reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hejka dziewczyny

łoooooooo

jak zobaczylam ze tyle naprodukowalyscie to galki mi wyszly no i nie mam jak was nadrobic wiec wybaczcie, w czwartek lece do polski - zdecydowalam przesunac moja wizyte tydzien dalej bo moze wtedy cos zobacze :), ale melduje ze czuje sie oki ;)))

reklama
Tiluchna to tylko sie cieszyc :tak: .Odkad biore proszki mam bezbolesne i dosc skromne @ az milo :-D

Mociurka to najwazniejsze ze samopoczucie ok ...

Martwie sie troszke o smerfika :-(

karotka - ja kupywalam z ebay-a testy i sa ok ciazowe mge ci polecic ale owu nie bo sa zbyt czule i zawsze 2 krechy wychodza i ciezko zgadnac kiedy faktyczna owu bo mala roznica

Hej kochane.... Przepraszam ze caly dzien ni dawalam znaku zycia ale wybylam z domu w odwiedzinki u mamy byłam... Wszystko dobrze dzisiaj nic nie boli.. a wynik bty 185 :) czyli przyroslo o 100 % .... w razie bolu mam brac no-spe :) Ale jestescie kochane ze tak sie martwicie :*

Jutro nadrobie wszystko bo dzisiaj niestety nie bede miała dostepu do interneta

heyy dziewczynki żeście mi humora poprawiły waszymi opowieściami studyjnymi :D boki zrywać. Kurcze cos mnie brzuszek boli na @ ale troszke to dziwne. Wprawdzie przytulanki było przed wczoraj w dni płodne, ale jakos sie dziwnie czuje

Smerfik no juz sie nie martwimy ;-)

Limonka te dziwne samopoczucie,moze sugerowac ze cos tam zaczyna sie dziac :tak:

Dziewczyny ja musze uciekac ,glowe myc bo niedlugo do szkoly ide,ale napewno wieczorkiem zajrze ...papatki

reklama
Dziewczyny,dzięki wielkie :* Zamówiłam sobie te testy,powinny być jutro,góra w piątek...:confused: Liczę na szybkość niemieckiej poczty.:-D Z testów owu jeszcze nie korzystałam,ale jeśli tym razem się nie uda,to poważnie rozważę zakup takowych.;-) Póki co,nie nakręcam się,ale myślę pozytywnie.
miciurka,smerfik najważniejsze,że u was wszystko ok i oby taki stan się utrzymywał :*
Mój P.właśnie idzie na kurs,a ja zaraz się zabieram za objadanie się kiełbaską z polskiego sklepu.No nie wytrzymam.:-D:-D

Do góry