• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

kasoku​ ja też brałam nospę gdy macica mi się stawiał i to kilka tygodni

dziewczyny doradźcie coś,wczoraj Kuba chciał z kartonu zrobić garaż,chciał bym mu ucięła coś,nie mogłam znaleźć nożyczek i wzięłam nóż, wywinął mi się i wbiłam go sobie w brzuch...a dokładnie w okolice pachwiny,niby krew nie poleciała,dziurkę mam szeroką na jakieś 3mm,nie widać by była głęboka ale boli mnie obok węzła chłonnego po dotknięciu,mam tylko dziurkę,brak zasinienia itp.Iść z tym do lekarza czy co ?

aaaaa kasoku weź coś na biegunkę dla Was i Matyldy

Ostatnia edycja:
reklama
Tili - teraz doczytałam o tej nospie. Ja brałam ją w dwóch ciążach, z Jaśkiem w ostatnim trymestrze, teraz praktycznie od początku 3 razy dziennie przez pół ciąży, potem też mi się zdarzało. Niektórzy uważają, że nospa może powodować obniżone napięcie mięśniowe u dzieci ale z tego co wiem nie ma jeszcze żadnych badań, które by to potwierdzały. Mój Jaś faktycznie miał obniżone napięcie. Ale moim zdaniem trzeba wybrać mniejsze zło -skurcze mogą być dla maluszka groźniejsze....

Anabelka - ja bym poczekała kilka dni i obserwowała. No chyba, że bardzo boli? I uważaj na siebie kobieto!;-)

oczywiscie, zgadzam sie :tak::tak:
ja tez biore nospe jak czuje ze musze.. na szczescie na razie tfu tfu tfu jest spokojnie
zawsze trzeba wybrac mniejsze zlo:tak:

a praktycznie wszyscy lekarze polecaja nospe w ciazy wiec nie moze byc zle
ale nospa dziala na miesnie ktore nie wiem czy w przypadku Akuku wlasnie chodzi.. bo tutaj glownie kosci biodrowe bola
dlatego powiedzialam ze moze niekoniecznie nospa:confused:
po co brac cos czego nie trzeba...

zreszta niewazne:) ;-)

padam... prawie nie spalam w nocy, a dzisiaj sie nie moge doczekac az zasne bo mam nowe poduszki..mmmm

Tilli ja tez w nocy nie pospalam.
Powiem Ci ze z bolu brzuch mi sie stawia, wiec muszs sie oszczedzac zeby wlasnie sie nie stawiala..
No ale dzis juz jest lepiej, ale w ciagu dnia prawie nic nie robilam..

Anabelka - bardzo dobrze zareagował :tak: Jest w niej zakochany, ciągle ją ogląda i podziwia jaka jest malutka i śliczna. I wszystkim się chwali :-) Tylko boję się wyjść na minutę z pokoju, żeby z tej miłości nie zrobił jej krzywdy :-p Dla nas przez pierwsze dni był nieznośny i bywało ciężko ale teraz też jest już spokój. I jestem pozytywnie zaskoczona, bo on ogólnie jest z tych nerwowych dzieci

dobry wieczór- i pierwsze co chialam napisac! DOMI GRATULACJE!!!! :*:*:*:*:*:**:*:*

NIE BYLO MNIE TORSKZU- ALE ZAZWYCZJA PRZY WEEKNDZIE JAKOS NIE MAM ANI CZASU ANI WENY.... a dotego zajelam się rekodzielem dla grocha ...i już nie wiem czy się wam chwaliłam czy nie...jak się chwaliłam to ..pochwale się jeszcze raz a co tam...wiec robie swóki z filcu na grochowa karuzelke- na razie wyszylam takieZobacz załącznik 578770 a tak pozatym nic się nie dzieje...wizyte mam za tydzień...zobaczymy co tam u gorchowskiego slychac..ostanio strasnzie warjuej dziś myslam ze mi rozerwie powloki brzuszne tak swirowal:P

jutro rano doczytam co u was a teraz uciekam na film :) buziaki kochane:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry