reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Witam się "z rana". My dopiero się z łózka zwaliliśmy. Śniegu u nas fest nasypało i nadal sypie mega.

Tilusia
- jak ci już kochana napisałam, tempka bombowa. Ty nawet nie myśli znikać. Albo jak już to proszę midać jakiś kontakt z tobą na PW :* Współczuje bólu, oby szybko przeszło.
Miciurka- jak się czujesz?
Edzia- co u Was. Jak synuś?

Miłego dziewczynki.

Edyta jeszcze nie...kumpel jest co prawda wczoraj mu mruknelam cos o tej trawce i wsumie sie zgodzil sie nie palic jakis czas zeby zobaczyc czy pomoze chociasz on uwaza ze to nie jest problem. ale wsumie sie zgodzil dzis jeszcze mu pomrucze jak kumpel pojdzie

hej emaila co tam u Ciebie jak sytuacja na froncie ?! ;) widze ze temperaturka sie pnie w gore :))),
u mnie dobrze mam mega lenia dalej w lozku leze - az wstyd sie przyznac :zawstydzona/y: ale tak mi sie nic nie chce ze szokkkk... !! wlasnie czytam o ciazy i badaniach bo powoli musze pomyslec gdzie isc sie zapisac na badanie prenatalne do 13 tyg. ciazy zeby juz miec wczesniej umowiona wizyte i sie nie martwic plus znalezc kogos kompetentnego ;)) hm ciezko bedzie

Emalia a dziękuję synus z dnia na dzień coraz lepiej ;-)

Ja dzisiaj pierwsze co weszlam na bb to od razu sprawdzilam wykres Tili ,i tak mi sie wydaje że ona bedzie następna na wrzesniowkach :tak:

Emalio więc testujemy 17- tego tak ??? Bo Tili bedzie wczesniej od nas testować .Gdyby nam sie 3 udało to byśmy miały podobne terminy :-)

Ostatnia edycja:
Basik dziękuję,widzę ze twój wykresik tez ładnie wygląda ,to że test jest narazie neg to jeszcze niczego nie przesądza,bo moze być za wcześnie ...a jaki test robilas ?

hej wszystkie dxziewczynki boze ale u nas sypie juz raz odsniezalam, ale jeszcze z dwa razy bede musiala, brzuch troszke pobolewa czyli @ sie zbliza w moim starym terminie czyli 25, 26 dni( oby) z czego bardzo sie ciesze, mam dzisiaj dobry nastroj, chociaz smutno mi bo moj m ma dyzur do jutra i znowu sama z corcia, dziewczyny jaki ja mialam koszmar w nocy, snila mi sie tesciowa, ze byla niezywa i lezala na katafalku i,ze ktos ja chcial przesunac i ona spadla i tylko tymi szklanymi oczami patrzyla gdzies przed siebie i buzia ruszala, o matko ,ale ja wiem dlaczego mialam taki sen, bo przed snem ogladalam "dead men walking", wiec nie czytam sennikow bo to nie ma sensu, ale sen ohyda, moja tesciowa byla dobra, nikogo nie chcialaby straszyc, ale powiem wam,ze od jej smierci non stop o niej mysle, raz sie na nia wsciekam, raz przepraszam za to, raz prosze o szczescie dla matyski i mego lubego, bo o sobie nie wspominam, bo bylaby to hipokryzja z mojej strony. Kurcze grzyb zelzal troszke juz dzisiaj nie draznia mnie tak majtasy czyli cos tam pomaga, ale jeszcze dluga droga przede mna.

tili bedzie dobrze, trzymam kciuki i daj znac koniecznie we wtorek.

reklama
dziewczynki tak w skrócie to u mnie :

:-)

no i staranka w dniu w którym jeszcze są jakieś szanse :-) ale to dla mnie szok że tak szybko,no ale skupiłam się na przybraniu na wadze,miałam sporo na głowie związane z badaniami i szpitalem syna no i owulacja pojawiła się wcześniej więc teraz nie będę miała chyba cyklu 3 miesięcznego :-) zobaczę co z tego wyjdzie :-) wieczorkiem napiszę więcej,bo sprzątam,pilnuję dzieciaka no i remont mamy w domu więc ciągle chodzę i sprzątam :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry