Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja zawsze na wywołanie @ brałam 10 dni luteine ale jak kompletnie nie miałam okresu i później 2-3 dni i już mi przyłaziła po odstawieniu a jak wtedy pamiętasz co pisałam dwa cykle temu miałam plamienie zaraz po owulacji to i zaczęłam brać w ich trakcie lutke to miałam je cały czas a jak lutle odstawiłam to przestałam miec , plamienia moje trwały yle co lutke brałam. Ciężko tutaj chyba jest jednoznacznie stwierdzić jak u Ciebie to będzie wyglądało. każda z nas ma inny organizm który inaczej reaguje na różnego rodzaju leki. w sumie to szkoda ze nie jest wszedzie tak samo , latwiej do jakiegoś ładu składu by się doszło...
ale pamiętam jak mój mi wyrzucał po śmierci Antosia jak się o Jaśka staraliśmy że traktowałam go jak buhaja rozpłodowego hehe ;-) ja się z tego śmieje ale jemu wtedy nie było do śmiechu. czuł ze cierpiałam i że to mi zastąpi antosia i dlatego się dawał gwałcić
jeju ale ja kombinator jestem... nie z tej ziemi normalnie
zapraszam kobitko, moze same se poradzimy i zaciazymy 

tylko zeby nam sie pojemniczki z nasieniem naszych nie pomieszaly, bo wtedy zostaniemy pelnoprawna rodzina 

wiec jeszcze sie zastanowie.