reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

a jeszcze apropo plci - itd. to czy slyszalyscie lub wierzycie w to ze w pierwszych 12 tyg. ciazy ph moczu moze wam wskazac jaka jest plec....?!! ciekawi mnie to... czy ktoras was slyszala / sprawdzala... ? ponoc jest tak ph do 6,5 to na dziewczynke a ph 7 i wyzej to chlopaczek :)

Na internecie mozna kupic testy na plec. Gender predictor czy jakos tak

reklama
Miciurka- nie celuje w płeć , bo mam już parkę, więć obojętne byle było i żeby było zdrowe. Jak się nie uda tym razem chyba przebadam sobie hormony.
Basik- patrząc na Twoją tempke, koniecznie powtórz w poniedziałek.

basik - eeeee to ja sikałam na 10, jakbym miała zwykły to bym się nawet nie zabierała, czyli u ciebie ten - o niczym nie świadczy. Z niecierpliwością będe czekała jutro na twoją tempke :tak:

miciurka - kompletnie w tą teorie nie wierze, ph ma znaczenie przy poczęciu, a nie później :-D a te testy za 120 zł pewnei ze zwykłego paska na ph są naciągactwem nob o w końcu szansa trafienia to 50 % wiec sporo :-D

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny i znowu przyszla zalamka, @ nie ma, objawow ciazowych nie mam, test negatywny (zrobilam dzisiaj) i znowu rozmyslam nad tym, czy kiedykolwiek jeszcze poczuje jak to jest byc w ciazy???nie wiem czy @ w ogole przyjdzie i dlaczego mam takie zawirowania, mysli torpeduja mnie w tempie zastraszajacym, no nic nie jest mi juz dane.

Sciagnelam plaster z ramienia zeby sprawdzc szwy a tu bable mi sie porobily I skora mi zeszla razem z plastrem. Zostala tylko tam gdzie szwy sa....piecze. .nie mam jak drugiego plastra przyklejic wiec zostawie

Miciurka - to życzę żebyś znalazła jakiegoś fachowca i z porządnym sprzętem (bo to też jest ważne przy genetycznym) żebyś była spokojna a nie się denerwowała :) Masakra z tą koleżanką co napisałaś :/

A co do ph moczu na chłopca i dziewczynkę - ostatnio na sierpniówkach któraś z dziewczyn o tym napisała. I mi w pierwszej ciąży się sprawdziło, teraz też mi wychodzi na chłopca :-p Ale jak dziewczyny pisały, to jednym się sprawdzało, a innym nie. I ja chyba w to nie wierzę, no chyba że się okaże, że faktycznie chłop, to może zacznę wierzyć :-p

Basik to tego testu nie powinnas brać pod uwagę,pewnie był czułości 25 więc na wykrycie ciąży stanowczo za mała czujność ma ;-)

Pam ponoć te testy o kant d...py potluc.

Miciurka zgadzam sie z Lori że ph ma znaczenie tylko podczas poczęcia ,a później juz nie :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry