reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Hejka laski!

Tili- zdrowka! I nie szalej z ty panem doktorem z ambulansu:baffled::-p:tak:;-):-D
Kasoku- no to faktycznie musiałaś się rozregulować totalnie. Wiesz ja sobie myślę, ze może to wszystko przez stres, który od kiku mieisęcy Ci towarzyszy? Psychika potrafi zdziałać różne "cuda". Będzie dobrze!:-)
Akuku- mówisz, dużo słodkiego? U mnie mdłości ciąg dalszy, normalnie masakra. Jakbym w ciązy była to bym nie narzekała a teraz to jedna wielka kupa bleee
Die- dotarłaś ponownie do banku?
Edyta- jak noga synka?
Anabelka- autyzm od problemów jelitowych? Mogłabyś coś więcej napisać? Zdrówka!!!:-)
Karola, Emalia, Die- niech ta B6 zdziała cuda i ten cykl będzie dla Was dwukreskowym!

To tak, Tili, Edyta, Emalia kciuki za piątkowy test!
Lori- kciuki za cudowną wizytację u gina!
Pam- a nie możesz tych staników zwrócić?
Smerfik- muszę brać bo sie szczepiłam min..
Pewnie kogoś pominełam..:zawstydzona/y:

Ja nadal żyję w męczarniach mdłości i bólu piersi wryyyy. Ale powtarzam sobie jak mantrę, ze dam radę i wytrzymam te 3 długie cykle! A tak w ogóle to jest mój 9 dc a ja nadal plamię..cholera:wściekła/y:. Buźka moje drogie!

Ahh ja mam dzis wyzuty sumienia :-( wieczorem zamiast spokojnie polozyc dzieci spac to soe zdenerowalam... Ahh Alex mi powiedzial ze jak bede sie zloscic na niego to bedzie mial zle sny...
A rozzloscil mnie od poludnia byl na wszystko na nie..co chwile prosilam obydwoje by zjedli, nie klocili sie.. Wiec dzis mielismy jeden z tych gorszych dni.

A do mnie dzis zadzwonil facet z optyka zaoferowac orace, ale nie przyjelam bo na 1,5 godz. Dziennie przez 5 dni w tyg. Czyli 9 godz. Na tydz. Od 8,15 do 9.45
Zastanawialam sie zeby to uznac jako nauke angielskiego, ale w koncu stwierdzilam ze wtedy maluchy do przedszkola jeszcze wczesniej...

Ahh nie wyspana jestem...ide spac.
dobranoc

witam z ranca :-D
melduje ze zrobilam test i jest negatywny:tak:
powtorze za 3 dni ale jak dla mnie to raczej pewne
tak jak pisalam wczesniej kazda opcja bedzie ta dobra opcja
wiadomo ze z ciazy bym sie cieszyla ale z braku... chyba ciesze sie jeszcze bardziej:zawstydzona/y:
mam nadzieje, ze mnie rozumiecie:tak:
pozdrawiam:*

ja na szybko tez sie melduje :) dzien dobry Wam:)
jade zaraz na uniwerek moze mi sie uda jeszcze zameldowac na kurs jezykowy :)

TILI tak jak Ci mowilam- bedzie tak jak powinno- zatem ciesze sie razem z Toba i doskonale Cie rozumiem:)

jeszcze na szybko napisze ze 3 dni brania B6 nagle temeratura zaczyna isc prosto- wiem ze to tylko dwa dni tak samo mi wyszlo- ale momi wszytko moze faktycznie to jakis cudowny lek:P lecem dziewczynki bede potem trzymajcie kciuki zeby jeszcze miejsce bylo- bo sie zgapilam i nie wiem czy jeszcze sa miejsca- a ja juz kurs zaawansowany robie- nie ma sciemy- germanizuje sie na maksa:P

witam z ranca :-D
melduje ze zrobilam test i jest negatywny:tak:
powtorze za 3 dni ale jak dla mnie to raczej pewne
tak jak pisalam wczesniej kazda opcja bedzie ta dobra opcja
wiadomo ze z ciazy bym sie cieszyla ale z braku... chyba ciesze sie jeszcze bardziej:zawstydzona/y:
mam nadzieje, ze mnie rozumiecie:tak:
pozdrawiam:*

Bardzo dibrze Cie rozumie, nie ma to tak myslec ze.szkodzi sie dziecku... Wiec czekamy na @ choc wiadomo moze Ci hormon wolno wzrastac bardzo powoli, roznie bywal (ja tak mkalam)

reklama
Witam Was

Tili więc chyba dobrze że test neg,chociaż musisz powtórzyć test bo jeszcze wszystko jest możliwe :-p

Krowko a dziękuję syn juz lepiej ;-)

Die trzymam kciuki

Emalia jak tam u ciebie ??

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry