reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Akuku - to w dobrym momencie mąż wraca, a jeszcze po tak długiej rozłące, musi być dobrze :-)

Emalia
- współczuję uczulenia Oli, mam nadzieję, że to nic poważnego...A dawałaś jej coś na to?

Tili - jakby u nas była taka pogoda to też na bank bym nie wyszła. Ja w ogóle najchętniej bym nie wychodziła poniżej +15 stopni :-D

Jak czytam o tej kaczce to mi się jeść zachciało :-D Pierwszy dzień od nie pamiętam kiedy nie mam mdłości i tylko bym jadła :-D

reklama
Ehh a mnie m wkurzyl przed wyjazdem jeszcze :-(
Mowi do mnie co te dzieci beda z taba przez tydzien robic... Ze pewnie nie posprzatam nie ugotuje itd... A ja do niego no jasne przez tydzien nie wstane z lozka I dzieci beda sie same obslugiwac... Sie wkurzylam bo mam bilety dla siebie w dwie strony a dla dzieci w jedna w ta na dzisiaj ale.lot powrotny dla dzievi nie przyszedl przez co muslimy zostac bo nam sie nie oplacalo domawiac biletow :-(
No I teraz mi przykro ze musze zostac a ten mi jeszcze dogadywal... I to tylko dla tego ze wstalam pozno bo wczoraj popilam.. A co on myslal ze ja wstane z radoscia o 7 rano I bede go szykowac na wyjazd?? ahh
Przeprosil bo wie ze przesadzil tzn... Bez sensu mowil cokolwiek, bo wiadomo ze mi przykro... Ahh
Jeszcze do tego dzis mam dalej @ tzn. Juz plamienia male ale jednak wiecncisnienie mi rosnie... I teraz bede czekac na przytulanka caly tydz. Ahh
Wogle jakos sie zle czuje mdlosci jakies pewnie po alkoholu choc duzo nie wypilam...
Dobra musze sobie jakos milo zorganizowac ten tydzien.
Jade z dziecmi do sklepu po karty I naucze ich grac w piotrusia...albo moze sami karty zrobimy lepsza zabawa bedzie.
Alex dzis jeszcze napisal kartke na dzien babci I dziadka... Ladny wspolny wierszyk... Powyklejalismy I juz jedzie do polski.

Emalia - To oby jej przeszło po lekach, a jak nie to faktycznie lepiej do lekarza...

Jak mój Jasiek był mały to mieliśmy kilka epizodów z plamami na całym ciele. Za pierwszym razem pojechaliśmy na pogotowie, bo nie wiedzieliśmy co się dzieje (myśleliśmy, że to jakaś choroba zakaźna:-D), lekarz kazał nam wtedy dawać wapno, na które jak się potem okazało mały też jest uczulony...A teraz od dłuższego czasu nie ma takich akcji, alergolog tez kazał nam już nie przychodzić. Mam nadzieję, że u nas to już na dobre minęło

Tili - współczuję z tymi bólami :-(

ulzylo mi, zadzwonilam do lekarza, powiedzialam, ze dzisiaj sie dowiedzialam ze jestem w ciazy (mala sciema nikomu jeszcze nie zaszkodzila a przyspieszyla reakcje:-p) ze mam stwierdzona neuralgie i czy moge brac solpadol
lekarz powiedzial, ze jak najbardziej, ze nie ma zadnego niebezpieczenstwa dla wczesnej ciazy jedynie w pozniejszym okresie moze spowodowac wieksza sennosc u dziecka
ale ze do spotkania z lekarzem we wtorek moge spokojnie brac 2tabletki dziennie
wiec teraz juz jestem po i czekam na uderzenie.. ale bedzie zabawa z dziecmi:sorry2:

Ostatnia edycja:
tili- lorelain gdzies we wczesniejszych postach mowila o tej temperaturze - o dodawaniu i odejmowaniu ja juz nie pamietam ile to tam bylo, chyba 0,1 na kazde pol godziny ale naprawde pewna nie jestem!! - tak czy siak moze lepiej zostawic to co jest a jutro sie okaze co sie z tempka dzieje ;) ja tam ekspertem nie jestem bo to byl moj 1 caly cykl mierzenia temp. i dopiero sie uczylam :) kiedys probowalam zaczac ale cos mi nie szlo hahhah ;))) a kiedy chcesz testowac???

reklama
Miciurko - zmienilam wykres bo mi 3 osoby juz tak poradzily..zobaczymy co bedzie jutro tak czy siak:tak:

testuje jutro ;-) zaryzykuje
roczarowania i tak nie bedzie bo jesli ciazy nie ma (choc wiem ze 10dpo to moze byc za wczesnie) to bede miala prosta droge do leczenia mojej choroby
takze czy ciaza czy nie - bedzie ok :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry