Lori no na lotnisko jade :-) bo z naszego miasta do pl.sie nie dostane...
Ale w piatek usg wiec mam nadzieje ze zobacze jedno serduszko :-)
A co do pracy i zwolnienia to nie jsst to praca moich marzen wiec szczerze wolalabym byc na zwolnieniu niz narazac dzidzie :-)
Nie bede sie ich prosic o przebiesieniebna inny dzial no chyba ze zwolnienia nie dostane.
Tyle czasu sie staralam o dzidzie i wiek, ze Ci co nie wiedza beda mi dogryzac a po co mam sie denerwowac...
Beda gadac zaszla w ciaze bo chciala dzial zmienic

albo zeby siedziec w domu, nie dogodze, a jak mam wybor to wole tego nie sluchac i zajac sie domem dziecmi, jeszcze sie w zyciu napracuje
Choc mam nadzieje ze bedziemy wstanie wyrobic finansowo bym nie wracala odrazu po macierzynskim. Zreszta zobaczymy bo moze sama bede chciala.
A na dodatek dostalam telefon z collegu ze mam przyjsc na spotkanie, ale jak widac teraz nie mam po co ...
Dziewczyny jak chodze po sklepie to normalnie boje sie spojrzec na ciuszki dziewczece hahaha.
Tilli mi sie sydaje ze bedzie cora,.bo mi powiedzieli ze Alex to syn wlasnie w 12 tyg jakos :-)
Jejku caly czas mi sie odbija, jestem wzdeta i wogle do doopy sie czuje.
A w pracy powiedzialam managerowi ze w ciazy jestem i wiem ze ludzie beda gadali ze wrocilam do pracy i ciaza, wiec chce zebys ty wiedzial ze staralam sie o to dziecko dlugo.
Przyjal do wiadomosci i tyle, nikomu nic nie mowil puki co, bo team leaderka znowu dzisiaj czemu tak wolno pracuje, tak wiec mowie ze sie zle czuje, a ona a czemu sie zle czujesz co sie dzieje, a ja bo w ciazy jestem, wysciskala pogrtulowala i tyle. Ona dzis odchodzi na macierzynskie bo ma 3 tyg. Do porodu.
A tak ze szkotow to jedna babeczka jeszcze wie :-)
Moze faktycznie nie powinnam mowic ze tyle sie staralam ale myslalam ze to bylo sluszne, calej reszcie tlumaczyc nie bede :-)
Ale ulzylo mi bo szczerze gdyby nie to ze niewiedzieli o ciazy dzjs bym do pracy nie poszla :-( mdlosci od rana masakryczne, puki co sie odbija i zbiera na wymioty ale jeszcze nie wymiotuje i mam nadzieje ze mnie ta przyjemnosc ominie, choc kto wie.. Eh
Cycki bola, tak wiec ciaza pelna para.