reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Emalko to zostaje mi życzyć Tobie upragnionych dwoch kreseczek i jak zrobisz testa to daj nam znać szybciutko :-)

reklama
Tak Emalko przeszlo lezalam zjadlam lyknelam paracetamol i lezalam..potem wkoncu kawe wypilam i mi przeszlo:) ufff

A czy jedno to lekarz mowi ze pewnosci nie ma... Tak wiwc dowiem sie w 12 tyg.
Ale ciesze siw z tej pikajacej plamki :-) :p
A jestem dokladnie 6 t 0 dni tak jak wychodzi z terminu @, mowi ze sie idealnie wstrzelilam :p

hej dziewuchy :)

kamilko dzięki że pytasz co u mnie ;) u mnie w porządku pracuje non stop nawet w soboty, radze sobie bo musze :) i jestem z siebie dumna :) od poniedziałkiu ze tak powiem nowa praca zaczynam nocki, ale sama tak chciałam , więcej zarobie i o to mi chodzi. zobacze jak mi pojdzie przestawianie się :)

akuku
gratuluje serduszka :) kazda mama na to czeka po dwóch kreskach :)

my odkladamy starania w sumie to raczej oczywiste hehe bo meza ze mną jeszcze nie ma :) ale dopiero może za kilka lat, nie tutaj nie bede rodziła, zbyt sie boje, może nie ma czego ale w pl mam swoich lekarzy ktorzy wiedzą jak ze mną postępować ;) siedze sobie właśnie słucham muzyczki i rysuje-ogolnie się relaksuje:)

kasoku
kochana ja kciuki mocno za Ciebie trzymam!!!!

pozdrawiam :)

hej ja na sekundke

jest dzidzia 3,49 mm

ten ginekolog przyjmuje co 3 tyg w londynie wiec moze sie przelece :D

a i mam nadzerke ;/;/

serduszko bije w rytmie czacza :D:D nie slychac ale widac :D:D

lece na lotnisko :)

super :-) a nadżerką się nie przejmuj,jeśli się nie powiększa nie rób z tym nic,ja też mam od 6 lat i słyszałam że po robieniu z tym cokolwiek mogą być problemy,wg mojej gin oczywiście,powiedziała jak już będę miała tyle dzieci ile chcę to dopiero coś mi na tą nadżerkę poradzi... :-)

karola moja szyjka wczoraj była już jak w fazie folikularnej a nadal coś się ze mnie lało...więc szyjka twardawa,lekko otwarta jest nadal przepuszczalna :-)

kurde 5dc a ja już myślę o starankach :-)

Hej dziewczyny:)

Ja jeszcze w lozeczku .. Dzidza sie wczoraj chyba bardzo wyginala stad ten bol bo na wieczor jak sie juz polozylam to mialam dyskoteke w brzuchu .. Nie moglam usnac:D

Missi dobrze ze sobie radzisz.. A kiedy sciagasz meza i synka?

Akuku Gratulacje !!

Emalka jak tam robisz dzis test?

Przedstawiam wam moja kruszynke :-)

Wczoraj lekarz do mnie a chce Pani poznac plec ? Ja moge pani powiedziec :p :-) ale w 50 % hahahahaha

Załączniki

• 2013-05-25 08.46.03.jpg
    2013-05-25 08.46.03.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 30
  • 2013-05-25 08.44.42.jpg
    2013-05-25 08.44.42.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 34
Akuku - pieknie!!!!!!!!!!!!!! a ten lekarz jak sie nazywa i gdzie w londynie przyjmuje? na Greenford? Dr. Szacillo?

a ja jeszcze w pizamce :) maz zaraz do pracy leci, ja sie biore za ogarniecie domku, obiadek a potem cos zaplanuje na popoludnie, zeby mi szarancza domu nie rozniosla:-D

reklama
Tilli dr Klimaszewski nie wiem gdzie przyjmuje ale mam wizytowke :-) to pozniej sprawdze :-)
Lekarz powiedzial ze pachac to pol biedy, ale dziwgac nie moge a tymbardziej te alkohole itd i ze mam isc tu do lekarza mowic ze boli brzuch od.dzwigania i uprzec sie na zwolnienie :-)

Do góry