emalia82
Fanka BB :)
Tilusia-matko jak się wystraszyłam , jak przeczytałam pierwszą linijkę, że z pogotowia wróciłaś. Ale z drugiej strony cieszę się ,że jest diagnoza i odpowiedni lek. Oby było już tylko lepiej. Czyli testujemy nadal razem??? :-) Pewnie i tak u mnie nic nię będzie ale wierzę ,że Tobie się udało.
Miciurko- oj tak bym chciała kochana żebyś miała racje. Siostra dzwoniła ,że pakuje mi już rzeczy po swoim synusiu ( moim chrześniaku) i nie chciałabym żeby długo leżały
Mam nadzieję ,że szybko uporasz się z ząbkami i będziesz mogła skupić się tylko na zdrowo rosnącym dzidziusiu
Akuku- :* dziękuję za wsparcie. Chyba tego potrzebuje
Die- taki spacerek to dobry dla zdrowia. Ja nosa z domu nie wystawiam . U nas śnieżyca normalnie.
Miciurko- oj tak bym chciała kochana żebyś miała racje. Siostra dzwoniła ,że pakuje mi już rzeczy po swoim synusiu ( moim chrześniaku) i nie chciałabym żeby długo leżały
Mam nadzieję ,że szybko uporasz się z ząbkami i będziesz mogła skupić się tylko na zdrowo rosnącym dzidziusiu

Akuku- :* dziękuję za wsparcie. Chyba tego potrzebuje
Die- taki spacerek to dobry dla zdrowia. Ja nosa z domu nie wystawiam . U nas śnieżyca normalnie.