Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
... a jak dzisiaj brzuch?

no i trzeba sie zebrac w koncu i zaczac powaznie dzialac bo zostane na lodzie 

hehe,
o masakra!
hehe pewnie bratowa cie poratuje kwasem foliowym hihi, a brzuch pewnie lekko rozciaga sie tam wszystko i moze dlatego tak boli mnie tez bolal na poczatku wiec chyba nie ma czym sie martwic, co do pracy masz racje zadna praca nie jest warta tego zeby cos sie mialo potem dziac... ;/;/ tym bardziej ze mialas z nimi takie przeboje - walcz o zwolnienie
, bylam u 2 fizjoterapeutow i oboje powiedzieli ze mam zostac na zwolnieniu - a jak poszlam do lek. ogolnego po zwolnienie to on mi uwaga '' NIE WIERZY'' ze oni tak powiedzieli i ze w ogole ja moge przeciez udawac bo z plecami to ''latwo'' ja mowie do niego panie ale ja juz mam dlugo problemy a nie od tygodnia- i on chcial jakies papierki zaswiadczenia od fizjo, gdzie oni tutaj tak nie dzialaja ale po rozmowie z fizjoterapeutka ona wielce zdziwiona ze ten lekarz chce mnie do pracy slac jak jestem w 28 tygodniu juz! takie oczy na mnie wywalila ze szok, no ale znalazlam innego lekarza dal mi zwolnienie bez problemu! bez zadnych zaswiadczen ani nic, zbadal mnie milutki uprzejmy no normalnie superrr! ale puenta i jaja tej opowiastki jest taka ze : dzieki BOGU mam dalej to zwolnienie! bo - jest wielka afera w tym przedszkolu gdzie ''pracuje'' - ponoc jakas babka z telewizji przyszla podawala sie ze szuka pracy przyjeli ja a ona nagrywala ukryta kamera co sie dzieje - i niby znecali sie tam nad dziecmi - psychicznie itd. no ja *******e jestem w szoku takim ze hej, menadzerka wyleciala z miejsca i 2 pracownice - iles tam osob tez odeszlo - teraz to wszystko jest w gazetach ale maja wypuszczac film w tv!!!! rodzice pozabierali dzieci, no jestem w glebokim szoku - ponoc rodzice chca ich razem zbiorowo pozwac itd. po prostu jaja jak berety ja nie wiem jak to tak mozna 

no szok szok i tyle .... a teraz najgorzej ze wszyscy pracownicy pewnie beda wrzuceni do ''jednego wora'' nawet te co nic nie zrobily i tych osob mi szkoda tylko niesetety...