reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Ale naskrobałyście...nie było mnie tylko kilka dni a mam do nadrobienia kilkanaście stron hehe :-) potem coś skrobnę jak nadrobie Waszą lekturę

Ostatnia edycja:
reklama
Ale naskrobałyście...nie było mnie tylko kilka dni a mam do nadrobienia kilkanaście stron hehe :-) potem coś skrobnę jak androbie Waszą lekturę

Anabelko a nazbieralo sie troszkę lektury :-p

I koniecznie napisz co tam u ciebie .

Ja czekam na dzieciaki ale z chęcią poszlabym spać,jakas zmeczona jestem...a przecież nic specjalnego nie robilam.

Matko dziewczyny czy przez te 3 miesiące będę się tak do du..czuła po tych tabletkach? Muli mnie, spać mi się chce i te piersi...

Krowko ja sie zle czułam po tabsach,dwa razy myślałam że zemdleje,raz w markecie a drugi raz podczas prowadzenia więc troche niebezpiecznie było,ale zjechalam i poczekalam az lepiej sie poczułam .A najgorsze było to że dwóch palców w ręce nie czułam ,jakbym miała niedowład.Po odstawieniu wszystko wróciło do normy.

własnie sobie robilam przegląd moich dni plodnych i wychodzi mi poki co ze beda ok. 26-29 stycznia- sie zleklam juz ze nic nie bedzie w tym miesiacu z <3 bo Małzownik leci do USA na konferencje- ale na szczescie wylatuje 1 lutego wiec kilka dni bedzie do konsumpcji:d

reklama
krowko a tak wlasciwie ty musisz te anty brac, maja ci cos wyregulowac????ja bym przy tak zlym samopoczuciu wywalila je w cholere, przeciez nie wytrzymasz az trzy cykle, twoj organizm wroci i bez tabletek do normy, ja wlasnie dlatego boje sie ginekologow, bo oni na wszystko przepisuja tabletki jako zloty srodek i nic, ze czlek sie po nich czuje masakrycznie twierdza, ze nie ma to zwiazku, wiec ja zazwyczaj czekam i jakos to wraca u mnie do normy, oby tym razem tez tak bylo, durna bab ze mnie luteiny mi sie zachcialo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry