reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
hej, dzisiaj troszkę krzyże pobolewają i ochote na sex dalej mam, wiec meza wieczorem zbalamuce :tak:poza tym apetyt mi wraca i trochę się tego obawiam, ze znowu przytyje a taka teraz mam ladna wage, hmmmm, no nic zobaczymy co dalej...

kasoku jak jest ochota to działaj! :-)

łooo tam, wagą się nie przejmuj... przecież nie przytyjesz od razu tyle by mieć nadwagę. Ja tam sobie nigdy niczego nie odmawiam i nie tyję, BMI mam 21,3 (19,5 - 24,9 waga prawidłowa) natomiast moja mama ma nadwagę jest wiecznie na jakiejś diecie i twierdzi, że ona tyje jak tylko pomyśli o jedzeniu.

moim zdaniem można jeść wszystko ale ważne jest by się nie przejadać, nie jeść przed snem (czego jednak nie przestrzegam czasami) i mieć odpowiednio dużo ruchu. :tak:

tak więc kasoku jak masz ochotę na jedzonko to sobie nie odmawiaj :tak:

Hej

Mdlosci mni obidzily, chcialamnzadzwonic do pracy powiedziezlc ze nie przyjde ale nie bede mowic ze w ciazy jestem przez telefon... Ehh

Padne w pracy i chyba na wstepie powiem ze sie czuje okrutniebi tyle, chcialam powiedziec managerowi o ciazy ale jak na zlodc nie widze go wogle wiec musze czekac, no chyba ze powiem reszcie :/?/
Ale ja chcialam jemu powiedziec wszystko tzn. ze dlugo sie staralismy itd. i ze nie mowilam wczesniej bo sie balam ze poronie...
Nie chce zeby najpierw inni mu powiedzieli wiec czekam...

Milego dnia

Akuku a dobrego masz managera?
ja bym nic nie wspominala o dlugich staraniach czy tym ze boisz sie ze poronisz
nauczylam sie jednego.. wyszstko co mowisz o osobistych sprawach zawsze moze obrocic sie przeciw tobie:dry:
idz do lekarza po zwolnienie albo idz powiedz, ze jestes w ciazy i prosisz o lzejsze zadania
(moja kolezanke na czas ciazy w Morrisonie dali do biura)

przykro mi, ze juz masz mdlosci i to tak spore:-(
ja sie w tym wszystkim cieszylam ze poranki sa dla mnie najpiekniejsze i cale cholerstwo przychodzi po poludniu i trzyma do nocy:sorry2: przynajmniej mogla normalnie chodzic do pracy

trzymajcie kciuki, pol nocy nie przespalam ze stresu:tak:
w ogole u mnie sa zaklady ze bede miec blizniaki:eek: bo mam taki brzuch, nikt nie wierzy ze jestem w 12 tyg, obstawiaja albo blizniaki albo ze jestem miesiac do przodu:no: ;-)

Tilusia- trzymam z calych sil kochana iczekam na wiesci :*
Karola- :-(
Akuku- z jednej strony wspolczuje a z drugiej zazdroszcze tych mdlosci. Trzymaj sie dzielnie :*

reklama
Hej dziewczyny

Karola uuuu :sorry2::sorry2:

Akuku wspolczuje mdlosci ja mialam ale lekkie i do poki nic nie zjadlam to moglam zwymiotowac:eek: dlatego biegusiem lecialam chocby po kanapke:tak:

Tili trzymam kciuki za dobra wizyte:-) moze bedzie ok nie koniecznie musza byc blizniaki :-p

Ja wczoraj kupilam lozeczko 2 butelki Aventa i smoczki 2 :-):-) i chodze i sie smieje sama do siebie:-D:-D jeszcze dzis chce kupic recznik widzialam sliczny pomaranczowy wkoncu nie rzaden pastelowy kolor:dry:
I kupilismy wkoncu zalegly prezent urodzinowy Wii :-) mamy w tym 4 gry a moj adasiek od 8 na tv juz :-D dobrze ze brzydka pogoda dzisiaj :confused2:

Do góry