reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karola ja w ciazy z Alexem ani razu nie wymiotowalam, a mdlosci mialam ze 3 dni ale to tak w 10mtyg jakos...i myslalam ze to niestrawnosc... z Vikim mialam mdlosci dzien w dzien ale wymiotowalam tylko 2 razy, a teraz mialam mdlosci ale nie takie silne i nie wymiotowalam. Nie kazdy w ciazy ma mdlosci i wymiotuje wiec sie nie przejmuj.

reklama
Hej dziewuszki

Emalko &&&&&

Akuku super wozek:)

A ja wlasnie leze i licze skurcze;) bylam dzis w szpitalu .. Wod mam na granicy normy rozwarcie na 3 palce dostalam drazetki i olejek i zel do domu.. Musialam aplikowac a teraz czekam.. Skurcze mocne juz ale i tak jeszcze xzekam..

Kamilko trzymam mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ahhh czy ktos przelamie klatwe 40+ ???? mam wizje chodzenia w ciazy do grudnia:-p

akuku no właśnie wcale nie mam mdłości :eek:
dziewczyny na lipcówkach piszą, że je mdli, że wymiotują a ja nic... :szok:
już się zaczynam powoli martwić, że coś jest nie tak :-(
za bardzo nie mam ochoty na jedzenie, nawet na słodkie nie mam ochoty (a u mnie to aż dziwne) :-p jedyne co mi wchodzi to kanapki z żółtym serem i mleko do tego. :tak:

emalia mocno zaciskam kciuki za jutrzejszy piękny przyrost bety!!! tak jak mówiłam, miejsce na lipcówkach masz już zagrzane :*

sorry, że nie odpiszę wszystkim ale głowa mnie boli i klapnięta jestem...

wszystko zależy od organizmu,ja teraz też miałam gorzej niż przy Kubie,a Ty jesteś dopiero w 5 tygodniu,ja miałam mdłości dopiero od 9 tygodnia teraz ale gorsze niż przy Kubie

kamilko chyba już po co,a może jeszcze nie... :-) jeśli nie to lekkiego porodu,oj lekkiego :-)

emalia czekamy na wynik bety :-) no bo mnie swędzi ręka by Cię wrzucić do wagonu

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry