reklama
Akuku
Fanka BB :)
Tilli a no jakos tak wyjdzie
hehe
No moi chlopcy maja usg z nagraniem na plytke wiec I 3 bedzie mialo ;-)
Szkoda ze po 24 juz nie bede miec usg, druga polowa ciazy bez podgladania maluszka. Ale za to beda ruchy.
Tak wogle zastanawiam sie czy ja juz moge cos czuc ?
Czuje czasem cos tak nisko, I to takie przeplywanie..
No jeszcze kilka tyg I poczuje prawdziwe kopniaki a wtedy nie bedzie watpliwosci.
Mykam myc dzieciaczki.
No moi chlopcy maja usg z nagraniem na plytke wiec I 3 bedzie mialo ;-)
Szkoda ze po 24 juz nie bede miec usg, druga polowa ciazy bez podgladania maluszka. Ale za to beda ruchy.
Tak wogle zastanawiam sie czy ja juz moge cos czuc ?
Czuje czasem cos tak nisko, I to takie przeplywanie..
No jeszcze kilka tyg I poczuje prawdziwe kopniaki a wtedy nie bedzie watpliwosci.
Mykam myc dzieciaczki.
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
Witam i ja. Nie wiem czy to ja czy te zioła ale już druga noc z rzędu mam takie sny że a sie wstydzę przyznać.![]()
emalia no nie gadaj!!! Tobie też śnią się zboczeństwa????????

no nie, to nie może być przypadek, ja nie wiem co te zioła mają w sobie

dzięki za rady dziewczyny, myślę, że w końcu któreś z nas zmądrzeje, a najlepiej gdybyśmy oboje ciut zmądrzeli... może kiedyś będzie nam dane żyć sobie spokojnie i zgodnie bez sprzeczek i złośliwych docinek...
Ostatnia edycja:
Akuku
Tilli to czekam jeszcze kilka tygodni ;-)
Karola co do waszej klotni to powiem Ci tak, kazdy sie kloci , nie ma par ktore sie nie kloca, no chyba ze sie malo widuja to nawet nie maja o co.
Ciesz sie ze sprzeczacie sie o glupoty, a nie o powazne rzeczy. Ja nie raz tez odbieram cos do siebie, a potem sie okazuje ze bez sensu. Przeciez tak jak mowisz Ty moglabys mu dogadac ze by mu w piety poszlo, a on to wie. Na pewno nie bylo mu dobrze siedzac w domu jak nieudacznik.
A co do jezyka to logiczne ze nie bedziesz znala kazdego slowa, bo to trzeba uzywac
A np. W szkole nie rozmawiacie o gierkach po angielksu, a jak ktos Ci da jakies badziewie do przetlumaczenia z nieznana terminologa to sama zapytasz wujka google o zdanie
Grunt to umiec to uzyc bo tlumaczenie samemu a przez google to rozne smieszne rzeczy wychodza
Zreszta ja nie raz mialam do czynienia z tlumaczka I np, u lekarza mowilam jeszcze jak Alex byl malutki ze ma ciemieniuche (cradle cap )o ile dobre pamietam a ona ze on ma wysypke, az sie wkurzylam I sama wydukalam, a wtedy wolalam miec tlumacza bo niedowierzalam w siebie
I tak niestety kazdy tlumacz ktorego ja poznalam duka I nie wiem jak prace dostal
Albo np. Tlumacz ktory prosi 3 razy o powtorzenie, albo w slowniku sprawdza.
Niektorzy to tlumaczyc nie pwoinni bo ludzi w blad wprowadzaja...
Karola co do waszej klotni to powiem Ci tak, kazdy sie kloci , nie ma par ktore sie nie kloca, no chyba ze sie malo widuja to nawet nie maja o co.
Ciesz sie ze sprzeczacie sie o glupoty, a nie o powazne rzeczy. Ja nie raz tez odbieram cos do siebie, a potem sie okazuje ze bez sensu. Przeciez tak jak mowisz Ty moglabys mu dogadac ze by mu w piety poszlo, a on to wie. Na pewno nie bylo mu dobrze siedzac w domu jak nieudacznik.
A co do jezyka to logiczne ze nie bedziesz znala kazdego slowa, bo to trzeba uzywac
A np. W szkole nie rozmawiacie o gierkach po angielksu, a jak ktos Ci da jakies badziewie do przetlumaczenia z nieznana terminologa to sama zapytasz wujka google o zdanie
Grunt to umiec to uzyc bo tlumaczenie samemu a przez google to rozne smieszne rzeczy wychodza
Zreszta ja nie raz mialam do czynienia z tlumaczka I np, u lekarza mowilam jeszcze jak Alex byl malutki ze ma ciemieniuche (cradle cap )o ile dobre pamietam a ona ze on ma wysypke, az sie wkurzylam I sama wydukalam, a wtedy wolalam miec tlumacza bo niedowierzalam w siebie
I tak niestety kazdy tlumacz ktorego ja poznalam duka I nie wiem jak prace dostal
Albo np. Tlumacz ktory prosi 3 razy o powtorzenie, albo w slowniku sprawdza.
Niektorzy to tlumaczyc nie pwoinni bo ludzi w blad wprowadzaja...
anabelka
Akuku ja się dowiedziałam o płci w 13t6d nie wiem co Wy macie za sprzęt że nawet polski lekarz poleca hehe ja usg miałam na 3d a potwierdzające na 100% miałam w 19tc na zwykłym starym sprzęcie,liczy się w 50% umiejętności lekarza a pozostałe 50% to jakość sprzętu,ale moja znajoma na starym sprzęcie jaki stoi u Nas w przychodni dowiedziała się przed 14tc
ja teraz w 17 tyg sama widzialam plec lol
i jedyne co potrzebowalam to sprzetu i reki lekarza by glowice dobrze naprowadzic 
po 3 dzieci wiem juz jak co widac
zreszta za kazdym razem lekarz pokazywal mi dokladnie ze to na 100% taka a taka plec i dlaczego tak uwaza
w 13 tyg to nie wiem czy bylabym w stanie poza tym to taka nie na 100% info bo wszystko sie moze zmienic i jedyne czego bym nie chciala dla AKUKU to gdyby jej powiedzieli na 70% dziewczynka, ktora w 17 tyg okazalabym sie chlopcem
lepiej wstrzymaj sie teraz od pytania kochana i poczekaj do tego 16 tyg
gdzie sie podzialy nasze wszystkie ciezaroweczki?????????????????
Die dawno nie bylo
dziewczyny... ja tez mam zboczone sny ciagle
jejku... budze sie rano i mam ochote... codziennie

tylko nie zawsze jest mozliwosc.. ale nie poznaje siebie

w 13 tyg to nie wiem czy bylabym w stanie poza tym to taka nie na 100% info bo wszystko sie moze zmienic i jedyne czego bym nie chciala dla AKUKU to gdyby jej powiedzieli na 70% dziewczynka, ktora w 17 tyg okazalabym sie chlopcem

gdzie sie podzialy nasze wszystkie ciezaroweczki?????????????????
Die dawno nie bylo

dziewczyny... ja tez mam zboczone sny ciagle

tylko nie zawsze jest mozliwosc.. ale nie poznaje siebie

Akuku
I ja mam zboczone sny, ostatnio groszke mniej ale dalej sa. Choc dzis po naczytaniu sie wczoraj o okresleniu plcji snilo mi sie usg ...
Dziewczynka,chlopiec, dziewczynka,chlopiec.
Tilli przy Alexie juz w 12 tyg widac bylo jajca I siusiaka.
A ja nawet nie wiem jak to wyglada u dziewczynki ale chyba odroznie skoro wiem jak u chlopca
Tylko ze no wlasnie moze byc taka sytuacja, zreszta moja znajoma cala ciaze slyszala ze sie chlopak urodzi, a tu sie dziewuszka urodzila. Ja nie wiem czy uwierze jesli powie ze dziewczynka, chyba nie I bede czekac do porodu.
Mam troche ciuchow I dla dziewczynki I dla chlopca
tylko tym razem nie mam zamiaru prac I prasowac wszystkiego jak przy Vikim... Bo to byla dla mnie masakra naprasowalam sie sukienek I musialam do pudla schowac. Teraz beda czekac. No chyba ze mi sie potwierdzi 2 razy..
Ajj juz sama nie wiem.
Dobra ide szykowac Alexa , dzis ostatni dzien przedszkola I musimy wyjsc wczesniej bo chce kwiatki kupic dla pan.
Victor nie chodzi ostatni tydzien do przedszkola, bo kobitki nie maja treningu jak dac zastrzyk w noge z adrenalina w razie czego.
Wiec siedzi w domku.
Milego dnia.
Dziewczynka,chlopiec, dziewczynka,chlopiec.
Tilli przy Alexie juz w 12 tyg widac bylo jajca I siusiaka.
A ja nawet nie wiem jak to wyglada u dziewczynki ale chyba odroznie skoro wiem jak u chlopca
Tylko ze no wlasnie moze byc taka sytuacja, zreszta moja znajoma cala ciaze slyszala ze sie chlopak urodzi, a tu sie dziewuszka urodzila. Ja nie wiem czy uwierze jesli powie ze dziewczynka, chyba nie I bede czekac do porodu.
Mam troche ciuchow I dla dziewczynki I dla chlopca
Ajj juz sama nie wiem.
Dobra ide szykowac Alexa , dzis ostatni dzien przedszkola I musimy wyjsc wczesniej bo chce kwiatki kupic dla pan.
Victor nie chodzi ostatni tydzien do przedszkola, bo kobitki nie maja treningu jak dac zastrzyk w noge z adrenalina w razie czego.
Wiec siedzi w domku.
Milego dnia.
anabelka
byłam dzisiaj na morfologii z Kubą,mówię Wam masakra...tak krzyczał że krew nie leciała,ledwo 1 ml wyssały,no to w końcu znowu się posłuchały mnie by nie brać z żyły głównej (mówiłam że tam prawie nigdy nic nie leci) no to z nadgarstka no i poszło,ale jak znowu będzie skrzep to lipa,znowu muszę jechać i prywatnie robić bezpośrednio w laboratorium,no i w odwecie poszłam sama na pobranie,ale do najbliższego laboratorium a nie w przychodni i tak mi wbiła igłę że zamiast dziurki mam kreskę rozdartą
i żyła mi pękła 

reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
Ostatnia edycja: