reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Emalia a no dzisiaj mam plamienia a m wyjezdza z dwie godziny wiec bzyka nie bylo I nie bedzie... Tzn. Za tydzien jak wroci to akurat planowany dzien owu wiec zobaczymy.

Tiluchna ja bym mirrzyla drugi pomiar bo nie wstawalas :-)

Ja dopiero wstalam pol godz. Temu wczoraj popilam, ale ja nie umiem pic ...albo moze umiem sie kontrolowac pije tak zebym miec humor I juz nie pije.jak zanjomy wychodzil to ja juz trzezwa bylam...

Pozniej zajrze

buziaczki

reklama
Domi hehe:) ja az takich wyrzutow nie mam:-p
dzieciaki w czasie szkoly/przedszkola wychodza co chwile na dwor, bawia sie z kolezankami, kolegami, chodza na plac zabaw
jeden dzien wlasnie w tyg jak spedza w domu im krzywdy nie zrobi:-D
Olivcia juz od jakiejs godziny maluje farbami szyszkia Piotrek.. oglada Miki Mouse wiec:) sprzatam dom

no i w ogole glowe zaprzata mi jedna mysl
czy jutro bedzie juz cos jasne czy dalej bede czekac;-)

No, to sanki zaliczone :-) I nawet jakaś mniej śpiąca jestem, może wytrzymam do wieczora :-D

Tili
- jakby to był jeden dzień to bym nie miała aż takich wyrzutów :-) Ale ostatnio co jestem z nim sama to siedzimy w domu. W przedszkolu fakt, że wychodzi ale ostatnio nie było takiego pięknego śniegu, dopiero wczoraj napadało. No nie mogłam mu odebrać tej frajdy jak od rana co 5 minut wyglądał przez okno i zachwycał się śniegiem :-D Poza tym mam już dość siebie takiej nie do życia...

Kaczka w piekarniku, warzywka się smażą, brązowy ryż gotuje:-D

Edzia
- podejrzewam u siebie to samo. Miałam iść wpiątek na progesteron ale nie miałam kasy i doooopa.
Tili- jak masz test 10- to spokojnie możesz jutro zrobić. Co do wykresu to możesz sobie luknąć jak u mnie wyglądały. Jeszcze tak spokojnego nie miałam, aczkolwiek skok był książkowy o te min 0,3 stopnia. Zobaczymy jutro. :tak:
Domi- nas śniegu po kolana, ale Janek ma katar a Ola i mega uczulenia po basenie dostała i nie wiem czy na ostry z nią nie jechać. Więc harce w śniegu dzić stanowczo odpadają.
Akuku- to akurat powinnaś trafić dobrze. Życzę Ci tego kochana :)

No, to sanki zaliczone :-) I nawet jakaś mniej śpiąca jestem, może wytrzymam do wieczora :-D

Tili
- jakby to był jeden dzień to bym nie miała aż takich wyrzutów :-) Ale ostatnio co jestem z nim sama to siedzimy w domu. W przedszkolu fakt, że wychodzi ale ostatnio nie było takiego pięknego śniegu, dopiero wczoraj napadało. No nie mogłam mu odebrać tej frajdy jak od rana co 5 minut wyglądał przez okno i zachwycał się śniegiem :-D Poza tym mam już dość siebie takiej nie do życia...

Domi - oj gdybysmy mieli snieg tez bym w domu nie siedziala!!! ale u nas bloto i zimno jak nie wiem..
nawet mi sie nie chce nosa wysciubiac poza drzwi:tak:

zazdroszcze wam tych sniegow!!
my dzisiaj dzien na luzie, zadnego konkretnego zarla, bajki, zabawy, dzieciaki jeszcze w pizamach hehe:-D
zreszta ja w polowie tez ;-)

Emalia dziekuje no za 7 dni powinnam miec owu ale cicho.licze na to ze bedzie np. Za 9 dni hehe... Ze owu sie opozni... :-) tak jak w zeszlym cyklu mialam.owu w 16 dniu cyklu to teraz tez tak chce.

Tili- zrobiłam kaczke z jabłkami by Ewa Wachowicz :tak: Na całym ciele ma czerwone plamy. Ona kiedyś chodziła do poradni alergologicznej, ale kilka lat był spokój i przestała. No i mam teraz. Wysyp masakra.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry