reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

jak ja Was nadgonie:szok:
zabrzmi okrutnie ale mam nadzieje, ze tym razem nie bede miala okazji w nocy:-p
odpukac juz pare godzinek cisza:tak:

dziewczyny, troszke boje sie jutra..kurcze niby mierzy sie temperature zeby wiedziec co i jak i sie nie nakrecac
a ja mierze i co? i sie nakrecam:-D z jednej strony boje sie ze tempka zostanie taka sama albo bedzie nizsza a z drugiej jesli pojdzie do gory bede sie nakrecac ze sie udalo

wezcie mnie kopnijcie w doopsko:cool2:

reklama
pamerson dziekujemy za trzymanie kciukow :) nie poddawaj sie ja walcze od ponad roku :)

pam zmiany od trawki moga byc powolne i jak kiedys to nie przeszkadzało to teraz moze ;/ niestey organizm musi sobie jakos radzic...

tilli wstalam rano :) a M mowi : wstac z Toba ?/ a ja mowie po co , poradze sobie śpij...a on na to to wstaje hehe :D
wiec bede mowic na odwrot , lepiej dziala :)

die perle dziekuje :) no wlasnie chyba zalezy od tego jak duzo tego wiesiolka jest w jednej tabletce ...u mnei na opakowaniu jest napisane ze do dwoch tabl. dziennie i tak biore. wlasnie do owu i wiecej nie :)
w uk kupie ten zel pre-seed?? albo ten sylk kupie hehe :)
ja sie smieje ze ja teraz juz biorw eszystko co mozliwe :tak:
tempke mierz codziennie o tej samej porze bez wstawania :) mi tez sie podnosila jak wstawalam :) zaznacz wczorajsz tempke jako zaburzona :)
a od kiedy zaczal Ci sie cykl ??

limonka powiem Ci tyle ze Cie baaaaaaardzo dobrze rozumie :tak: moj m w trakcie rozwodu jest od 4 lat dopiero sie zakonczylo :( tez ma dzieci z poprzedniego malzenstwa... a ja chcialam jedno dziecko, potem drugie (ostatnie) teraz juz trzecie... i w sumie tez sie boi i martwi :( pogadaj znim powaznie ... powiedz tak widzialy galy co braly i to dziala w dwie strony :) Ty jestes swiadoma ze ma dzieci ze bedzie lozyl na nie, ze bedziesz sie nimi zajmowac wspierac i pomagac ale to ni tylko Ty masz byc podpora w zwiazku :) głowka do góry i rozmowa rozmowa rozmowa :D

zajrze później bo kolega przyszedl :)

kurde a chcialam odpisac :)

9 stron dziewczyny :szok::szok:

Ufff dwoch facetow w domu a nie potrafia podlaczyc dekodera i internetu
laugh.gif
przyslali nam box z UPC z modemem i z dekoderem...i kto podlanczal? JA! bo jak oni probowali to im nie wyszlo... ja sie spojrzalam i odrazu- nie te gniastko ludzie- i co? dziala
laugh.gif

dzizas ile wy piszecie..... :szok:

czytałam co drugą stronę więc sorry jak kogoś pominę...

Tili biedaczko, Ty to się nacierpisz... mam nadzieje, że Ci to wkrótce przejdzie!!!

Limonko ech Ci faceci, z nimi źle ale bez nich jeszcze gorzej...

Die heh, my też jak para wariatów czasami się zachowujemy, normalnie czasami czuje się jak bym miała brata z którym można się powygłupiać, poszturchać, wygadać, wypłakać w rękaw. Często np. ganiamy się wokół ściany przelotowej między kuchnią/salonem a przedpokojem. Ja sobie stoje spokojnie w kuchni on podejdzie, klepnie mnie, ja mu chce oddać a on ucieka... no i gonitwa gotowa. :-D
raz się ganialiśmy wokół tej ściany i mój M był w skarpetach i chciał szybko wejść w zakręt i nogi mu odjechały na panelach i glebnął, leżał jak długi chyba z 10 minut i tak się śmiał, że ze śmiechu nie mógł wstać, a ja prawie się posikałam ze śmiechu, tylko moja mama się wystarszyła, że coś się stało bo pewnie nieźle huknęło na dole, hehe

Ogólnie często mamy takie głupawki z ganianiem się, a to ktoś kogoś walnie i drugi chce mu oddać, albo ktoś kogoś upaprze czymś i oczywiśćie druga strona musi go dopaść i oddać. Ech, stare a głupie co nie? :-D

Pam ja tam też obstawiam, że to po trawce, mój ex jarał i eksperymentował z różnymi rzeczami (bardzo dużo się przez to kłóciliśmy aż w końcu mnie zdradził i to już przesądziło o wszystkim ale to osobna historia), no i jarał sobie no i skutkiem tego był mięczak... 19 letni chłopak, na pozór zdrowy a bardzo często nie był w stanie stanąć na wysokości zadania... :szok: miał z tego częste stany depresyjne i wtedy jarał jeszcze więcej :baffled: no i koło się zamykało...
ogólnie to straszny smutas był z niego, mój Marcin to zupełne przeciwieństwo tamtego, aczkolwiek oboje mają na imię Marcin. No cóż, Marcin Marcinowi nie równy :D

dziewczyny czy to normalne, że mam cały czas taką samą tempkę? (gdzie się podziały moje słynne "nietoperze"?)

Ostatnia edycja:
a co tu taka cisza? :-D
moj ma zajebisty humor, jak weszlam do domu to nawet mnie przytulil, zartuje sobie ze mne i ze mna... nawet buziaka dostalam... i bez sapania zrobil mi herbate :-D dzien dobroci dla zwierzat :-D

kochane ile wyscie tu naskrobały.. masakra...jestem tak padnieta ze nie jest w stanie tego wszytskiego ogarnac...

Kasoku rozwalilas mnie z tymi cyckami i skora z plecow:P ja tez kiedys probowalam i stwierdzam ze musze do tego troche urosnac...ale kiedys urosne prawda:P?

Tiluchna ja trzymam kciuki bo mam przeczucie ze to Twoj cykl :P:P nie wiem dlaczego ale czuje to :P

krowko bordo sorry ze pytam dlaczego bierzesz tabltki anty? Nie mozecie sie teraz starac?

Pozzdrawiam dziewczynki :)

karola a ja myslalam ze tylko my jestesmy wariatami i sie gonimy po domu , cwiczymy MMA na sobie i robimy rozne dziwne rzeczy , ktorych moi rodzice nie robili :P haha... kiedyś walczylam z moim M i u nas walka polega na tym ze on probuje mnie wylaskotc po stopach a ja jego pod pachami ( nasze slabe miejsca)i tak dzielnie walczylam ze juz go mialam a on w tym moemncie mnie tak przezucil przez siebie ze lozko sie skonczylo i znalazlam sie na ziemi :P a huk był taki ze tesciowa z gory przyleciala :P:P bo nie wiedziala co sie stalo, nic mi sie nie stalo , ale moj M sie troche wystraszyl... ale nic nas to nie nauczylo bo te walki sie bardzo czesto u nas pojawiaja;p takze my tez jestesmy innym malzenstwem

karola ty wariatko kochana, milo jest czytac jak sie wyglupiacie, ja tez mam pare historyjek ale mi wstyd pisac ,bo z was najstarsza jestem i chyba niewypada :-p

pam no zuch dziewczynka dala rade, a widzisz, chlopy to cieniasy

smerfiku ja myslalam,ze po urodzenia cyce mi przynajmniej B zostana a tu dupa zbita, wiec ja nie mam na co liczyc, ale trzymam kciukasy za twoje cycory :-D

tak poza tym, to wsmarowalam w moja pusie juz wszystkie medykamenty i zastanawiam sie nad octem, bo przeciez grzyby nie znosza kwasnego srodowiska, poza tym @ nie mam i wcale sie nie czuje zeby miala przyjsc, cycki wciaz nieustannie dwa wiszace puste wory czyli po pie rdo lenia ciag dalszy, oby tylko nie menopauza (a twu twu twu)mam tylko 33 lat jeszcze buuuuuu, dziewczyny ale tak szczerze stara jestem????co??????:-D

tili moj nie ma zdania co do codeiny niestety

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry