reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Pam moja znajoma robiła i sie nie sprawdziło, później zakupiła drugi i jej maz poddał swój mocz eksperymentowi i wyszło girl takze pic jak nic....moze akurat twoja koleżanka miała szczęście ?? Nie wiem :-p

Mojej koleżanki mama rodziła dzieci co roku ,no i za którymś razem jej organizm nie wytrzymał i zmarła podczas porodu...było to dawno ale jednak kobiecy organizm ma swój limit :confused:

reklama
Pam u mnie zrobili dwie kol. Jednej sie sprawdzilo jednej nie...

My dzisiaj podrinkowalismy I idziemy spac. Ja nie umiem pic wiec duzo nie pilam ...

Kurde dzis 6 dzien @ I jeszcze jakis skrzep ze mnie wylecial..sorki ze pisze ale normalnie nigdy tak nie mam... Zawsze mam @ 5 dni a jak juz mam w 6 dzien to takie brazowe plamienia a tu jeszcze zywa krew... Ehh

Dobra mykam.

Milej nocki.

hej Niunie
dzisiaj troszke lepiej sie czuje:tak: noc przespalam cala wiec jest postep
jakbyscie mi mogly troszke pomoc z temperatura
Lori? Emalia? Miciurka? dziewczyny ktore mierza???
mam mala lamiglowke zwiazana z dzisiejsza temp. ale wszystko jest opisane na wykresie;-)

dzisiaj caly dzien sama z dziesmi bo mezus wybyl robic jakas fuszke:sorry2:

jak znajde chwilke postaram sie przeczytac chociaz 2 strony wstecz:zawstydzona/y: ale nie obiecuje

dziewczyny... kusi mnie by juz jutro zrobic test :-D 10dpo.. jak myslicie? ryzyk fizyk?

Ostatnia edycja:
No witaj kochana brakowało tu ciebie,a nadrobisz jak bedziesz miała czas,dobrze że samopoczucie lepsze.
Bylam na twoim wykresie ale sie nie znam więc nie pomogę.

Tili ja bylam dzisiaj na jednym watku I dziewczynie test wyszedl dopiero 14 dpo I nie byl super mocny....takze jak chcesz to mozesz zatestowac ,ja chyba wole poczekac :-p

Ostatnia edycja:
Ale tu cisza od rana. Witam i ja w podłym nastroju, generalnie z załamką. Tempka spadła, i w ogóle jakaś niska jest, i na implantacje za wczesnie.
Akuku- miałam sie pytać wczoraj o ciebie kochana. Jak tam @ poszła już. Ja dwa cykle temu miałam identycznie jak ty.
Tili- napisałam ci pod wykresem co mysle. Mnie też kusi, ale wiem ,że to bez sensu :-(Trzymam kciuki za ciebie , bo cos czuje ,że ci sie udało kochana. Czekam na jutrzejsze dwie kreseczki. Ja tu chyba na tym forum do usranej zostane sama.:-(
Edzia- witaj :*

Kurna, stary mnie dzisiaj uszczęśliwił na siłe, bo wyciągnął z zamrażarki kaczkę ( dostał od kolegi) a ja nigdy nie robiłam i nie wiem co z nią zrobić . ehhhh

Emalia ja cos czuje ze I u mnie nic z tego,jak mialabym dostac @ to chciałabym aby przyszła w śr lub czw bo wtedy bede wiedziala ze nie mam niedomogi lutealnej :tak:

ja znalazlam test ktory dostalam od Akuku:sorry2: jeden schowal sie
dlatego tak pomyslalam o testowaniu jutro
to jest ten 10miu.. no nie wiem
kusi mnie jak nie wiem:-p
choc tez sie zbytnio nie nastawiam
we wtorek i tak bede testowac first response, wiec moze sie faktycznie wstrzymam?.. zobacze rano:tak:

Edytko, Emaila.. uszy do gory :) Emaila a jak Twoja temperatura w innych cyklach po owulacji? tez mialas maly skok?

Tili jak cie korci to sie przetestuj ,I tak we wtorek bedziesz drugi robic :-p

My chcielismy jechac do soft play ale starszakow nie wpuszcza,a na basen jest za zimno,takze padlo na to że do ikei pojedziemy,bo w domku nie chce mi sie siedziec,tak wiec bede pozniej.

no ja utknelam w domu bo mezulek zabral auto:baffled:
na dwor dzieciakom sie nie chce.. na basen mi sie nie chce..do kids play wlasnie nie pojedziemy bo auta nie ma..
ehh

Edyta - udanych zakupow:-D

reklama
Cześć dziewczyny :-)

Tili - to ja będę w napięciu czekać na Twój test :-)

To u mnie dziś zimno, ale napadało mnóstwo śniegu i słońce pięknie świeci, więc jak Jaśko skończy obiad to lecimy na dwór. Nie chce mi się i ogólnie ostatnio na nic nie mam siły, tylko bym spała. I aż mi głupio, że przeze mnie dziecko siedzi w domu. Więc dziś jakoś się zmuszę i chociaż na trochę wyjdziemy, najwyżej później będę odsypiać ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry