reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Mam mdloc masakryczne, chyba goraczki dostalam :/:/
Mam wrazeni ze zaraz bede sie tulic do kibelka wiec boje sie ruszyc...zrobilam kolacje nie zjadlam, apetytu nie mam.

Wogle nie wiem na comam ochote, na zmiane miesa, makaron ryz i slodycze... Zdrowo...ehh

Dobranoc moze przespie mdlosci.
Teraz czeka mnie 4-6tyg z dziemi i jeszcze m uslugiwac z ta noga , a ja mdlosci no masakra...
Ale kurde nie bede na kalendarz patrzec.bo jak mu gips zdejma to ja na usg bede szla.

z tym ze ja do pl niedlugo na 5 dni wiec no zobaczymy jak to bedzie... Dobrze ze mama jest, cos pomoze.

Ide spac bo juz nawet nie widze na oczy...

reklama
Karola masz racje nastawienie najważniejsze, mój prawy jajnik zasnal i nie chce się obudzić, modle się żeby w końcu zaczal funkcjonować, bo jakos w niego wierze, a tu jak na zlosc tylko lewy pracuje już od jakiegoś czasu, w sumie cala moja mlodosc i na studiach czułam prawy co owu i się zastanawiałam, teraz pewnie się wyczerpaly zapasy i ley będzie tylko dzialal...

a ja wzielam antybiotyk i dostałam uczuloenia, jestem cala w pokrzywce i swędzi skora, bomble mam, masakra, tak się uczulić???

heyy ja sie witam po długiej nieobecności
u nas wszystko dobrze nawet super bym powiedziała ale jednak coś poza tym że nic żądnych dolegliwośći toi łeb napieprza co drugi dzien pytałam chodziłam ale jak to ciężarówka nic nie mogą przepisać no nic może wkoncu przejdzie.

co do dzidziusia to jest duży tzn. ma długaśne nóżki heh i termin mi sie zmienił na 22.10.2013 i chłopak jak byk rośnie w brzusiu

przepraszam że nikomu nic nie napisze ale nie jestem w stanie was nadrobić bo nie wchodze już na bb jedynie z Kasolkiem jestem w stałym kontakcie cały czas jestem z nią myślami bo mi sie serce łamie że maja problemy ale ja jestem cała pełna nadziei że im sie uda &&&&&&&&&&&&&&&

oczywiście trzymam za pozostałe mocno &&&&&&&&&

[video=youtube;LkJ6UBHlviw]http://www.youtube.com/watch?v=LkJ6UBHlviw[/video]

Dla Wszystkich Mam tych obecnych i przyszłych:-)

hej ,wszystkiego najlepszego mamuśki :))))

a teraz Kasi głupie pytanie, dokładnie tydzień temu pekl pęcherzyk i był ostatni sex niestety, czy wyjdzie już test ciążowy???chyba nie, ale tak kotci, dzisiaj będzie 7 dpo wiec czekac tak???na pewno czekac

limonia no wlasnie nawzajem próbujemy do siebie zadzwonić i duuuuupaaaaa :)

Kasoku poczekaj jeszcze minimum 2-3dni :-)
Wiem ze ciezko, ale jak juz chcesz robic test to rano :-)

Ostatnia edycja:
Jutro musze isc do lekarza trzymajcie kciuki by dal mi to zwolnienie.

Jejki jak ja dzis sie zle czuje no masakra jakas :-( i jeszcze ta zlamana noga... A ja latam jak kelnerka dzisiaj:/:/

jejku mam nadzieje ze jak mu zmienia gips na mocniejszy taki w ktorym bedzie mogl chodzic to nie bedzie go juz bolec. Bo dzis go boli mocniej niz wczoraj.

Alex dostal wysypki typowo jak egzema, tzn w zgieciach lokci, w sumie nie tyle.wysypka co sie drapie :-( podejrzewam jajka.
Msze wypytac o testy.

A Victorek chyba na trawe uczulony albo jakies inne pylki bo jak wracamy z dworu ma cale oczy podpuchniete i czerwone i go swedza i bola :-( ehh
Wszystko na raz.

Ale jak to sie mowi co nas nie zabije to nas wzmocni.

Ide poszukac kropli do oczu i za chwile dzieci ida spac i ja chyba tez bo oczy mi sie juz kleja, wogle jak zasypiam to mdlosci mijaja.
Spac bym mogla calymi dniami teraz...
Nie moge sie zdecydiwac na jedzenie, zaczynam miec szczekoscick i wstret do jedzenia. Obiad posmakowalam i jedynie buraki zjadlam i troszke miesa, aa wzamian zrobilam sobie bulki-powietrze z serkiek topionym i pomidorem smakowalo ale ledwo wcisnelam.

aa i sie smieje ze akurat na usg sciagna m gips, hehe

Wogle to jwgo szef dzis rano dzwoni czemu do pracy nie pojechal, a on ze ma noge zlamana a jego szef wkur... I az orzyjechal sprawdzic czy czasem nie klamie i pytal czy ma gips czy bandaz bo wiadomo gipsu sam nie zalozy ... Wkurzyl mnie na maxa. Ahh

Dobra milego wieczorku :-)

akuku no to teraz Ci się wszystko zwaliło na głowę, no ale pewnych rzeczy się nie przewidzi, złe to się szybko stanie :baffled:

oby gips szybko zdjęli i z nogą było wszystko ok.

anabelka no to chyba tylko się cieszyć, że hormony masz w porządku :tak:

kasoku poczekaj jeszcze kilka dni z tym testem, wiem jak to kusi ale musisz być twarda! :tak:

limonka gratulacje synusia!!!

kamilka śliczna piosenka!

my byliśmy dziś u rodziców Marcina, posiedzieliśmy, pogadaliśmy, było winko i szampan, wybawiłam siostrzenicę Marcina Kornelkę (ma 1,5 roku) i niedziela minęła. Jutro do pracy ale całe szczęście tylko 3 dni i dłuuuugi weekend :-)

reklama
wiesz że dużo lekarzy mówi że macice i jajniki są zaprogramowane do owulacji i miesiączek i że macica pamięta kiedy jest okres,to by może moją sytuację wyjaśniało bo wiecznie miałam nieregularne,nigdy naturalnego 28 dniowego cyklu nie miałam,no chyba że na tabletkach antykoncepcyjnych ale i tak po robieniu przerwy miałam okres dopiero po kilku dniach...

Do góry