reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Miciurka- a no pnie śnie, ale zobaczymy co jeszcze przyniesie. Codziennie mysle żeby było już kolejne rano i kolejny pomiar. U Ciebie kochana widzę ,że czas leci. Już coraz bliżej do prenatalnego. Trzymam kciuki.
Edzia- super ,że synus ma si dobrze. Ja tez obstawiam Tili jako następną.
jeszcze nam zostało kochana 4 dni to testowania ( nie licząc dzisiaj) Oj będzie adrenalinka :) :tak:

Basik- dzięki wielkie. U Ciebie jeszcze nic straconego :tak:
Kasoku- bardzo często twoje teściowa cie odwiedza. Może ma ci cos do przekazania?
Anabelka- wygląda na to ,że jesteś po owulce. Kciuki zaciśnięte.
Smerfiku- nie tylko ty kochana. Oby tym razem to było szczęśliwe testowanko :P

Emalia Tili następna a my zaraz za nią :-p trzeba myśleć pozytywnie .

Domi dzieki...;-)

A ja dopiero wstalam,maz zajął sie dziecmi a ja myk do lozeczka...u nas pada i jest brzydka pogoda i pewnie dlatego poleglam:zawstydzona/y:

emalia-mialam do Ciebie posta i mi skasowalo ;/, no ja trzymam kciukasy za tempke :)) a starasz sie o konkretna plec czy tylko sie starasz???;) a co do czasu to takk faktycznie lecii - a na suwaczku to chyba podwojnie szybko zasuwa hahahh

Miciurka - lepiej ogarnij temat, bo to usg genetyczne to już niedługo :-) Ja idę 29-tego :-)

uu no ty jestes tydzien 'dalej ode mnie' :) hihi to ja jeszcze mam te 7 dni i bede myslec ;-):-D wiesz u mnie jest taki motyw ze nie lece do pl na prenatalne tak jak to mialam w planie wczesniej - wiec tutaj musze znalezc kogos kto nie bedzie mnie naciagal tak jak wspominalam tutaj o mojej kolezance ktora facet nastraszyl i z tysiac euro zostawila na wizyty plus leki bo jej mowil ze cos nie tak z dzieckiem wiec chcialabym stresu niepotrzebnego uniknac tym bardziej ze facet tylko chcial naciagnac na kase ;/;/;/ udalo mu sie ale jakim kosztem.... biedna dziewcznyna - wiec poszukam jakichs opinii i cos sie znajdzie - ja tutaj bylam u gin. pl ale ona ma taki sprzed chyba 100 lat wiec do niej nie ide bo nic nie zobacze ;) - researcha musze zrobic :-D

Ostatnia edycja:
a jeszcze apropo plci - itd. to czy slyszalyscie lub wierzycie w to ze w pierwszych 12 tyg. ciazy ph moczu moze wam wskazac jaka jest plec....?!! ciekawi mnie to... czy ktoras was slyszala / sprawdzala... ? ponoc jest tak ph do 6,5 to na dziewczynke a ph 7 i wyzej to chlopaczek :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry