reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karola- a takie cienie mi wychodzą. Zrobie teraz na dzien matki w niedziele, jak ma wyjść to w niedziele juz powinno.
Miciurka- jak ten czas zapitala, ty juz pewnie odliczasz :) Ciesze sie ze czujesz sie dobrze :)
Akuku- na która masz wizytę, bo juz nogami przebieram :)
Edytka- świnka??? o matko ,daj znac co lekarz powiedział.
Kasoczku- a prowadzisz wykres? Ile masz jeszcze do terminu? Dziwne to plamienie.
Kamilka- jak sie czujesz?Przestało ci bolec. Ty juz coraz bliżej polowy.

reklama
Emalia leze caly czas... Brzuch sie dzis stawia .. Wzielam wiraminke i wkoncu paracetamol bo sie balam :/

Adasko zwolnil tvto moge polezec...

Emalia to trzymam kciukasy za pozytyw:)

My juz po wizycie,jednak to swinka a dodatkowo infekcja i dlatego dostal antybiotyk na 7 dni ...jej jak ja sie ciesze ze nie poslalam go dzisiaj do szkoly bo mial miec zajecia na dworzu a jakby to przeziebil to i powiklania mogly by wystapic ,a dziaiaj pogoda wietrzna wiec to bardziej prawdopodobne by bylo :zawstydzona/y: teraz lezy w lozku z opatulony szalikiem :-p

Emalko Ktos tu pisal ze na tescie lekka kreske ujrzalas ,czy to prawda ...??? bo nic nie napisalas ;-)

hej ja na sekundke

jest dzidzia 3,49 mm

ten ginekolog przyjmuje co 3 tyg w londynie wiec moze sie przelece :D

a i mam nadzerke ;/;/

serduszko bije w rytmie czacza :D:D nie slychac ale widac :D:D

lece na lotnisko :)

Akuku extra Gratulacje!!! Super dobrze ze wszystko ok:-)

Edyta o swinke trzeba szczegolnie dbac u chlopcow tym bardziej i trzeba wygrzewac.. moja siostra omalo zapalenia opon nie dostala:no: najlepiej ugotowac ziemniaki owinac w pieluche i trzymac na szyi albo jajka na twardo podobno 2 najlepsze sposoby ja pamietam lazilam z ziemniakami przy szyi zawiazanymi w pieluche:-D

Akuku - super! gratuluje małej perełki z bijącym serduchem :tak:

edyta - współczuje przechodzenia świnki. Z dwojga złego lepiej za dziecka niż jak będzie dorosłym facetem bo wtedy są komplikacje Hmmmm a teraz się chyba przecież szczepi dzieci na świnkę :confused:

Emalia - trzymam kciuki :tak:

ja tez pisze z telefonu czasem i mam trudnosci z zapamietaniem wszystkiego a nie m mozliwosci podgladu, ale staram soe odpowiadac :b)
Akuku - cudne wiesci.!
Kamilko- szczerze to nie wiem co ci odppwiedziec
Emalia

- mam nadzieje Ze ten dzien matki bedzie przeszczesliwy dla coebie:*

ale niewygodnie sie pisE
Edytko i co lekarz powiedzial?????

a ja dzisiaj po rozmowie z szefem woem wszystko. na macierzynslie ide od wrzesnia

Lori moi chlopcy sa szczepieni na swinke i pewnie dlatego moj syn przechodzi ja lagodnie ,ma obrzek wezlow juz kilka dni a dzisiaj jak sie obudzil to mial juz taka gule ,na poczatku myslalam ze to powiekszenie jest przez przeziebiebienie ,chwilami mial bole brzucha i glowa go bolala dawalam mu paracetamol i bylo ok wiec objawy mial podobne do przeziebienia ....jak przelyka lub lezy na boku to go boli ale tragedii nie ma ,ma lezec w lozku i brac antybiotyk to zalecenie lekarza ,no i zero wychodzenia bo wiadomo moga byc powiklania a tego chce uniknac...Kamilko wiem swinka to podstepna choroba i naprawde trzeba byc czujnym...tak jak pisalam wczesniej dobrze ze dzisiaj zostal w domu ,no a teraz dzieciaki beda tydzien w domu wiec w sam raz bo szkoly nie bedzie opuszczal a ze to ostatni rok w tej szkole to chce aby mial dobra frekfencje na koniec roku :tak:

Akuku ciesze sie ze z dzidzia wszystko dobrze no i ze jest jedna :-p

Tili fajnie ze z szefem porozmawialas i masz wszystko ustalone ,a do wrzesnia juz nie duzo czasu zostalo....zdradze Ci ze masz termin na dzien w ktorym urodzilam starszaka :-D
Co do pisania z tel ja juz sie przyzwyczailam i mi sie pisze wygodnie :-p:-p

reklama
Edytka- nic na razie nie pisze, tylko na wykresie sobie zaznaczyłam ze jakies cienie na testach . Do niedzieli sie okaże :)
Czyli jednak świnka. To faktycznie dobrze ze młody został dzisiaj w domu. Zdrówka życzę.
Akuku- jupi!!! Gratulacje zdrowej fasolki. I oby tak do konca.
Lori- jak sie kochana czujesz.? Juz bliżej niz dalej :)
Kamilka- przeszło ci?
Tilusia- fajnie ze juz wiesz kiedy masz macierzyński. A co u Missi?

Do góry