reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karola szansa jest jeszcze... Zreszta przyjrzyj sie jutro pod dore swiatlo czy cienia chociaz nie ma.. Ja z moim pierwszym do kosza wywalilam po godzinie jednak wyjelam i sie przygladam a tam cos sie mieni..
Potem drugi test zrobilam z mezem o 4 rano jak do pracy szedl.. I tez zawod bo negatyw..przy swietle lampy ciezko bylo... Dopiero jak spojrzalam o 8 rano a tam jest ale wyrazniejszy bladzioch;) i dopiero 3 test znow za 4 dni byl juz pewny... Nadal trzymam &&&&&

reklama
wiem, wiem, to był świadomie popełniony falstart by zobaczyć I krechę i wyluzować :tak:

poczekam grzecznie do piątku / soboty i wtedy będzie czarno na białym :happy:

kamlika w w którym dpo robiłaś te pierwsze testy?

Ostatnia edycja:
dziewczyny, fakt faktem, ze przez ostatnie trzy dni bardzo intensywnie i gleboko (no wiecie co) i wczoraj miałam sluz ciagnacy taki rozowy, ok gleboka penetracja itp., ale dzisiaj boli mnie podbrzusze i krzyże i jak bylam w WC znowu ciagnacy sluz z domieszka kawowego sluzu, czy to może być jeszcze ten sluz z peknietego pęcherzyka??? a ten bol???czy to z ostrego seksy, tak jakby pachwiny, krzyże???mialyscie tak???cholera boje się troszkę,ze to jakiś wczesny okres :-(

mam 13 dc, cholera może to być endometrioza, albo ch...wie co???

wg mojego gina wczoraj pekl pęcherzyk , bo widział plyn w otrzewnej i ciałko zolte...a miałam przez trzy dni glebokas penetracje i wczoraj zaczelam plamic czyli jak skurczybyk pekl, teraz mnie krzyże bola i od czasu do czasu ciagnacy gesty sluz z domieszka jasnego brazu.

ten sluz taki ciagnacy ale budyniowaty nieprzezroczysty, co to mloze być, czyzby za ostro????help

Ostatnia edycja:
Kasoku mozliwe ze plamienie okoloowulacyjne.. Hmmm ja tez nie mialam tak zebym plamila po sexie..ciezko powiedziec:/

Karola ja tempki nie mierzylam mam cykle 28 dniowe zaraz w 5 dniu po okresie bralam tabsy dopochwowe na nadzerke przez 6 dni skonczylam brac w 11 dc i powinnismy dzien odczekac i sie bzykac ale nie dalo rady ruszylismy w 11 dc.. W 13 dc pojawil mi sie w sluzie niteczki krwi:) odrazu pomyslalam ze sie udalo! I bodajze w 20 -21 dc robilam 1 test ten najslabszy .. Potem w 24 dc byl mocniejszy cien.. I w dniu okresu po sikaniu podtarlam sie a tam malinowy budyn... Zalamalam sie ze lkres przyszedl.. Ale to bylo dwukrotnie potem cisza.. I na nastepny dzien zrobilam test i juz pokazal ciaze:D

kamilka czyli te niteczki krwi to była implantacja??/jeju ja już nie wiem, krzyże mnie bola i podbrzusze, rzadko mi się to zdarza, chyba nie mogę gleboko się kochac:no:

reklama
Karola moim zdaniem test z popoludniowego moczu nie ma sensu bo zapewne mialas test z apteki o czułości 25 a tego powinno sie robic najwcześniej w dzien spodziewanej @...spokojnie poczekaj kilka dni i zatestuj ;-)

Do góry