reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
akuku ta rozowa to kontrolna, potem wina aparatu (ta zielona) a potem jest cien i ten cien na zywca jest rozowy ale tak leciutko, a na zdjęciu jest cieniem cienia cienistego niestety :(, nie ide na bete, bo w tym m-cu wydalam 150 zl na badanie krwi, pieprze to jak w niedziele nie dostane @ to zatestuje, ale ...nici z tego na 89%, 11% zostawiam sobie nadziei.

Kasoku kurcze wszytsko tyle kasy kosztuje, ale moim zdaniem Tobie ta betka by się przydala ... za bardzo o tym myślisz i się stresujesz.

Ja trzymam kcuki i mam nadzieje ze to mala fasolka :D ile Ci testow zostało ??

a ja mam ciaze typowo na słodko ...ahhh a miałam nadzieje ze checi mieć nie będę jak w poprzedniach ciążach a tu wlasnie chalwe wciągam :p hehe
Z Victorem słodyczy nie mogłam, z Alexem tez tak checi na słodkie nie miałam a tu platki słodkie itd. ale mam tez ochote na kwaśne, ogorkowa, kapuśniak...nie mam checi na drugie dania same zuppy bym jadla...najlepiej bez ryzu makarony czy innych do gryzienia ;/
najlepiej bym wszystko lykala bez gryzienia hahaha

kiełbasy zaczynają smierziec wiec już mam awersje i boje się posmakować ;/

Ostatnia edycja:
Kasoku moim zdaniem nie ma co wydawać na bede bo i tak za kilka dni sie wszystko wyjaśni ,a jeszcze bedzie tak ze w ciazy będziesz i te pieniążki które wydalabys na bete przydadzą Ci sie na inny cel :tak: do tego ostatnio wydalas sporo kasy na inne badania ...kilka dni to naprawdę nie duzo no i za czekanie nikt opłat nie pobiera :-p;-)

Edytko masz absolutna racje, nie nakrecalabym się gdybym rano po wykonaniu yestu nie zobaczyla tej kreseczki, a potem już poleciałam, na początku radość, a potem powoli rozczaowanie, przynajmniej pregnylu nie brałam i jak co on nie zafałszowuje. Nic cierpliwie poczekam i...następny cykl, kupiłam ziola ojca sroki na pobudzxenie jajnikow, może prawy mi się ruszy do robory, w k u r w i o n a jestem na niego na maxa,ze tak mnie zawodzi,.

Kasoku jestes przed terminem @ wiec test ma prawo pokazywać słaba kreseczke,gdybym była na twoim miejscu pewnie bym sie nakrecala ,bo ten cień daje do myślenia :tak: tak czy siak czekam na test ktory wykonasz w terminie @ i oczywiście trzymam mocno kciuki ...z reszta kibicuje każdej z Was :-)

Kasoku- ja tam widzę cień cienia :-). Zrób w niedzielę tak jak piszesz. na pocieszenie powiem, że w drugiej ciąży test w dniu @ nie wyszedł tylko dwa dni później. Więc, kochana &&&& zaciśnięte i musi być dobrze!!!

Buuu nikt o mnie nie pamięta :-(

Ja mam kolejny dc. , jestem na tym samym etapie co karola. Jednak u mnie starań brak i nie wiem kiedy wznowione będą. Jest mi bardzo przykro ale takie życie :-(

Dziś zobaczylam informację, że jedna z moderatorek odeszła, nie ogarniam takich sytuacji.. jak sobie pomyślę, że coś mogłoby sie stać, ach... (*) Krupka

WP_20130529_056.jpgdziewczyny sprzed 5 min, ja już widze na calego

Załączniki

• WP_20130529_056.jpg
    WP_20130529_056.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Do góry