reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Czesc dziewczynki- ja na chwilunie wpadam- przeczytalam coscie tam naskrobaly przez czas mojej nieobecnosci :P

U nas wczoraj wielki dzien byl- az sie niespodziewalam ze to bedzie z taka pompą..tak mi sie podobalo ze o malo sie nienaworiclam- no w kazdym razie byla to naprawde cudna ceremonia w cudnej oprawie - i to wszytko dzieki ludziom- ksiedzu praz wszytkim parafianm- naprawde czulismy sie wyjatkowo- a Mloda cala dumna- mimo ze rano sie rozbeczala bo ja stres zezarl :) no to juz nie mam POGANINA w domu:P
Goscie pojechali ja sie wykąpałam i teraz labaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tili-TESTUJ!!!! &&&&&&

ZA RESZTE DZIEWCZYN TEZ TRZYMAM KCIUKASY! COS CZUJE ZE W TYM CYKLU ZNAS NAM JEDNA CIĘŻARÓWKA PRZYBĘDZIE!

Kasoku- a my bedziemy nastepne:D

reklama
Die zapodaj jakies zdjecie jak bedziesz mogla i chciala!!
super, ze tak cudownie sie to odbylo!!
i wlasnie takie przezycie to jest przezycie!
ciesze sie, ze wszystko sie udalo:tak:

tabsy weszly hehe:-D co za relaks
jak epidural przy porodzie:-D toszke mi jednak niedobrze:baffled:

Ostatnia edycja:
Tilli hehe ja nie wiem jak epidural dziala.bo nie bralam ale brala tramal I bylo zabawnie choc u mnie bol nie przrchodzil po nim wcale :/ wiec nie biore nawet jak mnje boli bo nie pomaga .

Die fajnie ze ceremona wam sie podobala :-)

Jejku jak ja sie dzis zle czuje... :-(

Malowalismy z dziecmi kubki hehe I wlasnie jemy rosolek. Ale ja cos dzienie... Nie chce mi sie jesc czuje mdloscj ale az sie trzese...a to u mnie z glodu wystepuje eh... Wiec wciaskam bo nie lubie tego stanu jak mnie trzesie.od.srodka :-(

no wlasnie nie bylam pewna czy to 0,1 za godzinke czy pol :-D, TILI - ale tak czy siak tempka wysoko z jednym czy drugim wyglada super, ja tez bym sie wstrzymala przynajmniej z testowaniem do 12-13 dnia PO ;))) skoro juz tylko jeden tescior zostal to tym bardziej

Die- super ze imprezka sie udala!!! :))

akuku- ale maz wypalil- dobrze ze przeprosil :tak: nie przejmuj sie dobrze spedzisz czas z dziecmi :-)

lori- jak samopoczucie?

ja swoje te szybkie mdłosci miałam jako skutek uboczny acardu, wiec kto wie. Może wstrzymaj się z tym testem jeszcze 2 dni skoro masz jeden, no chyba że dokupiłaś

mam jeden dodtkowy od Akuku, ten paskowy, znalazlam dzisiaj
ja i tak musze we wtorek zatestowac przed wizyta u lekarza to bedzie 11 dpo
czuje sie doslownie do doopy:-(, spac mi sie chce, boli mnie prawy bok, pachwina, jajnik, podbrzusze i jest mi niedobrze
mam ochote wejsc pod kolderke i obudzic sie jutro
przynajmniej juz nie mam nerwoboli:sorry2:
niech ten mezus szybko wraca bo ja odpadam,

dobrze, ze mam wyrozumiale dzieci
ciekawe czy w pracy beda jutro tak wyrozumiali :dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry