reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
hej Piękne!

u mnie @ już na końcówce więc zaczynamy odliczanie do potencjalnych dni płodnych...

ale mnie nosi dziś... jak tak dalej pójdzie to mąż ode mnie ucieknie :-D zmolestowałam go już dziś dwa razy i szczerze powiedziawszy nie odmówiłabym trzeciego razu... Jejku aż sama się nie poznaje....:szok: To wszystko przez tego Greya... Marcin mi już zapowiedział, że jak tak dalej pójdzie to zabroni mi czytać tę książkę!!!!!!

ja faszeruję się wit B6, w sumie biorę jednak 3 x dziennie czyli łącznie 150 mg i trzymam kciuki by to zadziałało na te paskudne plamienia, które nawiedzają mnie w 20 dc....

mam nadzieję, że styczeń będzie dla nas szczęśliwy :)

ja faszeruję się wit B6, w sumie biorę jednak 3 x dziennie czyli łącznie 150 mg i trzymam kciuki by to zadziałało na te paskudne plamienia, które nawiedzają mnie w 20 dc....

mam nadzieję, że styczeń będzie dla nas szczęśliwy :)

Ja tez mam taka nadzieje :-) oby teraz tydzien szybko zlecial :-) pozniej staranka I kolejne odliczanie :-)

Wczoraj wieczorem zrobilam rolade szpinak, serek philadelfia I losos... Przepyszna... Superowe polaczenie smakow :-) polecam :-)

hej dziewczyny , dalej nie mam @, grzyb chyba sie juz zegna, bo dzisiaj juz drapalam sie tylko 100 razy a nie 1000, no i czuje sie fatalnie rozbita w srodku, tak jak na @, oby juz przyszla, jutro bedzie 26 dni, czyli moj stary cykl tak wygladal co 25-26-27 dni mialam co do minuty, oj daj boziu.

reklama
Witam z rana.
Chyba muszę się wyłączyć na chwile, bo mam załamkę. Wysiadam już psyhicznie. Cieszę się waszym szczęściem, ale zzbyt bardzo mnie to przytłacza.
Tili- tempka się utrzymuje i jutro wszystko się wyjaśni. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Akuku- dzięki kochana za wsparcie i pocieszenie;*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry