reklama
heyy laseczki
eee Tillii gratulacjeeee kurcze aż zazdroszcze
;-)
ale ja juz oswojona z Franusiem
także spoko heheh
kurcze nóżki mi zaczynają puchnąć martwi mnie tylko to że jedna bardziej i wczoraj aż mnie bolała nigdy w życiu nie miałam spuchniętych nóg a tu aż sie boje no ale zobaczymy co bedzie dalej
no Kasolek ja ostatnio sie napchałam bobu i taka miałam zgage że myslałam zę umre ale nawet nie wiecie jak smakował choćbym na jakimś głodzie była hehehehe
eee Tillii gratulacjeeee kurcze aż zazdroszcze

ale ja juz oswojona z Franusiem
kurcze nóżki mi zaczynają puchnąć martwi mnie tylko to że jedna bardziej i wczoraj aż mnie bolała nigdy w życiu nie miałam spuchniętych nóg a tu aż sie boje no ale zobaczymy co bedzie dalej
no Kasolek ja ostatnio sie napchałam bobu i taka miałam zgage że myslałam zę umre ale nawet nie wiecie jak smakował choćbym na jakimś głodzie była hehehehe
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
wow, tili ale Ty masz zdolności, pięknie wygląda na ścianie!
masz więcej?
czy to możliwe, że to po tych ziołach ciągle czuje lewy jajnik??
masz więcej?
czy to możliwe, że to po tych ziołach ciągle czuje lewy jajnik??
Limonko - nogi mocz w zimnej wodzie a potem do gory
masuj je tez okreznymi nogami
mam nadzieje, ze przejdzie szybko, moze dzidzia uciska?
Karola - hmmm ja sie nie znam
czasem ziola potrzebuja do paru miesiecy aby zadzialac, ale moze te sa silne.. a moze po prostu twoj cudowny owulacyjny cykl!!! tak daje znac o sobie
a co do obrazow - nie mam nic
ale mam nadzieje wkrotce to zmienic.. jesli uwierze w siebie

mam nadzieje, ze przejdzie szybko, moze dzidzia uciska?
Karola - hmmm ja sie nie znam

a co do obrazow - nie mam nic

karola1986-21
tili że co? z takimi umiejętnościami Ty nie wierzysz w siebie???
laska, ja bym z radością zapłaciła kilka stówek za taki obraz i jeszcze bym miała banana na twarzy, że takie cudeńko udało mi się wyhaczyć.
ostatnio moja temperatura w czasie owulacji pobiła wszelkie rekordy, w życiu takiej nie miałam... potem po owulacji progesteron i estradiol też ładnie wyszły, aż Gin zrobił dużo oczy i pochwalił, że wyniki ładne (pfff, i już musiał mi uwierzyć, że owulacja jednak była)
jestem optymistycznie nastawiona, że co owulacja to będzie lepsza aż w końcu się uda, no do jasnej ciasnej przecież musi się udać, to tylko kwestia czasu, co nie?

laska, ja bym z radością zapłaciła kilka stówek za taki obraz i jeszcze bym miała banana na twarzy, że takie cudeńko udało mi się wyhaczyć.
ostatnio moja temperatura w czasie owulacji pobiła wszelkie rekordy, w życiu takiej nie miałam... potem po owulacji progesteron i estradiol też ładnie wyszły, aż Gin zrobił dużo oczy i pochwalił, że wyniki ładne (pfff, i już musiał mi uwierzyć, że owulacja jednak była)
jestem optymistycznie nastawiona, że co owulacja to będzie lepsza aż w końcu się uda, no do jasnej ciasnej przecież musi się udać, to tylko kwestia czasu, co nie?

Karola - no pewnie ze tak!! wyniki dobre, owulka jest - ja nie widze mozliwosci zeby sie 'nie udalo'
tylko wiara no i zero klotni
przytulac mi sie tam
a co do obrazu, kochaaaaana, pare stowek?? no cos ty

ale dziekuje, ze doceniliscie prace

tylko wiara no i zero klotni

a co do obrazu, kochaaaaana, pare stowek?? no cos ty

ale dziekuje, ze doceniliscie prace

karola1986-21
tili pare stówek jak nie pareNAŚCIE!!! moja ciotka czasami kupuje obrazy i płaci za nie kupe kasy, a powiem Ci, że niektóre to się mogą schować przy tym Twoim. 
tfu tfu na razie jest ok, nie kłócimy się, a jak zaczyna się robić nerwowa atmosfera to staramy się to jakoś rozładować żartem, np wczoraj, mój mężuś tak pilnował grilla, że spalił wszystkie kiełbaski na węgiel, bo akurat sobie na chwileczkę poszedł zagrać meczyk w tenisa stołowego
no aż się we mnie zagotowało bo nie mieliśmy więcej kiełbasek i goście siedzieli by o suchym pysku. Ale nie dałam się ponieść emocjom i nie opieprzyłam go na czym świat stoi, weszłam do domu, zrobiłam herbatkę, pochodziłam od okna do okna, ochłonąłam i było ok, a sytuacje uratowali teściowie bo przywieźli kiełbasę jako swój wkład w grilla i nie umarliśmy z głodu 
a przytulanie dobrze nam idzie w tym cyklu, M. ma jakąś nietypową dla niego chcicę a mi w to graj, hehe więc korzystam!
powiem Wam, że fajnie tak się przytulać bo ma się na to ochotę a nie bo akurat trzeba.

tfu tfu na razie jest ok, nie kłócimy się, a jak zaczyna się robić nerwowa atmosfera to staramy się to jakoś rozładować żartem, np wczoraj, mój mężuś tak pilnował grilla, że spalił wszystkie kiełbaski na węgiel, bo akurat sobie na chwileczkę poszedł zagrać meczyk w tenisa stołowego

a przytulanie dobrze nam idzie w tym cyklu, M. ma jakąś nietypową dla niego chcicę a mi w to graj, hehe więc korzystam!
powiem Wam, że fajnie tak się przytulać bo ma się na to ochotę a nie bo akurat trzeba.
Hej dziewczyny
Tili nie ma sprawy.
Akuku wspolczuje uczulenia dzieci
musisz im testy zrobic:/ moj ma ATP ale w lekkiej postaci wiec tylko zwilzamy skorke
A moj chory.. Dostal antybiotyk bo podobno angina
ale dzis w nocy brzuszek go bolal
a dzis znow goraczka i mowi ze glowa go boli
Do tego dochodzi tesciowa z westchnieniami ehh ahhh ja nie wyspana i juz mnie nerwy biora:/
Tili nie ma sprawy.
Akuku wspolczuje uczulenia dzieci
A moj chory.. Dostal antybiotyk bo podobno angina
Do tego dochodzi tesciowa z westchnieniami ehh ahhh ja nie wyspana i juz mnie nerwy biora:/
reklama
karola1986-21
hej, ale mnie brzuch boli od rana, może to po wczorajszych szaleństwach rano i wieczorem 
chyba trzeba pohamować swoją chcicę

chyba trzeba pohamować swoją chcicę