie w tym cyklu siknę w okolicach 21 maja dla rozrywki :-) a może na dzień matki coś dostanę :-)

Ostatnia edycja:
Miciurka juz sie nie przejmuje :-)

Ja mak nadzieje ze bede miala z kim dzieci zostawic I nie bede musiala prosic mamy by przyleciqla :p
Wole sama sobie radzic od poczatku, bylam sama z Alexem I Victorkiem...moj m po tyg. Wrocil do pracy a teraz bedzie lepiej. Damy rade, tylko na sam porod zeby sie ktos dziecmi zajal.

No bede myslec mam troche czasu :-)

A co do pracy to wlasnie nie wiem czy prosic o zwolnienie ?? Bo jednak dzwigam ciezkie produkty, pcham ciezkie wozki...
Boje sie zeby cos z tego nie wyszlo zlego...a z drugiej strony czuje sie dobrze. No boje sie nie wiem :-(
Zapytam lekarza co mysli powiem ze sie boje no zobacze...ahh

hej,
miciurko sliczny brzuszek,

a u mnie...hm...raz się nie doluje, raz się czuje bezplodna i do dpy, wydaje mi się,ze już nigdy nie poczuje dziecko w brzuchu, ruchy itp., widzicie jaka masochistka jestem,na szczęście więcej dni się nie przejmuje niż przejmuje, ale zawsze z przyjściem @ mam dola i uważam,ze to normalne. Pogoda u nas do kitu, pada jest zimno i nie wiem co mam matyldzi zafundować,bo się borok nudzi...

reklama
karola 2 dni później ode mnie miałaś okres,możliwe że to była owulacja dzień skoku i po nie jest przesądzony ;-) ja tak zaszłam w ciąże,a teraz jak na złość zawsze Nam się trafi że przed...teraz też,sama nie wiem kiedy mi temperatura skoczyła,ale zapewne za późno,następnym razem będę codziennie do kilku dni po skoku,no ale sobie siknę w okolicach 21 dla rozrywki :-)

Do góry