krowkabordo
Fanka BB :)
Kasoku- niby na moje leniwe jajniki no i żeby zabezpieczyć przed ciążą. Wszystko przez to nieszczęsne szczepienie. A tak to nawet do ust bym tego nie wzieła!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

die ale na hamburgera i hot doga musze sprobowac bhuhahahbhuhahaha, tylko do tego potrzebna bedzie jeszcze jedna kobitka, bo parowka jest to dwie buleczki by sie przydaly.Jakos sobie poradzizreszta to bedzie trening- na jeźdźca!!! amerykanski kuwa oprawca- jupi jaj jej na nim poskacze na lasso przywiaze
bedzie zabawa....moze i skalpa zedre jak bedzie trzeba...po amerykansku na amerykance! a potem na burgera i hot doga!
nie znam tych bletek anty...ale wiem ze czesto pierwsze 3 miesiace z antykami sa dosyc niekomfortowe dla łykaczki- ja bralam cale zycie tylko jedne tabletki- i one zadnych skutkow ubocznych - odczuwalnych- nie mialy....a teraz to sadze ze jednak mialy- bo pokitrasily mi cos jednak z hormonami skoro zajsc nie moge![]()