reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tili z tego co wiem to on pomaga na migreny , tension headaches i niektory objawy schizofremii :sorry2:
mi moj psychiatra powiedzial ze ogolnie antydepresantow w ciazy w I trymescie sie nie powinno brac nie wiadomo jaki maja wplyw na dziecko ktore sie rozwija :sorry:

reklama
no to moze mi pomoze:)
no doctor wybieral dlugo i dokladnie z listy
i powiedzial, ze ten nie ma zakazania

wiadomo - 99% bedzie mowilo, ze nie powinno sie zazywac w ciazy itd
ale ten jest dopuszczalny
a ja chce zeby mi cos pomoglo
wieksza szkode dla ciazy wyrzadza chyba ten ogromny bol i spinanie sie calego ciala i walka z bolem..

tulichna- oj wspolczuje - ty to sie teraz masz z tym bolem ;/;/
nazwy leku nie znam wiec sie nie wypowiadam - dobrze ze zostalas w domku wypoczniesz po ciezkim ranku

ja mam za to problem z zebem - dodatkowy wapn biore bo sie boje ze juz calkiem mi sie zeby posypia ;/ juz mam zaliczona nastepna wizyte u dentysty ;/ i jak nic sie nie polepszy to kanalowe mnie czeka a na to chyba bede zmuszona jechac do polski bo tutaj jak mi zaczal liczyc to 800 euro wyszlo bo to na granicy dwoch zebow jest wiec juz liczy jako dwa zeby do roboty a nie jeden masakra ! zadna medical card mi nie pomoze chociaz tez bez sensu teraz jak jestem na zwolnieniu to skad mam wziac taki hajcc :confused: massakra!

emalia- wiesz co ja juz takie wykresy widzialam ze np. dziewczynie spadlo nizej niz ty masz i juz tez mowila ze sie nie udalo itd. namowilysmy ja zeby zrobila test i BAM - II krechy - wiec nie ma co sie lamac rozne sa organizmy ty widze ze ogolnie masz niska temp. - kilka dni i sie wyjasni co i jak ! 3 maj sie

no to moze mi pomoze:)
no doctor wybieral dlugo i dokladnie z listy
i powiedzial, ze ten nie ma zakazania

wiadomo - 99% bedzie mowilo, ze nie powinno sie zazywac w ciazy itd
ale ten jest dopuszczalny
a ja chce zeby mi cos pomoglo
wieksza szkode dla ciazy wyrzadza chyba ten ogromny bol i spinanie sie calego ciala i walka z bolem..

mam nadzieje ze pomoze :tak:

Tili Jejku dziewczyno dobrze że cos Ci przepisali ,bo taki bol to masakrejszyn...masz racje lepiej wziasc leki niz masz czuc bol,bo jeśli jestes w ciąży to bol ktory ty odczuwasz zle wpływa na fasolka,a skoro lekarz przepisał te proszki to chyba wie co robi.

Miciurka to ładnie cię podliczyl,u nas każda ciezarna ma leczenie stomatologiczne za darmo,nawet do roku czasu po porodzie jest za darmo ,no i osoby które pobierają benefity.

Tili mniej wiecej wiem że jest to lek przepisywany natydepresyjnie- nalezy zdaje sie do lekow psychotropowych, działa na układ nerwowy- wyrownoje poziomy seratoniny i innej odmiany adrenaliny w synapsach- tyle wiem tak powierzchu, napewno niepowinno sie go stosowac w trakcie karmienia piersia a co do ciazy to ma kategorie leku- ktory moze byc przyjmowany z zalecenia lekarza. U ciebie prawdopodobnie zapisla go jako lek ktory ma wspomagac leczenie wspomagajace- na te twoje bole neuropatyczne.

mi w ciąży się takie głupoty śniły że szok,ale wyśniłam chłopaczka o blond włoskach i niebieskich oczach (mam takiego) :-) a tak to same głupoty typu,że język mi się przykleił do zamrażalnika i musiałam go oderwać,nadzy faceci bez głów i same takie głupoty hehe

no usmialach sie z tych snow hahaha:) jezyk odklejac od zamrazalnika ?? a po co go tam przyklejalas hehehehe

mi tez sie snily glupoty ale nie tylko w ciazy :)
raz calkeimm niedawno poszlam spac (m i moja mama ogladali jakis film) po ok. 5 minutach zarzelam sie drzec na cale gardlo ze mam weza w lozku hahahaha :P:P

Tilli ojejku znowu ten bol masakryczny wspolczuje Ci :(:(
oby sie szybko wyjasnilo :) kiedy testujesz ??
dziewczyny jak mi sie smaic chce :) najpierw zawsze czekamy kiedy mozemy zatestowac a potem odkladamy bo sie boimy hahaha :D:D
ja tak zawsze mam i widze ze Wy tez juz odkladacie :) hehehe

Emalia spokojnie jestes dopiero 6 dpo wiec jeszce wszystko mozliwe :D:D do weekendu duzo czasu :)

Kuwa to sie przespacerowalm nadaremno;/ jakis czas temu zostawilam karte do bankomatu w automacie do biletu i ciagle czekam na nowa- ale cos im sie popierdzielilo i jeszcze ni wyslali- dopiero w zeszlym tyg. zrobilam afere wiec jest teraz w drodze- a ja bez karty jak bez reki albo dwoch! poszlam wiec do baku wyplaci pieniadze a tam dupa- przerwa obiadowa od 13 do 14;30 boszzzzzzzzzzzzzz znowu zaraz musze isc bo grosza nie mam a nie ma nic w lodowce , kot tez zarcia nie ma masakra ;/

Tili jeszcze tak ci powiem ze mozesz podpytac lekarza o kwas walporianowy- (tabletki moga sie nazywac depakine chrono albo ergenyl chrono) w odpowiednich dawkach moze byc spokojnie stosowany podczas ciazy , a nawet i karmienia piersia w razie wu- kwasem walporianowym takze leczy sie te neuralgie co Ty masz- wiec to taki typ sprawdzonego leku na wypadek ciazy - byc moze u ciebie jesli zajdzie taka potrzeba- w razie ciazy- bedzie pomagal :)

Ja sie tez usmialam z tego jezyka przymarznietego do zamrazarki...ja to czasem miewam takie sny ze az strach opwiadac- od akcji w stylu jezdzenia na wielkim sloniu po polu zasianym koniczyna i szukaniu motyli po sny w ktorych moja wlasna siostra siedzi mi na twarzy goła pipka a ja jej strzelam minete- ochydztwo!!!!!

reklama
Ja sie tez usmialam z tego jezyka przymarznietego do zamrazarki...ja to czasem miewam takie sny ze az strach opwiadac- od akcji w stylu jezdzenia na wielkim sloniu po polu zasianym koniczyna i szukaniu motyli po sny w ktorych moja wlasna siostra siedzi mi na twarzy goła pipka a ja jej strzelam minete- ochydztwo!!!!!

hahaha ale sie usmialam znowu :):) komputer zapluty :P:P hehe
dobrze ze siostry nie mam :P:P heheheehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry