reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Akuku - jak Ci na tej pracy nie zależy to idź na zwolnienie i ciesz się ciążą :tak: jak nie ta praca to kiedyś będzie inna. Czas leci i nigdy się go juz nie cofnie a jakby sie cos stało to byś sobie w brode pluła.
Spokojnej podróży!

reklama
Lori zwolnic mnie nie moga i nie beda mogli nawet po porodzie, a nie zalezyy mi na tej pracy na tyle by ryzykowac, ale mowie jak zwolnienia nie dostane to bede prosic o zmiane dzialu.

Lori - kariera? heh:sorry2: ja sie cieszylam, ze cos nowego, ze szansa, ze dostalam awans
ale kariera? ja nie jestem typem karierowiczki;-) poza tym nie chce wracac na to stanowisko po macierzynskim
mam inne plany w stosunku do siebie
tam nie widze przyszlosci:tak:
chce robic cos dla siebie...cos z czego bede zadowolona i chce byc szefem sama dla siebie
i na tym sie skupie:tak:
na pierwszym planie jest dla mnie rodzina:tak:

Akuku - uwazaj na siebie, i dokladnie, postaraj sie o zwolnienie i ciesz sie dlugo wyczekiwana ciaza :*
powodzenia na usg &&&&&&

Kasoku - biedactwo.. to musi byc bardzo ciezkie.. taka nerwica i doszukiwanie sie wszystkiego co najgorsze:-( a waga? Ty sie chyba w ogole nie musisz przejmowac:tak:

Karola - trzymam kciuki za kolejny cykl z monitoringiem:tak:

Anabelko - mam nadzieje, ze badania powyjasniaja to i owo:tak: no i zycze sily dla synka:tak:

Jestem w perth...
Siiiku mi sie chce ajeszcze ze dwie godziny...ehh

Tilli jak tylko dadza mi zwolnienie to zmykam :-)
Zapomnialam witaminek wziasc ze soba, tak wiec 3 dni bez kwasu foliowego... Choc moze bratowa ma :p w koncu w ciazy jest hehe.

Lori domyslam sie hehe :-) ale ja biore z tqkiej firmy ktorej nie ma w aptekach :-)
Ale 3 dni to nic sie nie stanie :-) wezme od bratowej heh.
Dodam ze o cukierkach i bulkach nie zapomnialam :p hahaha
Chociaz zjadlam kilka tych alea cukierkow, to bardsiej pod gume do zucia rozpuszczalna podchodzi ...i sie zle poczulam wiec juz nie tkne ...

Myslalam ze juz do preth wiezdzamy a to jeszcze jakies miasteczko przed. Autobus ostatni objerzdza wszystki wsie... Hehe
Ale mi na czasie nie zalezy do wylotu jeszcze wiele godzin.

help mi, mam jeszcze slabo ciagnacy sluz (jest go mało) jest budyniowaty metny tak jakby lekka kawa z mlekiem szyjka jeszcze otwarta, ale martwi mnie ten sluz niby już mleczny ale kawowy...a co z szyjka, może w 15 dc być jeszcze otwarta???pęcherzyk pekl w niedziele wieczorem albo w nocy jakos tak, help, martwi mnie ten sluz, lekko krzyże bola

tili jak się zafiksuje na czyms to waga moja bywa 48-47 kg, aktualnie mam 51 kg ale już zaczynam się fiksować niestety

Ostatnia edycja:
reklama
Kasoku jak kawa z mlekiem to moze okoloowulacyjny jesczze i szyjka otwarta, hmm ja na szyjce sie do konca nie znam ale jak twarta to jeszcze mlodne, a wysoko czy nisko ?
Bo wiesz ja np. mam lekko otwarta caly czas po 2 porodach :p
A takiej mocno otawrtej nigdy nie wyczulam, nie znam sie do konca :-)
Postaraj sie o tym nie myslec bo sie fasolka nie zagniezdzi, trzeba odpuscic, nie badaj szyjki, nie ogladaj sluzu, co ma byc to bedzie. Patrz na mnie prawie dwa lata fisiowalam... Tyle ze u mnke waga wtedy w gorw.

Dziewczyny boli mnie podbrzusze :-( martwie sie ale mam nadzieje ze to od tego siedzenia w tym autobusie..ehhh

Juz sie przesiadlam w drugi autobus na lotsniko wiezie i jest korek.

Mam tableta to sobie ze 4 filmy obejrze, no chyba ze gdzies usne przy stole hahaha.

Jarek do mnie mowi idz do jakiegos hotelu a ja taaa i zaspie na samolot hheehe, nie ma bata.

Do góry