reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karola- tak sie zastanawiam, czy przypadkiem od B6 te nasze wykresy są takie spokojne. Ja widzę nieziemską różnice po 2 tyg brania. W ciągu dnia też nie mam takich skoków, jak miałam w zeszłym cyklu.
Kasoku- a może powtórz test kochana. Dziękuje :*

reklama
anabelko ale ja jak zajde to bedzie nasty raz proby :( k u r w a albo ja nawalam bardziej albo moj stary dalej ma do dupy plemniory,ale jeste na to wsciekla, ogladalam niedawno brytyjski film dokumentalny o rodzinie, ktora czekala na 15 badz 16 dziecko i kobitka powiedziala,ze nie ma najmniejszych problemow z zajsciem w kolejna ciaze, ja p i e r d o l e ale jej zazdroszcze.

anabelka no nie gadaj, że miałaś linię ciągłą wtedy kiedy udało Ci się zajść??? wow, może to jakiś dobry znam dla mnie, oby!!!!

wtedy mierzyłam w ustach o 8 i miałam 36,6 po krwawieniu,a w trakcie 36,5 (pierwsze 2 dni gdzie krwawenie było bfite ) potem 36,6 potem do owulacji temperatura 36,6 po owulacji miałam 36,8 a czasami 36,9 (kilka dni) i była piękna ciąża
pierwszą ciąże miałam identycznie

Mnie już ten śnieg denerwuje !!!! :wściekła/y:

anabelko ale ja jak zajde to bedzie nasty raz proby :( k u r w a albo ja nawalam bardziej albo moj stary dalej ma do dupy plemniory,ale jeste na to wsciekla, ogladalam niedawno brytyjski film dokumentalny o rodzinie, ktora czekala na 15 badz 16 dziecko i kobitka powiedziala,ze nie ma najmniejszych problemow z zajsciem w kolejna ciaze, ja p i e r d o l e ale jej zazdroszcze.

bywa i tak...widzisz nawalamy obie i też się zastanawiam kto bardziej,ja czy mój hehe bo on nigdy się nie badał,ale wydaje mi się że to ja nawalam bo ja mam widoczne objawy nawalania,w lutym idę do lekarza swojego mam nadzieję że coś poradzi sensownego

ale mnie znokautowalo
padlam nie wiem kiedy i spalam do 3:szok:
potem godzinke polezalam, zeszlam zrobilam sobie cos do jedzenia i zmierzylam temperature
no i termometr zaczal pikac inczej niz z wykle, mysle sobie wtf? a tam 37.66:szok::-D:-D
a czuje sie dobrze.. wcale nie goraczkowo

Anabelko - oczywiscie ze czasem kobieta robi wszystko co moze a i tak dziecko rodzi sie chore
ale chodzi chyba o to, ze po co jeszcze bardziej przyblizac prawdopodobienstwo choroby..
niestety w tym wypadku musze myslec tez o sobie
bo jestem juz mama 2 dzieci i nie moze mnie tak bolec bo inaczej to sie odbija juz na tych - urodzonych
wiec bede brac te leki, skoro lekarz stwierdzil ze moge
odwracajac w druga strone wiele kobiet bierze ciezkie leki, ma przeswietlenia i rodzi zdrowe dzieci
wiec:)

Kasoku juz wiem o co kaman z tym lekiem do konca, zadzwonilam do mojej kolezanki farmaceutki
Die - dziekuje bardzo :*

a co do testowania? to nie wiem, zobacze jak dlugo wytrzymam, teraz nic mnie nie cisnie
nie mam zadnych objawow, piersi nie bola, podbrzusze czasem ale to moze byc na okres, niedobrze mi troszke ale biore leki wiec to pewnie od nich, nie chce sie rozczarowac:-(
na pewno w ciagu tego tyg sie wszystko wyjasni:tak:

jeszcze raz dziekuje dziewczyny za troske:*

Tiluchna to moze przelozysz testowanie na piątek ,bo ja i pewnie Emalia tez będziemy w piątek sikac,o ile wczesniej mnie nie nawiedzi @....

Ja sie zbieram bo a chwile musze wyjsc,pewnie zajrze wieczorkiem,ale nie wiem czy bede miala sile pisac...papa

Emalia ja biorę wit. B 6 dopiero od tygodnia i już by tak magicznie zadziałała na moje nietoperze? :confused:

anabelka ja też mierzę w ustach tylko mam niższą niż Ty, bo prawie cały czas 36,3, chyba zimnokrwista jestem :-D

kasoku no niestety, life's brutal... jedne nie chcą i mają 15 dzieci a drugi chce i żadnego się dorobić nie może... :baffled:

tili pewnie przez tą chorobę tempka jest wyższa albo po tych lekach. Trzymaj się kochana i zdrowiej nam szybko!!!

Edytko - tak, piatek jak najbardziej:tak: wracamy do starego uzgodnienia:-D:-D

a czemu nie bedziesz w stanie pisac jak wrocisz???:-p

ja czekam na moja szrancze:tak: dzisiaj rano jak mialam atak to skubane male dwa diably ubraly sie i same wyszly na ogrodek bo snieg napadal:-p i przyniosly mi wielka kule sniegu zebym polozyla na twarz i usmierzyla bol:-D:-D kochane maluchy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry