reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
nie wiem jak u dziewczyn ale ja nie mam za bardzo o czym pisać 
właśnie dziś jest równo 9 miesięcy jak staramy się o maleństwo...
ech, jak zaczynaliśmy to byłam pewna, że w maju / w czerwcu będę rodzić a tu czerwiec za chwilę a ja nawet w ciąży nie jestem...

właśnie dziś jest równo 9 miesięcy jak staramy się o maleństwo...
ech, jak zaczynaliśmy to byłam pewna, że w maju / w czerwcu będę rodzić a tu czerwiec za chwilę a ja nawet w ciąży nie jestem...
Ostatnia edycja:
Ja podczytuje ale dzis zajeta sprzataniem prasowaniem bo w czwartek przyjezdza tesciowa:/
Dzis obejrzalam cala sage zmierzch i zjadlam 3 nalesniki z ananasem i mlekiem skondensowanym i wtedy dzidzia tak sie wiercila
bylo slodko;P
Dzis obejrzalam cala sage zmierzch i zjadlam 3 nalesniki z ananasem i mlekiem skondensowanym i wtedy dzidzia tak sie wiercila
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Hej
Ja za duzo nie pisze bo tak jak Karola nie mam za bardzo o czym ...w niedzielę byliśmy na car boocie kupiliśmy kilka samochodzikow dla niunia i wrocilismy bo nic ciekawego nie było ,zmieniliśmy tez samochod na 7 seater ,juz sie zabezpieczylismy w razie zaciazenia
a teraz siedzę i oglądam angielska tv i powiem wam ze całkiem fajna :-)
Ja za duzo nie pisze bo tak jak Karola nie mam za bardzo o czym ...w niedzielę byliśmy na car boocie kupiliśmy kilka samochodzikow dla niunia i wrocilismy bo nic ciekawego nie było ,zmieniliśmy tez samochod na 7 seater ,juz sie zabezpieczylismy w razie zaciazenia

a ja nie pisze, bo tak jak Karola, bylam przekonana, ze w maju to już rodzic będę, a tu znowu nici, cos czuje,ze się znowu nie udało, no nic w srode testuje, to będzie mój 23 dc i powinna chociaż blada kreska wyjść, przynajmniej przy matysce wyszla mi na trzy dni przed @
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Akuku kupiliśmy vauxhalla zafire
Ja tez myślałam ze jeśli test wyjdzie wcześnie,przed terminem to na dziewczynkę ,ale niestety ta teoria została obalona ,i ja osobiście w to nie wierzę ...jeśli byłaby to prawda to mój pierworodny ,byłby dziewczynka :-)
Ja tez myślałam ze jeśli test wyjdzie wcześnie,przed terminem to na dziewczynkę ,ale niestety ta teoria została obalona ,i ja osobiście w to nie wierzę ...jeśli byłaby to prawda to mój pierworodny ,byłby dziewczynka :-)