reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Wlasnie kupilismy z m lustrzanke canona za cale 44 f :-) a kosztuje 318 oczywiscie nowa, kupiona w tesco mialam kupony o wartosci 145 f ktore mozna podwoic na rozne dzialy i jeszcze dodatkowo moja znizka i jeszcze.kupon na 10 f :-)
Aparat plus karta pamoecie 16 gb prawie 400 f a dalam troszke ponam 40 :-)
lubie takie zakupy :-)

akuku ale fajnie Wam się trafiło z tym aparatem, a jaki to model? z jakim obiektywem?

co do ludzi z pracy to miej w dupie co sobie myślą i co gadają, Ty znasz prawdę i tego się trzymaj. U mnie w pracy też są takie "elementy", że szkoda gadać, z jednej strony uśmiechają się do Ciebie a jak się tylko odwrócisz to dupę Ci obrabiają i jeszcze płoty sieją :no:

Karola nikon d3100 dodam ze to moja pierwsza listrzanka i pewnie puki co bede dzialac na auto :p ale zdjecia pikne :-)
Cos czuje ze malenstwo bedzie mialo mnustwo zdjec :p

Karola no wlasnie mysle zeby jednak isc na to zwolnienie, bo dodatkowy stres ludzmi nie jest mi potrzebny juz i tak sie margwie czy wszystko bedzie ok. ale zwolnienia na zmartwienia nie dostane.
co jakis czas boli mnie podbrzusze jak pcham te wozki wiec jej to powiem, zastanawiam sie czy nie dodac czegos.
Np. ze jak dzwignelam alkohole to mialam wrazenie ze @ orzyszla i ze lekko plamilam ??
Kurde boje sie ze zwolnienia nie da , tylko powie ze to wszystko normal...ahh
Juz sama nie wiem co mam robic noo...
Co myslicie ??
Ja nie lubie koloryzowac, ale tu chodzi o dzidzie, a kurde dzwiganie nie jest dobre napewno...
Jeszcze te moje biodra, no nie wiem, doradzcie.

reklama
hej

Akuku idz i tak powiedz a noz dostaniesz.. jak nie u jednego lekarza to u drugiego...:-) i stresu mniej bedziesz miala:tak:

Karola czyzby???????????? Trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zastanawiam sie co by tu dzisiaj porobic? wcvzoraj obiad zrobilam mam na 2 dni.. fasolke po bretonsku... Wstawilam tylko pranie bo reszta posprzatana ...
ciekawe czy maz sie zlituje i dzis podjedziemy do jakis sklepow popatrzec za lozeczkiem czy tez mnie oleje jak wczoraj:angry: ale wczoraj to mi nerwy puscily tak sie na nim przejechalam ze sie potem podlizywal do samej nocy:no::-D

Do góry