reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kasoku - nie poddawaj sie.. patrz, Akuku sie udalo po 2 latach, wystarane malenstwo, i tak po prostu ot! udalo sie..
u Ciebie tez tak bedzie:tak: widocznie jeszcze nie ten czas..
ja o pierwsze dziecko 1.5 roku sie staralam a dwojka pozostalych w oka mgnieniu i moj maz powiedzial, ze widocznie Olivcia wtedy nie byla jeszcze nam pisana...

reklama
AKUKU no i powinnas podupci dostac:wściekła/y: a mowilam? ????????
dziewczyno u mnie przez dzien w tescie tez roznicy nie bylo
hormon wzrasta co 48h
ahh tyyy:no:

Anabelko
a jak wyglada twoj wykres???

Tilli to ja tak mialam z chlopcami ze raz dwa I w ciazy bylam, a teraz wystarane...w tym.cyklu powiedzialabym ze ja sie wcale nie staralam...bardziej m sie staral :p
Ja odpuscilam nie myslalam... Ale powiem wam ze mialam przeczucie, nie wiem skad ale mialam...ale zeby sie nie nastawiac wmawialam sobie ze sie nie udalo...
Teraz sie modle by dzidzka sie dobrze zlrozwijala.

Wiecie co ja mysle ze bardzi dobrze sie stalo ze tak dlugo czekalam. Chcialam wygrac z natura, zaplanowac.plec, nie myslalam nawet ze moze byc syn, nie dopuszczalam tego do siebie... Chcialam corke I koniec, a co jakby byl syn ?? No wlasnie wiec potrzebowalam czas zeby chciedz dziecko a nie corke.
Jasne ze bylabym w niebowzieta jakby byla corka, ale teraz wiem ile to czasu trwalo I co jest najwazniejsze :-) jak bedzie 3 synek to bede go kochac tak samo jak starszakow,wychowam najlepiej jak potrafie I dam duzo duzo milosci.

Mysle ze odpuscilam psychicznie, bo wlasnie chcialam do ginka leciec za dwa tyg. Myslalam o wizycie I wmawialam sobie ze sie nie udalo, bo niby czemu teraz ?? Staran wielkich nie bylo, sluzu plodnego prawie wcale albo nke zwrqcalam uwagi.
I wiecie co teraz nie bede taka niecierpliwa, mozna powiedziec ze nie czekam na dziecko 9 miesiecy tylko 2,5 roku.

wcziraj sie balam polozyc spac, zeby sie nie obidzic z @, boje sie ...ale ciesze sie z kazdej chwili kiedy kruszynka jest w brzusiu, oby zostala tak dlugo jak trzeba :-)

Tilli nie wiem czy na zdjeciach widac, ale na zywo widze roznice :-) nie duza mocno ale jest wczorajszy jasniejszy :-)

Dobra musze myslec pozytywnie :-)
Dziewczyny ja poprostu nie dowierzam , z Vikim jak w ciaze zaszlam to zrobilam jeden jedyny test, mialam z 50 a zrobilam jeden I to jeszcze blady, ale wtedy szybko poszlo I jakby bylam pewna...a teraz jestem pewna ale niedowierzam.
Naprawde jestem przeszczesliwa :-)

Aaa I tego czasu prawie 2 lat potrzebowalam ja ale I Jarek :-) na poczatku nie byl za 3 dzieckiem a teraz sie baaardzo cieszy :-)
Wczoraj mi powiedzial, ze pomoglo glaskanie I mowienie do brzuszka po przytulankach...on vlaskal I mowi a teraz ladnie sie prztul do mamusi I rosni zdrowy maluszku :-)
Pomoglo :p

Emalia dziekuje baaardzoe :) trzymam kciuki i sle fluidki :):)
Dziewczyny jeszcze raz wszystko czytałam co wczoraj pisalyscie bo bylam i jestem w takim szoku ze poilowy nie pamiętam :)

dziekuje za wsparcie kciuki i gratulacje :):)

Akuku już w ogole o tym nie mysl- teraz już jest inny etap FASOLAK jest w środku- teraz niech zapuszcza korzenie i rosnie!!!! kiedy na pierwsza wizyte ?? w UK jakos ok.12 tygodnia chyba co???
Liczylas sobie juz moze ew. termin porodu? a KRECHY PIĘKNE AZ SIE PATRZY! bez dwoch zdan!

Kas- slonko- nie poddawaj sie! nie wolno! pociag ma cały być i pełen listopadówek! i będzie!!

Emalka- fluidy sle calu załądowany pociąg- ca Ciebie i za reszte dziewczyn!!! widzicie jak sie łądnie u nas robi??

reklama
Emalio - wiec mocna penetracja i pupa do gory:-D:-D:-D

ja sie smieje, ze moje godzinne lezenie z pupa do gory pomoglo:-D

a tyle serduszek ile wy macie na wykresie to ja nigdy u nikogo nie widzialam:-D
no przeciez z takiej milosci musi byc dziecko:tak:

a ja juz ogarnelam chalupe, pokoj dzieci od sufitu po podloge wysprzatany, zupka wstawiona... jak ja lubie weekend;-) w koncu mam czas zrobic porzadki

dzieci od samego rana slicznie sie bawia.. teraz w ogrodku na trampolinie szaleja..
ja znowu caly weekend sama bo mezus na fuszce..
ahhh.. trzeba troszke grosza uzbierac na wyjazd do PL..

Akuku - roznica jest bardzo widoczna w testach wiec uwierz i ciesz sie bo za 9 miesiecy bedziesz tulic skarbenka do siebie

a ja sie zaraz porycze!! bo tez sobie wyobrazam jak bede tulic swoje trzecie i mnie normalnie...ahh.. ide bo zaleje komputer

Do góry