reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
hej dziewuchy 
kamilko dzięki że pytasz co u mnie
u mnie w porządku pracuje non stop nawet w soboty, radze sobie bo musze
i jestem z siebie dumna
od poniedziałkiu ze tak powiem nowa praca zaczynam nocki, ale sama tak chciałam , więcej zarobie i o to mi chodzi. zobacze jak mi pojdzie przestawianie się 
akuku
gratuluje serduszka
kazda mama na to czeka po dwóch kreskach 
my odkladamy starania w sumie to raczej oczywiste hehe bo meza ze mną jeszcze nie ma
ale dopiero może za kilka lat, nie tutaj nie bede rodziła, zbyt sie boje, może nie ma czego ale w pl mam swoich lekarzy ktorzy wiedzą jak ze mną postępować
siedze sobie właśnie słucham muzyczki i rysuje-ogolnie się relaksuje
kasoku
kochana ja kciuki mocno za Ciebie trzymam!!!!
pozdrawiam
kamilko dzięki że pytasz co u mnie
akuku
gratuluje serduszka
my odkladamy starania w sumie to raczej oczywiste hehe bo meza ze mną jeszcze nie ma
kasoku
kochana ja kciuki mocno za Ciebie trzymam!!!!
pozdrawiam
anabelka
Fanka BB :)
hej ja na sekundke
jest dzidzia 3,49 mm
ten ginekolog przyjmuje co 3 tyg w londynie wiec moze sie przelece
a i mam nadzerke ;/;/
serduszko bije w rytmie czaczanie slychac ale widac
lece na lotnisko![]()
super :-) a nadżerką się nie przejmuj,jeśli się nie powiększa nie rób z tym nic,ja też mam od 6 lat i słyszałam że po robieniu z tym cokolwiek mogą być problemy,wg mojej gin oczywiście,powiedziała jak już będę miała tyle dzieci ile chcę to dopiero coś mi na tą nadżerkę poradzi... :-)
karola moja szyjka wczoraj była już jak w fazie folikularnej a nadal coś się ze mnie lało...więc szyjka twardawa,lekko otwarta jest nadal przepuszczalna :-)
kurde 5dc a ja już myślę o starankach :-)
Hej dziewczyny
Ja jeszcze w lozeczku .. Dzidza sie wczoraj chyba bardzo wyginala stad ten bol bo na wieczor jak sie juz polozylam to mialam dyskoteke w brzuchu .. Nie moglam usnac
Missi dobrze ze sobie radzisz.. A kiedy sciagasz meza i synka?
Akuku Gratulacje !!
Emalka jak tam robisz dzis test?
Ja jeszcze w lozeczku .. Dzidza sie wczoraj chyba bardzo wyginala stad ten bol bo na wieczor jak sie juz polozylam to mialam dyskoteke w brzuchu .. Nie moglam usnac
Missi dobrze ze sobie radzisz.. A kiedy sciagasz meza i synka?
Akuku Gratulacje !!
Emalka jak tam robisz dzis test?
Akuku
Akuku - pieknie!!!!!!!!!!!!!! a ten lekarz jak sie nazywa i gdzie w londynie przyjmuje? na Greenford? Dr. Szacillo?
a ja jeszcze w pizamce
maz zaraz do pracy leci, ja sie biore za ogarniecie domku, obiadek a potem cos zaplanuje na popoludnie, zeby mi szarancza domu nie rozniosla
a ja jeszcze w pizamce

reklama
Akuku
Tilli dr Klimaszewski nie wiem gdzie przyjmuje ale mam wizytowke :-) to pozniej sprawdze :-)
Lekarz powiedzial ze pachac to pol biedy, ale dziwgac nie moge a tymbardziej te alkohole itd i ze mam isc tu do lekarza mowic ze boli brzuch od.dzwigania i uprzec sie na zwolnienie :-)
Lekarz powiedzial ze pachac to pol biedy, ale dziwgac nie moge a tymbardziej te alkohole itd i ze mam isc tu do lekarza mowic ze boli brzuch od.dzwigania i uprzec sie na zwolnienie :-)