Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
obyyy cos z tego wyszło bo juz chyba do głowy dostaje
:----(
test wyszedł dwie tłuste ale ta druga bliżej kreski max jest jasniejsza wiec moze jednak trafiłam a co do jajeczek to juz prawie nie rwą wiec hmmm
ehh to moje pierwsze starania o dzidzie i już sie zmęczyłam kurcze tak bardzo bym chciała już być w ciąży wiedzieć że tam pod serduszkiem jest fasolcia ehhh jakiś duł pesymistyczny mnie chwycił boże tak wam zazdroszczę że już macie jakieś bobaski i tylko teraz te kolejne to same przyjemności dla mnie również to jest adrenalina starań o fasole wcześniej nie miałam takich planów żeby dziecko itd. a od pewnego czasu ehh ten instynkt macierzyński mi sie włączy
kasoku
super wyglądasz ja zawsze na wywołanie @ brałam 10 dni luteine ale jak kompletnie nie miałam okresu i później 2-3 dni i już mi przyłaziła po odstawieniu a jak wtedy pamiętasz co pisałam dwa cykle temu miałam plamienie zaraz po owulacji to i zaczęłam brać w ich trakcie lutke to miałam je cały czas a jak lutle odstawiłam to przestałam miec , plamienia moje trwały yle co lutke brałam. Ciężko tutaj chyba jest jednoznacznie stwierdzić jak u Ciebie to będzie wyglądało. każda z nas ma inny organizm który inaczej reaguje na różnego rodzaju leki. w sumie to szkoda ze nie jest wszedzie tak samo , latwiej do jakiegoś ładu składu by się doszło...
limonka
jeśłi byś mierzyła o stałej porze to ten wykres by mi mówił ze owu miałaś 2, 1 dzien temu. ale jak się różnie mierzy to wiadomo jak to jest. nie męcz już tego chłopa swojego ale pamiętam jak mój mi wyrzucał po śmierci Antosia jak się o Jaśka staraliśmy że traktowałam go jak buhaja rozpłodowego hehe ;-) ja się z tego śmieje ale jemu wtedy nie było do śmiechu. czuł ze cierpiałam i że to mi zastąpi antosia i dlatego się dawał gwałcić
a ja nadal owu nie mam,,, dodatkowo dzisiaj się dziwnie czuje bo jakbym jutro @ miała dostać. diwnie mi w brzuchu i plecy od rana mnie rypią. ehhh wkurza mnie to chyba sobie clo dowale po pół tabletki ale znów jak myśle że sobie spiernicze tym wszystko to chyba umre.... nie mam kasy nawet żeby na monitoring iść :-( cholera.... nie wiem co o tych testach myśleć w ogóle bo w sumie niby chyba jest ciut ciemniejszy niż przez ostatnie dwa dni ale to napewno nie pozytyw. sluz nadal biały a na dodatek dzisiaj tak jakby więcej go jest. kurcze modle się żebym tylko znów owu nie miała w 62 dniu cyklu bo chyba się nie doczekam, albo pójde do gina pod pretekstem ze jestem po lutce a okresu nie dostałam i wtedy popatrzy i zobaczy ze albo jest przed owu (jeśli tempka mi nie wzrośnie do tej pory oczywiście) albo będzie móżdżył czemu mi po niby lutce @ nie przylazł jeju ale ja kombinator jestem... nie z tej ziemi normalnie
mississku dziekuje kochana, jakos tak sie na bostwo robie, a coo!!! limonka no to wiesz juz gdzie mmnie brac zapraszam kobitko, moze same se poradzimy i zaciazymy tylko zeby nam sie pojemniczki z nasieniem naszych nie pomieszaly, bo wtedy zostaniemy pelnoprawna rodzina
bylam dzisiaj u psychiatry w zwiazku z moimi stanami lekowymi, przepisal slaby antydepresant, przy ktorym moza sie starac, tylko, ze po nim nie mam orgazmow wiec jeszcze sie zastanowie.
Missiiss musialas baardzoe przezys strate Antosia... Zreszta ktora z nas by tego nie przezywala. Ahh dobrze ze Twoj m sie dawal gwalcic bez marudzenia :-)
A powiedz mi jesli mozesz dla czego Antos urodzil sie w 24 tyg ?? Jak nie chcesz to nie odpowiadaj.
Najwazniejsze ze udalo sie wam I macie pieknego,zdrowego synka Jasia :-)
U mnie nadal brak @, zobaczymy co bedzie jutro niech juz w koncu przylezie ;-)