reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

jak tempka nadal się utrzyma powyżej granicy i @ nie będzie to zatestuję w sobotę 25.05, a co mi tam, tyle już I kresek widziałam, że jedna w te czy wewte nie robi mi różnicy! :-D

muszę się pochwalić, że wczoraj Marcin zrobił przeglądy wszelakie (200 zł poszło na to, ech...) no i można już jeździć autkiem. Co prawda nie ma jeszcze siedzeń tylnich, podsufitki i obicia drzwi od środka więc auto wyglada dość komicznie ale jeździć już można :tak: wreszcie nie musimy pożyczać auta jak chcemy gdzieś jechać.

dziś jedziemy na zakupy, tzn mąż będzie robił zakupy i załatwiał sprawy związane z autem a ja idę na paznokcie :-)

taki podział obowiązków mi pasuje :-D

w sumie po tym jak M. wczoraj wybulił 2 stówy to aż mi głupio dziś wydawać na paznokcie bo po naprawie auta krucho u nas z kasą...

reklama
Hej

Myślałam ze Tiluchna napisała a tu nic buuu

Kamilko u Ciebie juz skończony 15-tydz ,jej kiedy to zaleciło ???

Karola pewnie ze lepiej sie nie nastakrecac,zawsze lepiej byc mile zaskoczonym niz rozczarowanym ,a kiedy przewidujesz termin @ ?

Ja jak mialam mdlosci a pomyslalam o jedzeniu to mna rzucalo :-p:-p nos musialam miec pod koldra bo dla mnie nawet powietrze ktorym oddychalam powodowalo mdlosci :zawstydzona/y:

Ps. Karola juz widze kiedy zatestujesz ;-) moj post jest spozniony .

Ostatnia edycja:
zaczynam się martwić tili, nie mam jej na forum a zazwyczaj była z samego rana...

jejku a może wzięli ją do szpitala... :-(

edytka koło 24.05 już powinno być coś wiadomo bo pewnie tempka spadnie i wtedy pojawi się @ a co najmniej plamienie, jeśli tak się nie stanie to zatestuje. :tak:

Witam i ja.
Zaglądam czy Tili napisała ale widze ze nie. Kochana jestem z Toba :*

U mnie bez zmiana. Biore sie za koszenia zaraz bo trzeba czyms sie zajac.

Buziaki dla wszystkich :*

dziewczynki, dziekuje za otuche i wsparcie :*

jestem w domu
mam kategoryczny nakaz lezenia w lozku i nic nie robienia (skorzystam z radoscia)
mam opuchniety caly zoladek, lekarz sie przestraszyl troszke
dostalam kosz lekow i mam brac (powiedzial ze taki obrzek moze sie skonczyc tak ze pewnego dnia bede wymiotowac sama krwia)
zwolnienie na razie mam do poniedzialku jak dalej bede sie zle czuc dostane na kolejny tydzien
najpierw przerazenie ze moj szef zawalu dostanie jak nikogo nie bedzie na planingu (przelozona na wakacjach)
ale spokojnie podszedl, ze nia mam cos sie bac, szybko zrobilismy najwazniejsze rzeczy i kazal mi jechac do domu, wszyscy bardzo pomocni bylo ..

ah.. co ja sie przestraszylam wczoraj...

teraz pozwolcie, ze poloze sie do lozeczka:*

Tili biedactwo Ty moje :(:( jak moglo dojsc to takiego obrzeku :(:( biedaku wracaj nam do zdrowka i trzymaj sie cieplutko :*:* i zadnych wymiotow wiecej ...... Przytulam Cie mocno :*:

Karola trzymam mocn kciuki :*:*

Krowko Ty kiedy testujesz?

Edytko a jak Twoje staranka?

Akuku tesciory sa superowe;D Kurcze jak TY sie doczekalas to wszytkiego sie doczekaja;D Ty to juz wetaranka z tymi staraniami ? bo przypomnij od kiedy sie taraliscie? Jak dlugo to trwalo?

a u mnie nuda ;D ani staranek . ani testowania ,zero myslenia;D Ale w lipcu sie pewnie zacznie liczenie ,czekanie . testowanie i wariowanie;D hahaha

pozdrawiam i TILUSIA wracaj do zdrowia i sił:*

ale dzien goraco sie zrobiło a ja z sil opadlam... jak po obiedzie zasnelam to spalam 2 godziny.. a adasiek urzedowal z tatusiem:rofl2:

teraz posiedze chyba nabalkonie i moze herbatke:-D

tili ale stracha narobiłas... odpoczywaj odpoczywaj..

Dziewczyny no ciezko mi meste jes ogolnie...ale zjadlam wjecej niz wczoraj...
W pracy dzis tez mdlosci mnie meczyly +zawroty glowy dosc mocne;)
Ale ja sieciesze ze cos czuje :D

Tilli dobrze ze masz zwolnienie odpoczywaj i oby leki pomogly.

Karola no wykres ladny .:D

Smerfiku no weteranka , staralismy sie prawie dwa lata...ale w koncu sie udalo i teraz mysle ze i mi i mojemu m byl ten czas potrzebny :):D

Zwrocili nam kase za naszego laptopa i kupilismy dwa tablety samsung galaxy 16 gb 10cali.
I wlasnie patrze czy bedzie mi wygodnie hehe.

W przedszkolu dziewczynka ugryzla Victorka w policzek i ma mocny slad, Alexowi zgniely wczoraj kupione kapcie :(

Wiecie co ja pracuje indzwigam w tej pracy pcham ciezkie wozki, czesto mam zgrzewki alkoholu czy 6 paki wody i inne ciezkie rzeczy...zastanawiam sie czy nie probowac wziasc zwolnienia... boje sie ze cos sie stanie przez to dzwiganie :(
Caly czas o tym mysle...ehh
Ale lekarz nie da mi zwolnienia na obawy eh...choc w sumiento jest wielki stres dla mnie a na dzidzie dobrze to nie wplywa. Ehh
Za tydzien lece do pl tzn. Za 8 dni ale jade wieczorem 22 autobusem. Dobrze ze mam tableta to bede sobie filmy ogladac hehehe cala noc.

Karola z tego jajnika z ktorego zaplodnione zostalo jajo dochodzi do rozmnazania sie komorki, dzieli sia na dwa, cztery itd a potem dochodzi do implantacji, ten bol to dobra oznaka, mowie Ci, ale czasami tez bywa ze po drodze to jajo nie napotka zolnirzykow i wtedy po paru dniach przychodzi okres. ja po takim bolu po dwoch dniach robilam test... pozytywny oczywiscie wyszedl.

tiluchna twoj przelyk i zoladek maja dosc, powinnas do szpitala na kroplowke szybciutko, bedzie dobrze xxx

reklama
Tili odpoczywaj biedaku, wymeczylas sie dosyc... rany jak sie martwilam.

Akuku tym dzwignaiem narobisz sobie tylko problemow, nie warto, tyle sie staraliscie, szkoda byloby. Czemu nie pojdziesz do swojego menadzera i poprosisz o lzejsze obowiazki, jak odmowi to szybko do lekarza. Ja bym na Twoim miejscu zaraz poleciala i wylozyla kawe na lawe. Jestem w ciazy i nie wolno mi dziwgac, albo dacie mi lzejsza prace albo ide na zwolnieni. I tyle. Zalatwiaj kochana bo Ty potrzebujsze tearz dbac o siebie a nie dzwigac.

Musze leciec, moze wpadne pozniej, buaiczki kochane xxx:-)

Do góry