reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Jakos sobie poradzi :P zreszta to bedzie trening- na jeźdźca!!! amerykanski kuwa oprawca- jupi jaj jej na nim poskacze na lasso przywiaze :)bedzie zabawa....moze i skalpa zedre jak bedzie trzeba...po amerykansku na amerykance! a potem na burgera i hot doga!

nie znam tych bletek anty...ale wiem ze czesto pierwsze 3 miesiace z antykami sa dosyc niekomfortowe dla łykaczki- ja bralam cale zycie tylko jedne tabletki- i one zadnych skutkow ubocznych - odczuwalnych- nie mialy....a teraz to sadze ze jednak mialy- bo pokitrasily mi cos jednak z hormonami skoro zajsc nie moge:(

Ja bralam yeasmine to mialam problemy z zoladkiem potem microlite to z koleji migreny I na koncu yeasminelle to wsumie ok bylo ale sie na plastry evra przezucilam bo wiecznie zapominalam brac tabletek. Implant to wogole porazka wiec jak cos to tylko plastry

Egzamin poszedl ok oprucz tego ze poszla mi krew z nosa. Ale teraz mam tydzien wolnego to sie wyspie I wsio :-D

Jakos sobie poradzi :P zreszta to bedzie trening- na jeźdźca!!! amerykanski kuwa oprawca- jupi jaj jej na nim poskacze na lasso przywiaze :)bedzie zabawa....moze i skalpa zedre jak bedzie trzeba...po amerykansku na amerykance! a potem na burgera i hot doga!

nie znam tych bletek anty...ale wiem ze czesto pierwsze 3 miesiace z antykami sa dosyc niekomfortowe dla łykaczki- ja bralam cale zycie tylko jedne tabletki- i one zadnych skutkow ubocznych - odczuwalnych- nie mialy....a teraz to sadze ze jednak mialy- bo pokitrasily mi cos jednak z hormonami skoro zajsc nie moge:(
die ale na hamburgera i hot doga musze sprobowac bhuhahahbhuhahaha, tylko do tego potrzebna bedzie jeszcze jedna kobitka, bo parowka jest to dwie buleczki by sie przydaly.

Ostatnia edycja:
die moja miseczka A minus nie polapie tej parowy niestety, ale kiedys dostalam ataku smiechu jak probowalam miedzy moje wsadzic i jeszcze jakos otulic ta fujarke, myslalam ,ze skore z plecow zedre tak ciagnelam za cycki zeby bylo wiecej,a moj m byl zmieszany, bo smiac mu sie chcialo ,a bal sie,ze mnie urazi, a w sumie mi wtedy to rybka, przeciez ich nie napompuje, ale to dziwne, bo moje babcie jak i mama mialy duze, to co, ja po dziadkach odziedziczylam????

Kasoku oplulam sie ze smiechu z tego naciagania skory z plecow:D wariatka:D hahaha ide ugotowac obiadokolacje- i sie durno smieje do monitora a moja Mloda sie patzry na mnie i pyta z czego ja sie smieje - a ja ze z hot doga- a ona...Ty to masz poczucie humoru mam jakies dziwne:P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry