reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kasoku z teraz ?? Uuu nono
Wiec chyba mozna juz gratulowac bo mi wczesniej owulacyjne nie wychodzily...
Jeju czekam na jutro :-)
O ktorej testujesz ?

reklama
akuku no chyba rano, bo i tak spac nie umiem, a test jest z godziny chyba 16, 17 wiec jak na 22 dc to chyba ladne kreski, co???

Karola - ale super sie gin wzial do roboty!!!!!!!:tak: i zobaczysz lada moment i...;-)

Kasoku - czekamy:-D

dzisiaj czwartek, jak fajnie:-) jutro tylko do 2 i weekend znowu huraaaa
oby tylko ladna pogoda byla:tak:

a mi sie dzisiaj eeee 'objawilo' imie dla chlopca we snie hehehe
wczoraj chyba tak dlugo siedzialam i czytalam te imiona az mi w nocy podswiadomosc wybrala:-p

generalnie imie ze znaczeniem:tak: bo moja i meza wspolna droga rozpoczela sie w St. Patrick's day - czyli zielone swieto:tak: wiec bedzie Patrick - i mam nadzieje ze juz bezzmiennie:-D
bo z innych imion to juz takie cuda wianki wychodzily:szok::sorry:

dziewczynka od 2 miesiecy bezzmiennie, na czesc mojej mamy (ktora juz zostala poinformowana, wiec zostaje imie na bank) Eli :tak:
no i w kazdym tygodniu cos i jakos sie doturlamy do terminu lol:-D

Miciurka, Lori, Domi, Pandorka, Die???? dawno was nie bylo! dajcie znac co i jak:-)

Sloneczko??? jak u Ciebie nasza podwojna mamo?????????
moja kolezanka ma termin cesarki na poniedzialek
nosi pod serduszkiem dwie dziewczynki
a znosi te ciaze wzrorowo!!! zazdroszcze na maxa, no kobieta stworzona do ciaz :-D
i calkiem niezle sie trzymaja hehe, niejedne juz by wyszly a te uparciuszki siedza:tak:

Ostatnia edycja:
Tili w koncu zrobilas suwaczki ...super
U nas imie dla dziewczynki bedzie Hania ( imie mojej mamy ) chyba ze bedzie chłopak jeśli oczywiście zajde w ciążę :-p to o imie bedzie trudno chociaz mamy kilka typów ...

Kasoku czekamy :-)

no i moje lecace 14 tygodni;-)

DSCF7467.jpg specjalnie rano bo wieczorem bym sie nie dopiela:zawstydzona/y: :laugh2:

Załączniki

• DSCF7467.jpg
    DSCF7467.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 39
Edytko - Hania jest slicznie!!! mieciutko, wdziecznie:tak: no z chlopakiem jest masakra:no: nie rozumiem
tyyyyyyyle imion i tak trudno:sorry:

Tilli brzuszek sliczny :-) mowisz ze wieczorem wiekszy hehe, no tak jest :-)
U mnie za nim brzuszek ciazowy wyjdzie to troche czasu minie :p
Puki co mam brzuszek ale nie ciazowy hehe :p

Kasoku no kobitko dawaj dawaj :-)

hej dzisiaj 5 min temu WP_20130530_006.jpgtili ladfny brzuchol, mi się hania bardzo podoba

na zywca jest o niebo mocniejsza i od wczorajszej już nie powienm

w poniedziałek mialbym dostać @ wiec mam nadzieje ,ze pasek nie klamie

WP_20130530_009.jpgmoże tu będzie lepiej widziec

Załączniki

• WP_20130530_006.jpg
    WP_20130530_006.jpg
    7,1 KB · Wyświetleń: 53
  • WP_20130530_009.jpg
    WP_20130530_009.jpg
    5,7 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
reklama
Kasoku cos widze ale zdjecie ciemne :-(
Jak dasz rade to zrob gdzies przy oknie :-)
Lece z dziecmi do przedszkola.:-)

Do góry