anabelka
Fanka BB :)
anabelko jest taki skawr,ze umieram już, sliczne ciuszki kamilko.ja musze szukac niebieskich.
na termometrze w słońcu miałam 39,4

domi limonka już kombinuje nad innym rodzajem pociągu,ale z łóżeczkami haha :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
anabelko jest taki skawr,ze umieram już, sliczne ciuszki kamilko.ja musze szukac niebieskich.
hej, dzisiaj wręcz zimno jest, a ja wstałam lewa noga, taka podminowana jestem,ze lepiej usune się w cien, bo pozabijam wszystkich, na szczęście Matylda u mamy, m w pracy, a ja sama ze soba tylko.
co tu taaaaaka ciszaaaaaa??????albo ja dzisiaj ewidentnie się nudze i siedze na necie, na lutowkach dziewczyna zamiescila to: Mother gives birth to a bouncing baby girl weighing 13lb4oz WITHOUT a C-section | Mail Online osobiście jestem pod wrazeniem![]()