reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
hej, dzisiaj wręcz zimno jest, a ja wstałam lewa noga, taka podminowana jestem,ze lepiej usune się w cien, bo pozabijam wszystkich, na szczęście Matylda u mamy, m w pracy, a ja sama ze soba tylko.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
co tu taaaaaka ciszaaaaaa??????albo ja dzisiaj ewidentnie się nudze i siedze na necie, na lutowkach dziewczyna zamiescila to: http://www.dailymail.co.uk/news/art...-girl-weighing-13lb4oz-WITHOUT-C-section.html osobiście jestem pod wrazeniem:szok:

Ostatnia edycja:
Kasoku- fajnie ze sama trochę czasu spedzisz, odpoczywaj sobie, a czemu masz taki humor:)?
Ja dzis mam jakos dobry humorek mimo problemów z tym czy tamtym,

Wiesz teraz super pogoda to każdy korzysta no i wakacje;),
Co do artykułu wow!!! Masakra ale waga!!

Tili- super.ze juz masz wolne, odpoczywaj dużo i się relaksuj :)

Aa ja odbieram w piatek lozeczko i materac, piore teraz posciel i juz mam fertig ;), zostawiam moja pewnie ostatnia brzuszkowa fotke tu - zrobilam przed chwila ;) - no i w razie newsow napisze do tulichny (ale dziś byłam u gp i mowil ze dziecko idzie na dół "starting to engage" tak powiedzial więc może coś się wydarzy SOON ;))..!)

38 tydzień

hej, dzisiaj wręcz zimno jest, a ja wstałam lewa noga, taka podminowana jestem,ze lepiej usune się w cien, bo pozabijam wszystkich, na szczęście Matylda u mamy, m w pracy, a ja sama ze soba tylko.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
co tu taaaaaka ciszaaaaaa??????albo ja dzisiaj ewidentnie się nudze i siedze na necie, na lutowkach dziewczyna zamiescila to: Mother gives birth to a bouncing baby girl weighing 13lb4oz WITHOUT a C-section | Mail Online osobiście jestem pod wrazeniem:szok:

mi tak przetłumaczyło stronę że wyszło na to że dziecko ważyło 13,47 i miało 22,6cm długości haha

no mój 4,200 to drobinka przy tym dziecku hehe

Miciurka mały masz brzuszek

U nas fala nieszczesc... napisze jak bede w domu I trzymajcie kciuki by sie szybko udalo do domu trafic.
Jestesmy na promie ale auto mamy rozwalone na maxa I nie wiem jak wrocimy... masakra jednym slowem..

akuku wspolczuje :-(
miciurko zgrabny brzuszek, dalej czekamy na rozwiązanie:tak:
domi cykaj swój brzuchol pokaz nam go przed godzina zero:tak:
a mnie od rana mdlosci mecza znowu, a miałam już tak dobrze, poza tym zaszyłam się w domu nie musze gotowac ,bo dzisiaj sama jestem i jest fajnie, susza u nas okropna, trawa już się zolci jak we wloszech na kempingu trawa sucha sztywna paskudna, chciałabym żeby lunelo i popadalo chociaż ciegiem dwie godziny.

reklama
Dzieki dziewczyny, ciesze się ze mam maly brzuszek bo i tak go czuje- więc wiekszego nawet sobie nie mogę wyobrazić, ja juz mam dość często jakieś bóle więc może prędzej niż później się maluch nam urodzi :))

Akuku- jeny ale lipa ze się sypnal samochód:/

Kasoku- u mnie leje a przez te szarowe jakos też w humorze nie jestem, fajnie ze masz trochę wolnego od obowiązków i możesz się " pobyczyc" :))

Do góry