hej wszystkie dxziewczynki boze ale u nas sypie juz raz odsniezalam, ale jeszcze z dwa razy bede musiala, brzuch troszke pobolewa czyli @ sie zbliza w moim starym terminie czyli 25, 26 dni( oby) z czego bardzo sie ciesze, mam dzisiaj dobry nastroj, chociaz smutno mi bo moj m ma dyzur do jutra i znowu sama z corcia, dziewczyny jaki ja mialam koszmar w nocy, snila mi sie tesciowa, ze byla niezywa i lezala na katafalku i,ze ktos ja chcial przesunac i ona spadla i tylko tymi szklanymi oczami patrzyla gdzies przed siebie i buzia ruszala, o matko ,ale ja wiem dlaczego mialam taki sen, bo przed snem ogladalam "dead men walking", wiec nie czytam sennikow bo to nie ma sensu, ale sen ohyda, moja tesciowa byla dobra, nikogo nie chcialaby straszyc, ale powiem wam,ze od jej smierci non stop o niej mysle, raz sie na nia wsciekam, raz przepraszam za to, raz prosze o szczescie dla matyski i mego lubego, bo o sobie nie wspominam, bo bylaby to hipokryzja z mojej strony. Kurcze grzyb zelzal troszke juz dzisiaj nie draznia mnie tak majtasy czyli cos tam pomaga, ale jeszcze dluga droga przede mna.
tili bedzie dobrze, trzymam kciuki i daj znac koniecznie we wtorek.