• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
witajcie dziewczyny :)

Tili ja się ciesze ze TY sie cieszysz mimo ze wynik nie taki obstawialam to jednak wiem ze w tym wypadku moze i dobrze ze tak wyszlo :*

Edytko kurcze juz nie moge sie doczekac Twojego testowania :)

Anabelko trzeba byc dobrej myśli :) :) Tego Ci życze :)

Krowko przepraszam ze oto pytam czy TY orientujesz sie moze jak dlugo kobieta po poronieniu samoistnym moze krwawic, plamic ,brudzic? , bo juz jest 3 tydzien a ja nadal brudze;(

Lori ale fajnie juz Twoja wizyta :) Pochwal się jak wrocisz :)

Akuku to jes normalne czasem puszczaja nam nerwy i krzyczymy , a potem sie zastanawiamy po co to było:/ ehhh ... kto nas zrozumie :P:P

Dziewczyny mam mały problem czy ktoras z was orientuje się ile mozna plamic czy brudzic po poronieniu samoistnym bo kurcze juz mi 3 tydzien leci a ja nadal mam brudzenie i zaczynam sie martwic ;( Dzisiaj robilm badania toksoplazmoze i cytomegalie ... a na posiew z szyjki macicy czekam bo pasuje chyba przestac plamic... buuu

Smerfik- ja plamiłam jakieś 2 tygodnie. Tuż po tym udałam sie na wizytę kontrolną, oczyściłam się pięknie sama choć miałam czarne myśli, ze będą doczyszczać. Teraz mam @ i 10dc i nadal krew ze śluzem normalnie maskara i sama nie wiem czy to po poronieniu czy przez tabletki anty. A Ty byłaś już na wizycie kontrolnej?
Tili- ja to myślę, że dziś to za wcześnie na test :rofl2:

krowko to Ty miałas poronienie samoistne tak ? Ja tak myśle ze to jest moje plamienie ktore u mnie wystepuje w polowie cyklu , bo mialam kilka dni przerwy i teraz od czwatku plamie... a na wizycie kontrolnej bylam i lekarz powiedział ze wszystko ładnie sie oczyszcilo.... zobaczymy jak nie przestane plamic do czwartku to zadzwonie do lekarza.... ale normalnie 3 tygodnie jak nie z podpaska to z wkladka i cholera mnie juz bierze....

A co do Twoje sluzu z krwia ja myśle ze jest to zwiazane z poronieniem i z tym ze jednak organizm sie musi zregenerowac... A planujesz starania od kiedy?

Witam i ja.

Na razie nie poodpisuje bo jade z Jankiem do lekarza, bo mi się przeziębił i charczy.

Tili- Ja wierze ,że coś jest na rzeczy. ALe bedę cieszyła się razem z Tobą z Tego co będzie. Powtórz z nami w piatek :tak:
Smerfik- ja plamiłam krótko. Koło tygodnia- półtorej. ALe czytałam ,że niektóre nawet koło miesiąca plamią po samoistnym.

Smerfiku no wlasnie nie chce by mi sie to zdarzalo :-(
Czuj sie dzis masakrycznie I najchetniej bym sie polozyla spac...
Hmm nie wiem co robic... Sprzatac czy sie polozyc. Wiem ze jak sie zabiore to bede caly dzien cos robic a jak nie to bede leniuchowac.
No zobacze zjem sniadanko I zadecudeje :-)
W niedziele przylatuje znajoma z corka na tydz.
Wiec pewnie I tak bede sprzatac dokladnie w piatek sobote :-) musze zrobic jadlospis natydzien :-) bo pewnie bedziemy jezdzic I nie chce spedzac czasu w garach.

reklama
Edytko przykro mi .... ale glowka do gory kolejny cykl i kolejna nowa szansa :*

Akuku ja tez mam dzisiaj ciezki dzień ,glowa mi nawala i najchetniej poszlabym spac no ale nie da sie bo obiadek trzeba ugotowac posprzatac itd ... wiec tabletka i biore sie do robot...

Emalio wiec moze ja naleze do tych drugich , wiec nie bede sie narazie stresowac ,plamie wiec sie jeszcze macica oczyszcza... zdrowko dla Jasia :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry