• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Dzien dobry- a co tutaj jeszcze sie nikt nie zameldowal?????????????????

Tiluś- tak jak Lori mówi- sluz moze byc identyczny jak na @, zrob test- jesli bedą II to znaczy ze miało tak być-ale jesli nie to mysle ze tez dobrze bo sobie wszystko poukladasz ze swoimi problemami zdrowotnymi :) ale ja cos czuje ze tam Fasolinka zapuszcza korzenie :)

Akuku- pysznosci ...tez musze pomyslec co na dzis- musze cos lekkiego bo bedziemy jesc tylko "obiadokolacje" bo pozno wracamy dzis - balet :P

Karola- NO TO ODLICZAMY RAZEM BO JA TEZ WŁASNIE SKONCZYŁAM MAŁPISZONA!!! byłam u Ciebie na OVU- lecimy prawie łeb w łeb- takze obysmy razem do mety dobiegły :)

Kasoku moja Ty starowinko biedulinko- nic sie nie martw za pare dni tez do ciebie dołącze i bedziemy obie z 3 na przedzie , a teraz zaciskam kciukasy za to zeby cykl wrocil Ci na wlasciwa droge- i oby dla nas poczatek roku przyniosl poczatek czegos nowego- NOWE ZYCIE :)

reklama
Cześć dziewczyny :-)

Dziewczyny, które teraz zaczynają nowy cykl - Karola, Akuku, Die Perle, Kasoku (ktoś jeszcze?) - powodzenia Wam życzę! Styczeń to dobry miesiąc na produkcję październikowych bobasów :-D Niedobre są ale kochane jak nie wiem co :-D

Tili
- jak tam u Ciebie? Testowałaś czy czekasz do jutra?

Emalka a czmu Ty sie tutaj podlamujesz kochana! taki piekney wykresik malutenki spadek a Ty tam nabazgralas ze nic z tego?? a tempka ładna ciągle podwyzszona :)

Domi DZIĘKI WIELKIE :) mam nadzieje ze się dobrze czujesz i FASOLINKA rosnie zdorowa- dobrze ze do nas zagladasz i fluidki nam slesz:)

Die Perle - dzięki, powiem Ci, że wczoraj po raz pierwszy od nie pamiętam kiedy czułam się super :-) Zero mdłości i tak się objadłam, że myślałam, że pęknę :-) I oczywiście, że do Was zaglądam, bo nie mogę się doczekać kiedy wszystkie do mnie dołączycie jako przyszłe mamy :-)

Witam z rana.
Chyba muszę się wyłączyć na chwile, bo mam załamkę. Wysiadam już psyhicznie. Cieszę się waszym szczęściem, ale zzbyt bardzo mnie to przytłacza.
Tili- tempka się utrzymuje i jutro wszystko się wyjaśni. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Akuku- dzięki kochana za wsparcie i pocieszenie;*

Kochana moim zdaniem nie ma sie co zalamywac (choc wiem jak ciezko.ponad rok sie staram) I szczerze powiem ze kazdej jednej kibicuje ale za kazda kolejna ciaza mysle ze cos ze mna nie tak :-) ale jednak jak @ mija to mi nadal przychodzi sila I checi na starania :-)
Jestes dopiero 6 dpo wiec glowka do gory. Kiedy masz dosta @?

Jade alexa zawiesc...

Die- dzięki kochana. Ale jak patrze na te wszystkie wykresy z tempkami powyżej 37 to trace wszelkie nadzieje. Na implantacje chyba za wcześnie? Jak jutro nie skoczy to termometr wrzucę do pieca!!!
Domi- fajnie ,że się dobrze czujesz i tak już do końca powinno być :)
Akuku- koło weekendu (sob, niedz) :*

Ostatnia edycja:
Hej

Tili i jak tam zrobilas test ?

Emalio masz jeszcze czas na skok temp,najpierw musi być implantacja a ta zazwyczaj jest między 7-10 dpo czasami 12 dpo I dlatego testy wczesniej zrobione nie Wychodza.Takze główką do góry bedzie dobrze.

Anabelka powiedz mi czy zawsze masz taką linię ciągłą? co to oznacza? ja do tej pory miałam nietoperze a teraz od początku cyklu mam ciągle 36,3 .... :confused:

szczerze to nie pamiętam,bo wiadomo że od zawsze nie mierzę ale w cyklach w których udało mi się zajść w ciąże miałam tak samo,czyli linie proste,więc musi to być ok :-)
Teraz mam dziwne temperatury i albo miałam podwójną owulację albo nie wiem :-)albo to wina mojego czasami późnego pójścia spać :confused: zobaczę jak będzie jutro,bo wczoraj mi spadła a dzisiaj zaczyna się podnosić znowu :-):-)
Kto jutro testuje ? bo czytając tyle stron zapomniałam :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry