reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

śliczne te buciki :-)

tu nic się nie dzieje

dziewczyny zachodzić bo powiewa nudą,ale mam nadzieję że teraz ciąże się posypią tak jak ostatnio gdy większość zaszła :-)

u mnie dziwnie,nietypowo i dlatego dziwnie...cyce nie bolą a praktycznie odrazu po lub nawet przed skokiem zaczynały,apetytu nie mam takiego jak wcześniej...ale szyjka pięknie zamknięta,twarda i wysoko chociaż tyle,jajniki milczą więc co owulka z prawego haha dziwne ale możliwe skoro milczy bo tak to by pobolewał gdyby pęcherzyk nie pękł,jutro wizyta u nowego gina i usg,znowu opowiadanie jak to było od początku,że późno okres dostałam itd itd

Ostatnia edycja:
reklama
Kasoku - gratuluję chłopca! Nie martw się, na pewno go nie spaczysz ;-)

Kamilka - jakie cudne buciki!:-) Prawda, że fajnie się kupuje te wszystkie dziewczęce ciuszki?:-D

Miciurka - co u Ciebie? Wszystko już gotowe? :-)

Ja dziś umieram, 37-stopniowy upał i 9 miesiąc ciąży to zdecydowanie nie jest dobre połączenie :-D

Kasoku zebym blizej byla to dalabym Ci moje po Adasku a ty moze bys miala pare po Matysce:-D:-D

Szalec specjalnie nie chce bo mam ubranek mase bardziej wole miec teraz dla siebie wiec napewno zaopatrzylam sie w laktator dobre biustonosze dobre wkladki i podklady i kosmetyki:tak:

Kamilka- się nie dziwie ze zmeczona jestes w końcu sama jazda te powroty do domu meczace, fajne ciuszki kupilas, butki boskie :), pas na brzuch napewno ci pomoże, a ciazowe spodnie nosisz, jak dla mnie strasznie wygodne i też jakby podtrzymuja brzuch bynajmniej mi ;), ja tam kulke mam dalej mała ale i tak już mi.ciąży hehe ;)

No fakt mi juz niedaleko zostało,

Domi- ooo co u ciebie?!! Ja w miare przygotowana,spakowana juz jestem, teraz w piatek dopiero lozeczko odbieram z materacem, (mialam nie kupować bo mam kosz mojżeszowy ale materaca nie mogę znaleźć z takim wymiarem do niego :/) a tak to wszystko juz chyba mam, dostaje ostro po zebrach, maly głową w dół już dawno, bardzo nisko jest i wyzywa się na mnie w nocy;)), i u mnie jeszcze kłótnie o imię są hah!! a ty gotowa :))?

Kasoku- ja bym się jeszcze nie nastawiala na dana płeć bo dziecko jeszcze może odbyć "zmiane" płci ;)) hehe, ale ważne tylko ze zdrowiutki bobasek będzie!

Ostatnia edycja:
kochane, jutro nadrobie
dzisiaj dostalam zwolnienie lekarskie
niespodziewanie bylam dzisiaj ostatni dzien w pracy
zwolnienie - niezdolnosc z powodu komplikacji i zagrozenie zycia matki i dziecka
i dobrze, bo to co sie dzialo u mnie to juz masakra i do 21 sierpnia juz moglabym nie dotrzymac
teraz tylko relaks :tak: bede miec wiecej czasu :* buziakuje

Miciurka - u mnie już wszystko gotowe, torba stoi od jakichś 2 tygodni, mieszkanie wysprzątane, teraz już tylko rodzić :-D Nawet ostatnio myślałam, że może to już, bo cały dzień miałam skurcze ale jednak nie :-p A Wy nadal nie zdecydowaliście się na imię? Może dopiero na porodówce, jak zobaczycie synka, to będziecie wiedzieli co najbardziej do niego pasuje :-)

Tili - dobrze, że dostałaś zwolnienie, nie ma co szaleć, Ty i dzidzia jesteście najważniejsze! :tak: Trzymaj się i odpoczywaj ;-)

Miciurko wiesz,ale zastanawia mnie ta pewność tej lekarki hmmmm:eek:, teraz mam wyrzuty sumienia,ze tak zareagowałam na ta info, Boze żeby tylko było zdrowe:zawstydzona/y: :-(taka porypana czasami jestem.

Domi i miciurko trzymam za was kciuki to już tak niedaleko,
tili wypoczywaj, to teraz jest najważniejsze.

Dzisiaj się narobiłam posprzatalam caly parter i wszystkie kosci mnie bola, oby brzuch nie zaczal:no:

reklama
Do góry