reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Edytko ja pierdziu jak kuz.... mozna tak robic z czlowiekiem masakra :( nie zalamuj sie ... ale chyba nie do tego lekarza idziesz?

Krowko zrezygnowalam ze staran w tym miesiacu a gdy przyszlo co do czego to sie nie zabezpieczalismy wiec staranka były;D hahaha tylko nie wiem czy nie za pozno - 14-15-16 dc cyklu;p czy jakos w tych terminach przy cyklach 33 dniowych...
Krowko ja zajde jak Ty zajdziesz :) czyli moze testowanko bedzie za tydzien;D A jak Twoj cykl?

Kasoku dalej cie biedactwo mdlosci mecza? Jeszcze tylko 2 tygodnie i mysle ze juz ich nie bedzie:*

reklama
Hej laseczki.Dojechalismy do domu po dlugich meczarniach.Zaraz pojade do szpitala bo mma tak stopy opuchniete i lydki ze rozstepow na stopach dosatalam.
Odezwe sie jak juz bede w miare wolna

Witajcie moje kochane, anaberlko trzymam kciukasy za wszystkie wizyty jak co do mojego smigaj :tak:
padam na ryjek, bo caly dzień na miescie, a teraz UWAGA mój brzuchol zdjecie z 5 min temu tatam
Zobacz załącznik 575483cycochy urosły i dalej rosna :baffled:

Akuku kurcze takie masz spuchnięte nogi????daj znac co z Toba, koniecznie!!!

Kasoku- no no piękny brzusio :szok::-). Jaka Ty chudzinka jesteś, normalnie laseczka jak sie patrzy! To cycochy niech rosną i brzusio też:-)
Akuku- daj znać, bo się martwię:tak:
Smerfik- u mnie 14dc z 28 dc. Ale jakoś tak bezobjawowo. Chyba nic w tym miesiącu nie będzie....

Hej nie doweiedzialam sie nic...powiedzieli ze skoro mam to dluzej niz trzy dni to mam jechac do domu I czekac na tel. I albo bede miec dzis wizyte albo dadza mi rade przez tel.
A co do auta zatarl nam sie silnik... 7 km od promu ... stalismy cala noc przy autostradzie ..nikt sie nie zatrzymal. Tylko litwini kupili nam olej ale okazalo sie ze jednak to juz nie pomoze tzn auto ruszylo pojechalismy kawalek I stanal wiec m na piechote poszedl 5 km zeby dokupic olej zeby do promu dojechal ale auto juz nie ruszylo. Powiem wam ze w takik stanie jeszcze m nie widzialam... poplakal sie ze nas zawiodl ze co z niego za facet ...itd ...na szczescie ja mimo zmeczenia nie obwinialam go zeby go jeszcze nie dolowac I chyba nas ta sytuacja wzmocnila. Najgorsze ze gdyby kontrolka od oleju sie zapalila nie bylo by problemu .. no i m jest zly na siebie bo gdyby sprawdzil ... ale nikt nie jest nieomylny. potem Dopiero rano ok. 9 polacy na ang. Rejestracjach sie zatrzymali I zaciagneli nas pod prom...ale ze mieli mniejsze auto od naszego to na prom nie mogli.
Ludzie z karawanem sie zgodzili nas wciagnac ale po chwili zmienili zdanie I znowu musielismy szukac.. jakic facet nas zcholowal...
Potem nas wyciagnap z promu I zostalismy na parkingu pod promem w dunkierce. Nasza ubezpieczalnia sie wypiela I powiedzieli ze tylko w razie wypadku choluja. Mam ubezpieczenie w banku I oni najpierw mowili ze nas odwioza do domu I auto tez a po jakis 5 godzinach ze jednak nie bo auto nam sie zepsolo jeszcze we francji...wiec ja mowie ze na prom wjechalismy ale wyjechac nie moglismy .. a oni ze nie I koniec. Poplakalam sie facetowi do tel. Ze jestem w ciazy I z 2 dzieci ze 3 dni nie spalismy itd. To jedyne co mogl zrobic to wypozyczyc nam auto I tallk dojechalismy do domu nowym fordem mondeo...mial tylko 4 tys. Przebiegu.
Tyle co sie naplakalam to chyba nigdy wczesniej.
1000f teraz musimy wywalic na naprawe forda

Wczesniei we francji nam padl alternator I francuzka pracujaca przy bramkach na obwodnicy nam pomogla. Niestety auto zepsolo sie w piatek jak juz bylo wszystko pozamykane . Ale dzieki jiej I jej mezowi stalismy blisko plazy...a w pn. Kupili nam czesc I zalatwili nam mechanika tlumaczyli z francuskiego na angielski
Ogolnie bardzo mili ludzie I sie zaprzyjaznilismy ..pozniej piszlismy na obiad I caly dzien razem spedzilismy.

A wakacje bez tych dwoch niespodzianek byly super.
Dodam ze dzieci byly baardzo grzeczne mimo tego co sie stalo. Jestem z nich dumna ze nie marudzili tak bardzo. A nawet prawie wcale. Czekqli grzecznie tyle godzin w aucie.

No I jescze gdyby nie to puchniecie nog.

Bylismy w paryzu w cannes monaco nice I jeszce w kilku miejscach. Codziennie slonce plaza... spalismy wygodnie w aucie jak w kempingu.
Tylze ze raz komapry nalecialy I jak sie obudzilam I zobczylam ile ich jest to masakra.
Bylismy z dziecmi w wesolym miasteczku.
I ogolnie jeztek zadowolona.
A teraz najbareziej mnie
cieszy to ze jestesmy bezpieczni w domku.
Ide spac papa

reklama
Edytko ja pierdziu jak kuz.... mozna tak robic z czlowiekiem masakra :( nie zalamuj sie ... ale chyba nie do tego lekarza idziesz?

Krowko zrezygnowalam ze staran w tym miesiacu a gdy przyszlo co do czego to sie nie zabezpieczalismy wiec staranka były;D hahaha tylko nie wiem czy nie za pozno - 14-15-16 dc cyklu;p czy jakos w tych terminach przy cyklach 33 dniowych...
Krowko ja zajde jak Ty zajdziesz :) czyli moze testowanko bedzie za tydzien;D A jak Twoj cykl?

Kasoku dalej cie biedactwo mdlosci mecza? Jeszcze tylko 2 tygodnie i mysle ze juz ich nie bedzie:*

no to za wcześnie a nie za późno ;-)

Hej laseczki.Dojechalismy do domu po dlugich meczarniach.Zaraz pojade do szpitala bo mma tak stopy opuchniete i lydki ze rozstepow na stopach dosatalam.
Odezwe sie jak juz bede w miare wolna

no nieźle,ciekawe co dalej

krowko jeszcze zaliczam się do szczupłych, dzięki za komplement, zobaczymy jak w listopadzie wypadnę :-D
Nieźle wyglądasz :-) a przy końcu to każda wygląda jak ciężarówka

Akuku to niezła przygoda Was spotkała,za kilka lat będzie co wspominać...

Ostatnia edycja:
Do góry