reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kasoku hm to powtorz test jutro i zobacz czy ciemnieje.
A jakie masz testy, paskowe czy plytkowe ??
mi na paskowych wychodzila druga kreska.
Trzymam kciuki by jutro byla rozowa krecha :-)

reklama
kasoku a może jednak???

mnie tam nigdy żadna krecha nie wyszła, nawet ewaporacyjna więc uważam, że to bardzo dobry znak!!!!! :tak:

ale by było super gdyby jutro wyszła Ci ciemniejsza krecha!!! juuuupi. :-D

siknij jutro i daj znać co tam wyszło!

P1090496.jpg

chwale sie moim brzucholemmmmmmmmmmmmm jest łogromniasty jak na 18 tydz. ale co tam przynajmniej w kolejkach nie stoje hahahaha

Kasolekkkkkkkkkkkkk trzymammm kciukasyyyyyyyyyyyyyyyyyy &&&&&&&&&&&&&&&&

Załączniki

• P1090496.jpg
    P1090496.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 45
Kasoku - nie doluj sie jeszcze:-) powtorz test:tak: jak wyszla od razu to moze cos byc na rzeczy...

Limonka - sliczny brzusio:-D pewnie juz bym Ci dorownala hehe;-)

Kamilko - faktycznie bardzo klasyczny
ten limonkowy najladniejszy ale podstawa troszke nie w moim typie - no a moj maz jest totalnie nastawiony anty do takich wozkow:)

a ja zrobilam zakup:zawstydzona/y::-D

DSCF7454.jpg DSCF7457.jpg DSCF7458.jpg

do tego jest fotelik samochodowy Maxi Cosi zakladany na stelaz + wszystkie akcesoria jak raincover, torba, zabawka do wozka, pompka do kol itd dalam £100 wiec jestem zadowolona

i co najwazniejsze podoba sie bardzo mezowi - a u niego to uhuhu! pierwszy wozek ktory mu sie podoba:-D

Załączniki

• DSCF7454.jpg
    DSCF7454.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 42
  • DSCF7457.jpg
    DSCF7457.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 35
  • DSCF7458.jpg
    DSCF7458.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 37
hej dziewczyny, no raczej nie jestem w ciąży, piersi flaki i w ogole nie czuje tego...przeczucia, ale zrobie i napisze jutro. Wiem,ze kzda ciaza jest inna ale przy matysce o tej porze już cycki były jedrne, nie większe ale takie pelne...aj aj aj mam dola.

Hej...

Kasoku bzdura po cyckach sie nie sugeruj;) ja wogole flaki mialam jak test robilam cyce mnie zaczely bolec dopiero w 10 tyg ;) trzymam &&&&&

Tili fajny tez ten wozek ale ja zupelnie any jestem 3-kolowcom:( ale wzor ma fajny...

Kamilka dziekuje za podbudowanie , placzliwa dzisiaj jestem, aj mam chyba zmeczenie materialu.

Tili fajny wozek, ja mam po Matysce wszystko wozek trzy w jednym chicco, lozeczko turystyvzne i normalne, mebelki, foteliki , aj mowie wam dziewczyny masz wszytsko oprócz najważniejszego, kupiłam sobie ziola ojca sroki na owulacje, tzn pobudzenie jajnika, zobaczymy jak zadziała.

limonia
moja kobitko, coz mam napisac, jak cie widze często, no cyc pokazny a brzuchol rosnie, tak trzymać.

Tilli fajny wozek i w jakiej cenie :-)

Kasoku ja do tej pory cycow pelnych nie mam :p wiec sie tym nie sugeruj.

Limonko wcale nie taki duzy brzuszek :-) fajny :-)

Karooa nie mam pojecia jaki powinien byc pecherzyk w 7 dc. Trzymam kciuki by owu byla w miare szybko :-)

U mnie mdlosci c.d :p
m musi siedziec z noga u gory bo jak ma w dol to mu sinieje :/:/:/

A nie mowilam byla u lekarza i powiedzialam ze lekko plamilam w zeszlym tyg. Po dzwiganiu w pracy i ze sie boje ze sie cos stanie i prosze o zwolnienie... Dala mk na tydzien, mowiac ze plamienia sa normalne.
No nic w poniedzialek pojde ipowiem ze wymiotuje i ze ogolnie sie zle czuje. Jakis czas posiedze na zwolnieniu a potem najwyzej wroce i poprosze o zmiane dzialu, no zobaczymy.
Puki co nie mam i tak jak wrocic bo m ma ta noge zlamaba i nawet nie ma sie kto nimi zajac, zawiesc do przedszkola...

reklama
Tili świetny wózek i w moim guście a kolor cudny,bo tu w większości same ponure kolory ,a co to za model ?? Ja mialam trojkolowca i bylam zadowolona...na ppoczatku myślałam ze bedzie malo stabilny ale sie mylilam,sprawdzał sie rewelacyjnie,a koła pompowane to duza zaleta i komfort dla mamy i dziecka :tak:

Akuku a twoja mama nie moze zawozic dzieci do szkoły ??

Limonko piekny brzusio ;-)

Miłego wieczorku .

Do góry