reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tilusia-matko jak się wystraszyłam , jak przeczytałam pierwszą linijkę, że z pogotowia wróciłaś. Ale z drugiej strony cieszę się ,że jest diagnoza i odpowiedni lek. Oby było już tylko lepiej. Czyli testujemy nadal razem??? :-) Pewnie i tak u mnie nic nię będzie ale wierzę ,że Tobie się udało.
Miciurko- oj tak bym chciała kochana żebyś miała racje. Siostra dzwoniła ,że pakuje mi już rzeczy po swoim synusiu ( moim chrześniaku) i nie chciałabym żeby długo leżały :)
Mam nadzieję ,że szybko uporasz się z ząbkami i będziesz mogła skupić się tylko na zdrowo rosnącym dzidziusiu :tak:
Akuku- :* dziękuję za wsparcie. Chyba tego potrzebuje :)
Die- taki spacerek to dobry dla zdrowia. Ja nosa z domu nie wystawiam . U nas śnieżyca normalnie.

reklama
Di perl to sie usmialam hehe... ja az takich snow nie mam ale ostatnio mi sie snilo o synu Frediego Krugera... i jak go FBI po pociagu gonilo a on hop i niewidzialny sie robil... :-D

A ja ide wlosy farbowac... na blond... potem wam pokarze wyniki hehe

Ostatnia edycja:
emalia kochana co się stało? nie łapiemy doła, nie łapiemy!!!! <przytul>

kasoku oby @ szybko przyszła a ten paskudny grzyb poszedł sobie i już nigdy nie wrócił!!!!

die perle też odwiedziłam Twój wykres, luknij na moje pytanie pod wykresem. Widzę, że też bierzesz wit. B, długo już bierzesz? ile mg dziennie?

anabelka no nie gadaj, że miałaś linię ciągłą wtedy kiedy udało Ci się zajść??? wow, może to jakiś dobry znam dla mnie, oby!!!!

tili biedactwo, to nieźle musiało Cię już boleć.... ajć.... dobrze, że dostałaś jakiś lek i że w razie co to nie jest zakazany w ciąży. Kiedy testujesz?

u mnie nadal wytrzeszcz oczu przy rannym mierzeniu temperatury, nietoperzy brak, nic z tego nie rozumiem ale cieszę się bo przynajmniej na razie ten wykres wygląda jakoś w miarę normalnie, zobaczymy co będzie dalej ...

Ostatnia edycja:
Karola juz Ci odpisalam a'propos testow. a co do wit B biore dopiero drugi dzien- ale ona jest w takim zestawieniu witaminowym taxofit folsaure +800 matafolin + vit. B1(2,2 mg)+B6(2,8mg)+B12(7,5 mikrogramow)

die ja w zestawie Pharmaton Matruelle też mam wit. B6 1,9 mg ale dziewczyny łykają dużo więcej więc kupiłam sobie osobno wit. B6 w tabletkach 50 mg i łykam 3 x dziennie. Zobaczymy czy coś to pomoże. :)

ale sypie!!!!!

idę trochę odśnieżyć przed domem bo zaraz mam korki i nie chcę by mój uczeń utknął z zaspie, hehe

Ostatnia edycja:
Kupilam sobie dzis dwa staniki na wyprzedazy w Pennym(Primark) taka rozmiarowke jak normalnie nosze (36D) , u nas z jakis pomodow przebieralnia to jeden wielki pojoj dla wszystkich kobiet i nie pozwalaja przymiezac stanikow... przyszlam do domu biore sie za mierzenie i doopa... za male... rozmiarem mi pasuje na 32D... dobrze ze dalam za obydwa niecale 3euro bo bym sie wsciekla...

hej dziewczynki, okresu nie mam, pobolewa mnie na dole ciazy nie ma humor z****ny na maxa, tyle w skrocie o mnie

tili
napisz sklad tego leku, bo nazwa mi nic nie mowi

emalia nie doluj sie, bedzie dzieciaczek.

u mnie sniezyca, zziebnieta wrocilam do domu, a tu mnie czekaja jeszcze sanki z matyska, a taki mam humor, ze nic mi sie nie chce, lecz coz...no nic wpadne pozniej

Tili z tego co wiem to on pomaga na migreny , tension headaches i niektory objawy schizofremii :sorry2:
mi moj psychiatra powiedzial ze ogolnie antydepresantow w ciazy w I trymescie sie nie powinno brac nie wiadomo jaki maja wplyw na dziecko ktore sie rozwija :sorry:

ja tam w to nie wierzę,to jest jak ruletka,albo zaszkodzi albo nie...ja w ciąży odżywiałam się zdrowo,nie piłam,nie paliłam,nie ćpałam :-) wysypiałam się i nie przemęczałam...dzieciak niby urodził się zdrowy a po ponad roku wylazł autyzm,tzn dzisiaj wiem że to problemy jelitowe wywołały ten cholerny autyzm

reklama
hej dziewczynki, okresu nie mam, pobolewa mnie na dole ciazy nie ma humor z****ny na maxa, tyle w skrocie o mnie

tili
napisz sklad tego leku, bo nazwa mi nic nie mowi

emalia nie doluj sie, bedzie dzieciaczek.

u mnie sniezyca, zziebnieta wrocilam do domu, a tu mnie czekaja jeszcze sanki z matyska, a taki mam humor, ze nic mi sie nie chce, lecz coz...no nic wpadne pozniej

dziewczyny głowy do góry,zupełnie zdrowe kobiety też za pierwszym razem nie zachodzą...no nieliczne :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry