reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Die a no bedzie wiadomo :-D tylko ja mam termin @ na czwartek i tak sie zastanawiam czy z testem nie poczekac do piątku,chyba że wczesniej przyjdzie i nie zdążę zatestowac :-p

Czesc dziewczyny.

Trzymam kciuki za testujace!!!

A mi sie snia jakies dziwactwa....morderstwa potem pozytywne testy ciazowe...dzieci...

mi w ciąży się takie głupoty śniły że szok,ale wyśniłam chłopaczka o blond włoskach i niebieskich oczach (mam takiego) :-) a tak to same głupoty typu,że język mi się przykleił do zamrażalnika i musiałam go oderwać,nadzy faceci bez głów i same takie głupoty hehe

mi w ciąży się takie głupoty śniły że szok,ale wyśniłam chłopaczka o blond włoskach i niebieskich oczach (mam takiego) :-) a tak to same głupoty typu,że język mi się przykleił do zamrażalnika i musiałam go oderwać,nadzy faceci bez głów i same takie głupoty hehe

anabelka ale mialas sny hihi - ooo a ja slyszalam (ale to chyba mit ze np patrzy sie na odwrot) czyli jak sni sie chlopaczek to dziewczynka bedzie itd. itd. mi sie tez dziecko snilo - i wlasnie dziewczynka w ciemnych blond wlosach malutka jeszcze - ciekawe co ja bede miala :)))?! w ogole ostatnio to tylko mi sie dziecko sni chyba za duzo o tym mysle hahah:)))

takze trzymam kciuki za testujace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PAM- jak snia ci sie dziwne rzeczy to ogladaj bajeczki przed snem takie szczesliwe itd. to mozliwe ze ci pomoze ;))) hihi

reklama
hej dziewczyny
wracam z pogotowia:baffled:
ehh rano dostalam takiego ataku ze musialam ambulans wezwac
po czym mialam te wizyte u lekarza, przyspieszona:sorry2:
no wiec mam stwierdzona ostatecznie neuralgie
na razie zadnych testow nie bedzie dopoki nie bede pewna ze nie ma ciazy
ale jest jeden plus tego wszystkiego
dostalam leki ktore mozna brac bedac w ciazy!
oczywiscie moglabym dostac o wiele silniejsze i wiekszy wybor ale to wlasnie jak sie okaze ze ciazy nie ma
na razie mam brac ten jeden:sorry2: a za tydzien na wizycie zobaczymy co i jak i obierzemy nowa droge

ten lek przeciwbolowy to antydepresant Amitriptyline : Kasoku? Die? kojazycie cos?

moj laptop mi sie przegrzewa i nigdy nie wiem kiedy sie zawiesi
pisalam pokolei odpowiedzi do was i zastrajkowal
jeszcze raz musze lol

Emaila:* to dopiero 6 dzien, jeszcze sie moze wszystko zmienic

powodzenia wszystkim w ich nowym cyklu!!!

Domi - teraz chyba poczekam do 17.. bo jutro nie ide do lekarza wiec nie mam musu :D
a lekarz sam powiedzial ze nie ma co dzisiaj testowac bo 10dpo to za wczesnie i mam sie zglosic za tydzien
oni maja w przychodni 50 miu szok

ja w ogole to dzisiaj w domku zostalam, mam wolne
pierdziele nie zniose kolejnego ataku

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry